![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wątek o zegarkach - Michael Kors
Oprócz MK mam też 2 zegarki CK. Jestem z nich bardzo zadowolona, solidnie wykonane
![]() Polecam z czystym sumieniem ![]()
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
A mogę spytać jak wygląda sprawa zapięcia? Mianowicie, mam bardzo szczupłe nadgarstki.
![]() Ktoś praktykował? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
Zmniejszalam obwod MK u zegarmistrza, koszt wyciagniecia kilku ogniw to 15-20zl i trwalo to moze ze dwie minuty.
![]() |
#34 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba nikt nie ma tak szerokiego nadgarstka żeby obyło się bez zmniejszania bransolety. Mój zegarek pierwotnie był dobry na mojego tatę, który nadgarstek ma pokaźnych rozmiarów ![]() Wszędzie Ci to zrobią, a internecie nawet można znaleźć instrukcje jak można samemu się pomęczyć. Ja jednak wolałam nie próbować ![]()
![]() |
![]() |
#35 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
W końcu zdecydowałam się na zakup MK 5217.
Noszę go już jakiś czas i jak na razie jestem bardzo zadowolona. Nic złego się nie dzieje. Bransoletkę miałam sporo zmniejszaną. Zegarek cudnie wygląda na ręku, bardzo elegancko. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() P.S. Mogę spytać gdzie został zakupiony? Stacjonarnie czy online? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
Kupowałam on line ze strony swissa z odbiorem osobistym w wybranym przez siebie sklepie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
Choruję na MK
![]()
![]() |
#40 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M ![]() Instagram http://instagram.com/paulinamigotka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
jestem posiadaczką srebrnego MK o grubych ogniwach bransoletki i potwornie mi się rysuje
![]() niestety nie jest też niezawodny jeśli chodzi o mechanizm na jakiś czas przestał mi działać teraz znów ruszył, no ale jak widać coś mu tam dolegało ..... niemniej jednak dla designu warto go mieć ![]() nie jest to mój jedyny zegarek, ale jeden z 6, więc nie noszę go non stop bardzo też go szanuję, uważnie się w nim poruszam ![]() polecam zainteresować się firmą Fossil mam złoty i duuużo mniej widać na nim oznaki starzenia, praktycznie żadnych Edytowane przez izabellini Czas edycji: 2012-08-08 o 11:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
BAN stały
|
Fantastyczny jest ten <ciach>
Edytowane przez slomka Czas edycji: 2014-01-17 o 22:17 Powód: nieopłacona reklama, spam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Raczkowanie
|
od tygodnia też mam zegarek MK 5403
![]() ![]() ![]() . Dostałam od Tż i jestem nim zachwycona. kolor pink gold- taki nietypowy, zakochałam sie w nim. Wrzucę zdjęcie jak tylko znajdę dłuższą chwilkę ![]() Też się martwię jak się będzie zachowywał bo nie należę do osób , które dbają o cokolwiek ![]()
![]() |
#44 |
Przyczajenie
|
A ja dostalam na urodzinki mk 5166, troszke ciezki, tarcza duza ale taki chcialam. musze tylko odjac kilka ogniw bo jest za duzy. Jest sliczny i super bedzie wygladal jako dodatek
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Raczkowanie
|
Hej , trochę czasu minęło od tej dyskusji ale własnie przeglądałam ten wątek i mam pytanie- czy wiesz coś na temat zegarków Bulova, mam taką rodzinną pamiątkę , zegareczek ma chyba ponad 60 lat , jest maluteńki , prześliczny , pozłacany, chciałabym poddać go renowacji- pozłocenie i ogólnie sprawdzenie mechanizmu , bo nie spełnia swojej funkcji czasomierza haha .Nie wiem tylko czy to ma sens , jakie są koszta i gdzie w ogóle mozna to zrobić, pozdrawiam
---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ---------- coś mi się nie udało , zapytanie kierowałam do szarri |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Zadomowienie
|
Ja też jestem szczęśliwą posiadaczką zegarka MK - model 5556 w kolorze złotym. Zakupiony w salonie Korsa w Galerii Mokotów. Dostałam go od TŻa na gwiazdkę i nadal nie mogę się nim nacieszyć
![]() ![]() mam go krótko, więc o trwałości nie mogę nic powiedzieć na żywo jest bardziej efektowny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
A to moj uwielbiam go i od pol roku nie zdejmuje
![]() |
#49 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 |
Zaczytanie
|
No i mój ;-)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zadomowienie
|
Moim zdaniem zegarki piekne, ale maja jedna zasadnicza wade, nie maja szkiel szafirowych. Jak dla mnie jest to jedena z podstawowych rzeczy, na jakie zwracam uwage kupujac zegarek. Niestety te bez szafirowych szkiel wygladaja dosc kiepsko po jakims czasie, szafirowe sa jak nowe.
Sama mam certine, tissota, ostatnio chcialam wlasnie kupic na zlotej bransolecie MK, no ale brak szafirowego szkla niestety mnie od tego odwiodl. Kupilam za to swietny i tani szwajcarski zegarek Adriatica, jestem mega zadowolona ![]()
![]() |
#52 |
Zaczytanie
|
Mam swój zegarek od 10.2011r.
Przez to, że bransoleta jest gumowana nie ma ŻADNYCH śladów używania. To samo szkło na tarczy, żadnej ryski, a nie jestem typem, który jakoś szczególnie dba o to (np. w telefonie nie mam folii na ekranie, noszę w kieszeni z kluczami, a i tak wygląda jak nowy, bo jest dobrze wykonany). Nie wiem jak z zegarkami srebrnymi/złotymi, u mnie jedyny ślad jest od wewnątrz na wysokości nazwy modelu, lekko porysowany od zapięcia. Poza tym nie stało się NIC. Dlatego jeśli ktoś się zastanawia nad zakupem - szczerze polecam. Czasami z niektórymi gazetami można dostać zniżkę do Swissa i kupić go ciut taniej ![]() Edytowane przez Lukardis Czas edycji: 2013-02-17 o 12:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#54 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez sesula Czas edycji: 2013-02-17 o 12:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
Będę czekać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Zadomowienie
|
Właśnie wróciłam i wstawiam
![]() Edytowane przez mańcia Czas edycji: 2013-02-18 o 17:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Mańcia, dziękuję kochana!!!! Jest obłędny!!! Teraz mam zagwozdkę, bo podoba mi się twój i MK5726. Nie wiem, który wybrać. ![]() A może trzeci? Edytowane przez damon Czas edycji: 2013-02-18 o 19:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
No i mam Korsa, ale model całkowicie inny niz początkowo typowany przeze mnie. Jest po prostu piękny!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:09.