![]() |
#31 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: zadania swiadka a zwiazek i postanowienia swiadka
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#32 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
PS. Zmień formę wypowiedzi z USŁUGIWAŁ na POMAGAŁ bo wiele z Nas ma za świadków swoje rodzeństwo, przyjaciół i mówienie o tym w ten sposób sprowadza ich do roli służby- co nie jest prawdą. Nie generalizuj że każdy usługuje, wtedy nie będziemy generalizować że zachowujesz się jak rozhisteryzowana 16 latka.
![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
Brak słów...
Szczęście nie da się zdefiniować, opisać można jedynie nieszczęście. Przestań być nieszczęśliwy, to zrozumiesz. Miłości nie można zdefiniować, brak miłości można. Kiedy pozbędziesz się braku miłości - zrozumiesz... Nasz ŚLUB - 18.08.2012 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#34 |
Uzależnienie
|
Cycki opadają...
#35 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i wszystko inne.... matko jak można być takim człowiekiem? Mam nadzieję że to ściema....
![]() |
#36 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Podobnie jak większośc osób, uważam, że lepiej by było, gdyby Twój TŻ zrezygnował ze świadkowania. Ja bym bardzo nie chciała, aby moi świadkowie mieli takie podejście i takie zdanie na temat świadkowania. Mój TŻ tez był świadkiem na ślubie, zabrałam się z kościola z jego znajomymi, ktorych ja nie znałam, później siedziałam przy jego boku na weselu, fajnie się bawiliśmy, mimo że skwapliwie pomagał młodym, ja zresztą też się zaangażowałam. Wczesniej wyszłam z wesela, bo źle się czułam, mojego TŻ żadne "dupy" nie obskakiwały, on nikogo nie macał, nikt sie na niego rzucał, o zgrozo ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
Ja chyba nie skomentuję bo w stanie błogosławionym to nie wolno się zabardzo denerwować
![]()
#38 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#39 |
BAN stały
|
to ze jedna z was sie dobrze bawila przy obcych ludziach i zgodzila sie na to aby jej facet latal i obskakiwal wszystkich nie znaczy ze ja tez sie bede dobrze czuc bo albo jestesmy razem albo nie i niestety powiem mojemu czego oczekuje jak przyjdzie co do czego
to moj facet powiedzial ze bedzie uslugiwal a nie ja. (zapytalam go jak sobie wyobrazal swiadkowanie, powiedzial ze myslal ze podpisze papierek i tyle jego roli a nie ze bedzie uslugiwal - jego slowa) przytaknal na swiadka bo wzial to za dobre zarty ze ktos planuje juz slub rok do przodu i prosi go tak szybko na pewna funkcje, on nie wierzy ze jeszcze beda razem albo czy slubu nie odwolaja jamee to sa nasze ustalenia. rozmawialismy o kawalerskim bo na forum tez byl taki temat i zapytalam sie czy by poszedl, czy chcialby miec jakis striptiz czy sam by poszedl na striptiz to puknal sie w czolo, i powiedzial : chyba glupia jestes. wiec obiecal ze zadnych wieczorkow kawalerskich nie bedzie w naszym zwiazku. wcale nie przecze ze jestem dziecinna czy niedojrzala bo psycholog mowil ze to byla kwestia wychowania i brakowalo matczynej milosci ale nie wazne |
![]() ![]() |
![]() |
#40 |
Wtajemniczenie
|
Uważam, że autorka ma problemy z zazdrością. To chora zazdrość, skoro sądzisz , że wszystkie laski lecą na twojego TŻ a na wieczorach kawalerskich są same dziwki, które faceci kopulują.Na weselu zresztą też same ladacznice
#41 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W każdym bądź razie ja już kończę dyskusję bo uważam, że jest bez sensu. Nie wiem w jakim wy świecie żyjecie ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 | |
BAN stały
|
Cytat:
ja swojemu ufam bo wiem ze mnie nie zdradzi ale sadze ze one moga sie przymilac i obskakiwac do niego, jak sobie cos ktora ubsura to nie ma zmiluj |
|
![]() ![]() |
![]() |
#43 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
No oczom nie wierzę ![]() Któraś z dziewczyn dała dobre określenie - to nie życie tylko wegetacja. To może uwiąż go lepiej na smyczy? Albo mu załóż GPSa z czujnikiem damskiego estrogenu i testosteronu, co by się za bardzo nie podniecał ![]() Te samotne wyjścia to musiało być faktycznie wydarzenie na miarę ślubu w rodzinie królewskiej skoro pamiętasz każde jego samotne wyjście ![]() Nic tylko współczuć chłopu. A podejście po prostu KARYGODNE! Współczuję tym młodym, że tak nieuważnie dobierają sobie przyjaciół i świadków na własny ślub. Gdyby ktoś mi powiedział, że nie wierzy w tak dalekie plany jak mój ślub za rok, to zwyczajnie nie zostałby zaproszony! Najpewniej ja również olała bym totalnie taką osobę. Zgodnie z Waszym podejściem - nie warto planować dzieci (chociaż tak niedojrzałe osoby nie powinny mieć dzieci), nie warto planować budowy domu, a tym bardziej brać kredytu, bo jeszcze piorun strzeli i szlag wszystko trafi. I w sumie trochę Ci się nie dziwię, że tak się boisz o tego swojego faceta, skoro wszystko traktujecie "na chwilę". Na chwilę obecną jestem z Tobą, ale nie wiadomo co będzie za miesiąc. Bo jak do wszystkiego tak podchodzi to faktycznie może oznaczać, że jak wyjdzie na ulicę i spodoba mu się inna lalka, to Cię pożegna, bo przecież nie macie żadnych planów "Bo on nie wierzy w tak dalekie plany". No śmieszne podejście.
![]() |
#44 |
Uzależnienie
|
Na razie wychodzi na to, że on jedynie twoim niewolnikiem - pewnie nawet się wysikac chłopak nie może bez twojej zgody, bo go jeszcze kiblowa nimfa uwiedzie
![]()
#45 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Śmiechu warte ![]() Cały ten wątek brzmi jak śmieszna prowokacja.
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
o Boże padłam i nie wstanę...
#47 |
BAN stały
|
od poczatku przebywamy razem, najpierw byly pojedyncze noclegi a potem kilka dni - przerwa na noc i znow kilka dni, a teraz jestem na stale i mam klucze wiec wiem gdzie wychodzi i mam kontakt telefoniczny, nie wiem co w tym dziewnego
on sam nie chce wychodzic bo nie mamy pieniedzy na to, jesli juz pije to 1 piwo lub 2 a reszte koledzy stawiaja, poza tym beze mnie nie chce wychodzic (chyba ze idzie do pracy albo zalatwic jakas sprawe) na spotkania towarzyskie razem wychodzimy. jak bylam w szpitalu to zle sie czul ze nie ma go przy mnie, kolega obrabial jakies panienki a moj siedzial sam przy piwku i gadal z kolega ze znajomymi sie spotykamy na zasadzie gril albo wypad nad wode, czasem wpadna do nas na pogaduchy, albo chodzi o komputer to moj sie z kolega dogaduja. trudno zeby znali nasze podejscie do zycia jak sie od czasu do czasu kontakcimy melleczka trudno cokolwiek planowac jak sie nie ma stalej pracy, wiec zyjemy z dnia na dzien |
![]() ![]() |
![]() |
#48 |
Raczkowanie
|
A czemu po prostu nie odmówicie?
Jak można iść na ślub i źle komuś życzyć (szczególnie w roli świadka)? Jeśli jesteście bardzo zamkniętą parą, to po prostu żyjcie według swoich zasad i nie wchodźcie w role dla Was nieodpowiednie (widać). A jak się na inne kobiety patrzy przez pryzmat bycia 'napaloną laską, która ubzdura sobie COŚ', to żałość... Inne kobiety to LUDZIE. Tacy jak Ty. Na wesele większość przychodzi z osobą towarzyszącą, partnerem. To straszne, że sprowadzasz innych do roli 'rozbijaczy związków'. Bycie szarą myszką, nadwrażliwcem niczego tu nie zmienia. Nie da się 'wybrnąć' z obowiązków świadka. Swoją drogą każda para inaczej te 'zadania' sobie wyobraża. Trzeba było zapytać, a nie teraz się wyżalać.
#49 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
heheheh, czyli sądzisz, że Twój TŻ jest dla wszystkich kobiet obiektem wielkiego zainteresowania, nic tylko uwodzić i podrywać? Jeśli ma swój rozum i, jak twierdzisz, interesuje się tylko Tobą, nie zdradza itd., to czego się obawiasz? Nie masz wpływu na ewentualne podrywanie przez inne kobiety. TŻ oleje inne, jeśli faktycznie Cie kocha.
|
![]() ![]() |
![]() |
#51 | |
BAN stały
|
Cytat:
kulla, nie wiedzialam do konca jak moj facet odbiera slub i plany caloroczne. czeka na rozwoj wydarzen. my sami nie wiemy co bedziemy robic za 5 minut a ktos nam wyskakuje ze slubem i rezerwacja sali. moj ma prawo myslec negatywnie bo kolega wielokrotnie cos mowil i nie dotrzymywal slowa (wyprowadza od rodziny bo sie poklocili, praca za granica itp on jest w pl i caly czas u rodzicow, maja razem niby zamieszkac i tez czekam co sie bedzie dzialo) wiec jesli jego narzeczona nie potwierdzi albo nie dostaniemy zaproszen formalnie to uzna moj ze kolega sobie cos koloruje? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
o matko!!!
dziewczyno naprawdę masz 24 lata?? ![]() pierwszy raz słyszę żeby świadek roznosił alkohol a tym bardziej usługiwał! Wszystko jest kwestią dogadania. Mam za miesiąc ślub i świadkowie przychodzą do mojego domu razem ze swoimi połówkami i z nimi pojadą do kościoła. Jedyny moment kiedy będą oddzielnie to msza! Dla mnie świadkowanie to pomoc w organizacji przyjęcia a nie jakieś usługi nie wiadomo komu. I nigdy w życiu nie widziałam żeby alkohol roznosił świadek, zawsze robią to rodzice lub obsługa przyjęcia (w końcu od tego są!). Jak dla mnie robisz z igły widły. Najlpeij pogadać ze znajomymi a nie panikować |
![]() ![]() |
![]() |
#53 |
BAN stały
|
Hahaha, najlepszy wątek jaki do tej pory widziałam na W. - perełka.
Jesteś w moim wieku, a zachowujesz się jakbyś miała 10 lat mniej. Współczuję Twojemu narzeczonemu i współczuję Młodym. Jesteś najgorszą, najbardziej egoistyczną i wredną osobą o jakiej słyszałam. Gdyby ktoś poprosił mojego TŻta o bycie świadkiem, to byłby to dla mnie zaszczyt, byłabym z niego dumna i cieszyłabym się przede wszystkim szczęściem młodych, że tak dobrze trafili i że będą mieli najlepszego świadka na świecie! |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 |
Raczkowanie
|
czy Twój luby to taki chodzący ideał że żadna dziewczyna mu się nie oprze i wszystkie od razu się na niego rzucą?? może będą miały swoich facetów a Twojego daleko w nosie i nawet na niego nie zwrócą uwagi!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#55 |
Raczkowanie
|
Faktycznie tragedia.......
Być świadkiem to jest wyróżnienie, zaszczyt. Młodzi na świadków wybierają wyjątkowych dla nich ludzi. Gdyby ja się dowiedziała,że moi znajomi tak gadają na nasz ślub i na ten WYROK, że On musi być świadkiem...To po prostu już bym na ślubie ich widzieć nie chciała. Sorry,m ale jesteście fałszywi względem ich. W czerwcu byliśmy na dużym weselichu znajomych. Po mszy w kościele pojechaliśmy do restauracji....A ja musiałam wsiąść w auto i pojechać położyć spać dziecko. Mój TŻ został sam. Przyjechałam dopiero po obiedzie. OK. 23 pojechałam jeszcze raz do domu, sprawdzić, czy wszystko jest ok. Mój biedak znów został be ze mnie..Co więcej, to ja powinnam łysieć z obawy,że może świetnie się bawi z koleżankami z pracy. Powinnam być obrażona na cały świat,że 2 razy wyszłam z imprezy, a On został. Przecież mógł jechać ze mną? Nie? Dobrze,że niektórzy mają zdrowe podejście do życia.
#56 |
BAN stały
|
kolega sam mowil ze swiadek ma przyjechac do niego i pomoc mu sie tam ubrac itp a potem razem jechac po panne mloda i beda w samochodzie razem bo chce jakis specjalny samochod zamowic
wiec poczulam sie jak 5 kolo u wozu. wiec przy rozmowie powiem mojemu zeby sie postawil. ja sama nie powiem ze cos mi nie pasuje tylko zmusze mojego. ze nie bedzie kawalera i ze wspolnie spedzimy czas przy stole (na zdjecia ew tez sie wybiore) |
![]() ![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
czy jest na wątku psucholog?
![]() wątek roku, pi*****ca bym dostała na miejscu Twojego Tż-ta, gdyby mnie mój tak kontrolował i musiałabym się ze wszystkiego spowiadać to nie byłoby żadnego związku |
![]() ![]() |
![]() |
#58 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#59 |
Wtajemniczenie
|
ja proponuję lekarza PSYCHICZNEGO jak to Wałęsa mówi
![]()
#60 | |
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
![]() Również padłam i nie wstanę do końca dnia dzisiejszego.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:10.