|
|
#31 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: OpIsY Na Gg iTp :D
Cytat:
Poza tym łatwo w Twoich postach wyczuć, że jestes przewrażliwiona (nie piszę tego złośliwie ale stwierdzam fakt). Zwłaszcza jeśli chodzi o Natii. Monyczka stanęła po stronie N. bo wg niej Natalia ma rację a nie Ty, więc nie ma się co dziwić, że broni strony z którą się zgadza. Nie wiem więc czemu teraz starasz się skupić swoją uwagę na Monyczce i w jej osobę "wbić szpilkę" z góry zakładając, że Cię nie lubi, choć jak sama stwierdziłaś nie miałyście wcześniej okazji by porozmawiać... Do tego wszystkiego robisz jeszcze z siebie ofiarę. Naprawdę zanim coś napiszesz to, proszę Cię, przemyśl to. EOT |
|
|
|
|
|
#32 |
|
Raróg
|
Sorry, ale w ogóle dla mnie są dziwne masowe chęci uduszenia nowej. Wiem, że to żarty, ale jej może zrobić się naprawdę przykro.
Wystarczy zapoznać ją z zasadami (skoro sama się jeszcze nie orientuje) i zamknąć wątek, a nie robić kolejnej Kafeterii. |
|
|
|
|
#33 |
|
Zadomowienie
|
Sylwia masz rację. I teraz mi sie głupio zrobiło
Nastepnym razem pomyśle zanim coś napisze... |
|
|
|
|
#34 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Więc zamiast mi "dobrze radzić" może sama zastanów się zanim coś napiszesz?P.S. Rzeczywiście, nie ma problemu, spoko, na pewno nowa wizażanka bardzo się ucieszyła, że ktoś napisał, iz zaraz ją udusi. Ale to jest w porządku. Skoro tak, to ok, widać się nie znam.
|
|
|
#35 |
|
Raróg
|
K-n >> myślę, że Lovisa nie szuka usprawiedliwienia, ale raczej zrozumienia, dlaczego z jednych można nabijać się do upadłego bez większego powodu, a z innych nie.
Też chciałabym to pojąć. |
|
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
Droga Loviso tak woli przypomnienia.W wątku z Lalesią napisałam,że na początku między nami nic nie było,potem nagle w momencie kiedy zostałam moderatorem zaczęłaś pod moim adresem kierować chamskie i wredne wypowiedzi.To ja pierwsza zauważyłam,że sie chamsko do mnie odnosisz,a teraz odwracasz kota ogonem i mówisz,że to ja pierwsza zaczęłam być dla Ciebie nie miła
Poprostu skończ tą rozmowę oskarżasz mnie o coś o co ja oskarżyłam Ciebie wcześniej i teraz sie licytujesz kto pierwszy zaczął być dla kogos niemiły.
|
|
#37 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#38 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mi tez sie nie podobaja te zarty i ciagniecie tego watku, bo to nie ma najmiejszego sensu. Z drugiej strony postawcie sie na miejscu tej osoby, mi zrobiloby sie przykro, a co do regulaminu, to komu o zdrowych zmyslach chce sie to czytac??!! Moim zdaniem troche przesadzilyscie ze swoja reakcja..... |
|
|
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
No to faktycznie mi się zdawało, chociaż tyle dobrze.
Bo ja, Monyczko, nigdy do Ciebie antypatii nie czułam, tymbardziej dziwiło mnie, ze mozesz mnie nie lubić, czy cos
|
|
#40 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() najważniejsze, ze się wszystkjo wyjaśniło... wiecie co, może poprosimy Złosia o zamknięcie watku?
|
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
Popieram
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:12.

jak w każdej społeczności, wiec trochę rozumiem, czemu bronisz Natii
I nie czepiam się w tym momencie żadnej z Was, tylko stwierdzam fakt. A że Natii zawsze mnie krytyjuje, gdy mam inne zdanie niż wszyscy, jest prawdą, ale nie chce mi się o tym gadać 

Więc zamiast mi "dobrze radzić" może sama zastanów się zanim coś napiszesz?
Poprostu skończ tą rozmowę oskarżasz mnie o coś o co ja oskarżyłam Ciebie wcześniej i teraz sie licytujesz kto pierwszy zaczął być dla kogos niemiły.