|
|
#31 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ciąża pozamaciczna?
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ---------- Ja zaszłam w 37dc a 15 dni później miałam 2 grube krechy i nie pomyślałabym o ciąży poza macicznej... Najważniejsze to się nie nakręcać
|
|
|
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
ani ciąża pozamacziczna, ani zwykła, tylko okres
|
|
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
6 tydzień. Potwierdzone przez lekarza. Serduszko bije ![]() termin na 3.01.2013
|
|
#35 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#36 |
|
Raczkowanie
|
Ja tez miałam jakieś głupie myśli że może urojona... pozamaciczna bo byłam już na usg i lekarz nic nie widzał choć wpatrywał się długo, nawet kazał mi opruźnić pęcherz żeby lepiej widział... i nic
testy pozytywne okresu nie ma a na usg nic ale moja beta wynosiła wtedy 73. Umówił mnie na 29 maja i powiedział że na pewno wróce z lepszym nastojem do domu niż dziś ![]() Wróciłam do domu internet, fora! i czytam i nakrecam się jak głupia ![]() ale wyczytałam że 2 tydzień od owulacji to na szybko żeby było coś na usg, i tego się na razie trzymam... kolejny wynik bety teraz w środę. Liczę że będzie dobrze...
|
|
#37 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#38 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ---------- Cytat:
|
|
|
#39 |
|
Przyczajenie
|
Witam!
My z mezem staralismy sie o dziecko 3 lata. gdy okres spoznial mi sie 2 tyg zrobilam test wyszedl pozytywny, na drugi dzien zaczely sie plamienia, wiec pobieglam do lekarza, który stwierdzil ze nie widzi ciąży, ze jest to prawdopodobnie ciąża pozamaciczna i wyslal mnie do szpitala. w szpitalu zrobili mi test beta okazalo sie ze rosnie prawidlowo a ciazy dalej nie widac, wiec wyslalimnie do domu i kazali przyjsc za tydzien. po tygodniu na usg juz bylo widac ciaze. w nocy zaczelam krwawic, wiec biegiem do szpitala. w szpitalu lekarz stwierdzil ze w macicy mam puste jajo plodowe i zaczyna sie u mnie poronienie i mam isc do domu i wrocic jak zaczne mocniej krwawic. wrocilam do domu i stwierdzilam ze tak latwo sie nie poddam. lezalam caly tydzien w lozku. po tyg gdy poszlam do lekarza okazało sie ze jest puls i z dzidzia wszystko ok, a po dwoch tygodniach znowu zaczelam plamic, biegiem do lekarza, ktory stwierdzil ze mam krwiaka w macicy i musze na siebie uwazac zeby nie stracic ciąży a teraz moja myszka ma juz miesiac i rosnie duza i zdrowa, wiec dziewczyny nie poddawajcie sie. wszystko bedzie ok. |
|
|
|
|
#40 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
o kurcze... pewnie się denerwowałaś?? |
|
|
|
|
|
#41 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:32.