|  2012-05-16, 11:13 | #31 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-05 
				 | 

Dot.: Walka o zdrowe i piękne włosy część XI

Ewaluacja, dopiero zerknęłam na Twojego bloga... jakie SPRĘŻYNY   bardzo ładne   | 
|     | 
|  2012-05-16, 11:22 | #32 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-02 Lokalizacja: Mrozy 
				 | 

Melduję się i ja   U mnie dzisiaj była maska Bioetika+ keratyna(zakochałam się w niej!  ), właśnie siedzę z ręcznikiem i zaraz będę suszyć włosy   
				__________________ 17.12.2007- Walka o zdrowe i piękne mo-hery  Moja pielęgnacja-> klik! Przewodnik po olejowaniu! Profil na Endo TF, CE, obwodówka- zrobione Bieganie + Turbo Ewy Ch. | 
|     | 
|  2012-05-16, 11:31 | #33 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2009-10 
				 | 

hej,ja juz mam dosyc,żyłam w przekonaniu ze uzywam odpowiednich rzeczy do włosów a one jakies takie...   *szampon alterra z granatem *garnier karite *ziaja maska niebieska *serum na końcówki *Joanna z miodem... jakies takie matowe sa,nie błyszcza sie...tak sie zastanawiam czy nie darowac sobie tego i nie zaczac myc zwyklym szamponem,typu gliss kur?przynajmniej włosy beda ładniej wygladac...olać te swoje fale co z tego ze sie beda mniej krecic chcialabym żeby w koncu ładniej wygladały!wicej blasku itd.pamietam okres w liceum kiedy miałam najładniejsze włosy,czego używałam?szamponu nivea + takiej samej odżywki...wygladały jak Bog przykazał przynajmniej ;/ nie sa niby zniszczone ale wiecie takie matowe i dzien czy dwa po myciu oklapniete  ale jednoczesnie suchawe...w dodatku mam wrazenie ze mam ich mniej niz kiedys...niby niemozliwe ale nawet rodzice zwrocili nato uwage,tyle ze nie wiem jakim cudem bo przeciez nie wypadaja,chociaz kiedys wypadaly i moze tylko część znich odrosla ?    | 
|     | 
|  2012-05-16, 11:46 | #34 | |
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2010-11 Lokalizacja: Poznań 
				 | 

Cytat: 

__________________ Włosomaniaczka od 10.11.2011  Cel: 60 cm, ZAGĘSZCZENIE | |
|     | 
|  2012-05-16, 12:13 | #35 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
   ---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ---------- Gdzie najtaniej kupić keratynę? wraz z przesyłką   | |
|     | 
|  2012-05-16, 12:15 | #36 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-03 Lokalizacja: BXL 
				 | 

melduje sie i ja    a dzis moje odrosty pojda do naprawy   
				__________________ dlugosc 74 /cel 80 cm blond przyciemniony(7wn) | 
|     | 
|  2012-05-16, 12:15 | #37 | 
				 | 

mazidła albo zsk, ale nie wiem gdzie wychodzi taniej, musisz sobie zerknąć    | 
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2012-05-16, 12:29 | #38 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2009-10 
				 | 

hej,ja juz mam dosyc,żyłam w przekonaniu ze uzywam odpowiednich rzeczy do włosów a one jakies takie...   *szampon alterra z granatem *garnier karite *ziaja maska niebieska *serum na końcówki *Joanna z miodem... jakies takie matowe sa,nie błyszcza sie...tak sie zastanawiam czy nie darowac sobie tego i nie zaczac myc zwyklym szamponem,typu gliss kur?przynajmniej włosy beda ładniej wygladac...olać te swoje fale co z tego ze sie beda mniej krecic chcialabym żeby w koncu ładniej wygladały!wicej blasku itd.pamietam okres w liceum kiedy miałam najładniejsze włosy,czego używałam?szamponu nivea + takiej samej odżywki...wygladały jak Bog przykazał przynajmniej ;/ nie sa niby zniszczone ale wiecie takie matowe i dzien czy dwa po myciu oklapniete  ale jednoczesnie suchawe...w dodatku mam wrazenie ze mam ich mniej niz  kiedys...niby niemozliwe ale nawet rodzice zwrocili nato uwage,tyle ze  nie wiem jakim cudem bo przeciez nie wypadaja,chociaz kiedys wypadaly i  moze tylko część znich odrosla ?   help  a sadzicie ze szampon z silikonami nie zrobil by krzywdy jakbym co któres mycie oczyszczala wlosy barwa?   | 
|     | 
|  2012-05-16, 12:29 | #39 | 
| Wtajemniczenie | 

też się melduję   z bingo na włosach, jak na włosomaniaczkę przystało  dziś mój debiut z maską bingo i mam nadzieję, że efekt będzie super   | 
|     | 
|  2012-05-16, 12:41 | #40 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-07 Lokalizacja: Wielkopolska 
				 | 

Witam w nowym wątku   Ewalucja masz pięęękne włosy !  Ja jestem w trakcie małej przerwy od olejowania i muszę przyznać, że trochę lepiej wyglądają i układają się podczas tej przerwy   
				__________________ Mój Instagram     | 
|     | 
|  2012-05-16, 13:12 | #41 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  a jaką masz?   | |
|     | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2012-05-16, 13:19 | #42 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-03 
				 | 

Cytat: 
  Moje włosy ostatnio mają good day.    
				__________________ "If you want to get promoted start acting instead of just talking about it!" https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png 01.02.2009r   04.08.2018r  | |
|     | 
|  2012-05-16, 13:31 | #43 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2011-09 Lokalizacja: tam gdzie diabeł mówi dobranoc Pierwsza stolica! 
				 | 

Melduję się i ja  Choć częściej podczytuję niż piszę  i tak jak xxxJuanaxxx z Bingaczem na włoskach  Ewalucja piękne sprężynki   | 
|     | 
|  2012-05-16, 13:40 | #44 | 
				 | 

jestem i ja, nawet nie zauważyłam, że zaraz nowy wątek będzie    
				__________________  Twoje ciało może wiecej,niz podpowiada Ci Twój umysł  | 
|     | 
|  2012-05-16, 13:41 | #45 | 
| Wtajemniczenie | 

z proteinami kaszmiru i kolagenem   oprócz niej była z drozdzami i z zielonymi algami (czy jakoś tak)  Ale mam spirulinę z ZSK, ta z drozdzami ma slabe recenzje, więc wybór był prosty  Widziałyście?  https://wizaz.pl/Babskie-sprawy/Pocz...awsze-pod-reka | 
|     | 
|  2012-05-16, 13:42 | #46 | 
				 | 

a ja wczoraj farbowałam włosy na kokosa, kolorek ładny wyszedł    
				__________________  Twoje ciało może wiecej,niz podpowiada Ci Twój umysł  | 
|     | 
|  2012-05-16, 13:51 | #47 | |
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2011-09 Lokalizacja: tam gdzie diabeł mówi dobranoc Pierwsza stolica! 
				 | 

Cytat: 
    | |
|     | 
|  2012-05-16, 14:36 | #48 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2010-04 
				 | 

Dokładnie, zwłaszcza że ja kilka razy już szukałam czegoś na zakupach na KWC i trwało to a tak szybciej     
				__________________ www.pustamiska.pl - tylko kliknięcie i pomagasz | 
|     | 
|  2012-05-16, 14:56 | #49 | |
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2010-11 Lokalizacja: Poznań 
				 | 

Cytat: 

__________________ Włosomaniaczka od 10.11.2011  Cel: 60 cm, ZAGĘSZCZENIE | |
|     | 
|  2012-05-16, 15:14 | #50 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2011-12 Lokalizacja: Zamość 
				 | 

i ja się melduję  powracam do was, bo przez matury miałam czas tylko na czytanie, wprawdzie polski ustny jeszcze przede mną, ale będę się już częściej odzywać  ale pielęgnacji nie zaniedbałam, ciągle coś koło tych włosów moich wyprawiam, teraz robię zmasowany atak na porost - drożdże+pokrzywa+woda brzozowa i mają być wyniki   
				__________________ włosowy cel I: wyrównać długość (jeszcze 2cm) II: 50cm zdrowych włosów *osiągnięty* III: 75cm  a później się zobaczy  jest: 60cm   | 
|     | 
|  2012-05-16, 15:41 | #51 | 
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2007-04 
				 | 

Dzięki za pomoc. Zdecydowałam, że kupię maskę organique. Skład jest świetny. Dzisiaj odkryłam nowy sposób "stylizacji" włosów. Z natury mam włosy falowane. Na noc skręcam je na czubku głowy i spinam, rano są odgniecione i wyglądają na wymęczone, więc spryskuje je odżywka glisskur z keratyną, stosuje żel bielenda, odgniatam i wyglądają całkiem nieźle. Wczoraj to odwróciłam. Przed pójściem spać rozczesałam włosy i obficie spryskałam odżywką, aż były lekko wilgotne. Po czym tak jak zwykle skręciłam i upięłam je na czubku głowy. Dzisiaj rano. gdy rozpuściłam włosy oniemiałam. Włosy zbiły się w ładne, drobne, oddzielone od siebie spiralki! Ciągle przeglądam się w lusterku. Są idealne  . Wyglądają jakbym dopiero co wyszła od fryzjera  . Nie potrzebowały już żadnego układania ani żelu. Mam nadzieję, że nie jest to efekt jednorazowy.  Myślałam dotąd, że takie postępowanie nie ma sensu, bo włosy i tak będą wymagały rano reanimacji...   Edytowane przez 201801220933 Czas edycji: 2012-05-16 o 15:44 | 
|     | 
|  2012-05-16, 15:44 | #52 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2010-07 
				 | 

Melduję się!!!  Od razu mam pytanie....  Planuję na wesele (nie swoje  ) pomalować włosy szamponem koloryzującym. Co sądzicie o takim jakby farbowaniu na kokosa? Zmoczyłabym włosy, nałożyła kokosa i dopiero użyła szamponu koloryzującego, co o tym sądzicie?   | 
|     | 
|  2012-05-16, 15:47 | #53 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-11 
				 | 

oo siemka medziku   a ja dzisiaj znów daje organique, stwierdziłam ze teraz będe kilka razy dawała ta samą maskę by był efekt  chce mi się podciac włosy   
				__________________ Twoje kłamstwo trwa tak długo, ze sam zaczynasz w nie wierzyć? Doceniamy dopiero kiedy stracimy. Zapuszczanie włosów z wizażem : 65cm completed  Moja pielęgnacja włosów | 
|     | 
|  2012-05-16, 15:52 | #54 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-11 Lokalizacja: Białogard 
				 | 

ewalucja a co będziesz robić u fryzjera?   Ja się zastanawiam czy zamówić bingo z ziołami czy maski z BIOARPu   
				__________________ CG od 30.09.2011 Olejowanie od 11.11.2011 28-...-36-37-38-39-40-41-42-43-44-45-46  -47-48-49-50  ... 60 Zapraszam na mojego kosmetycznego bloga: www.kosmetyczny-raj.blogspot.com | 
|     | 
|  2012-05-16, 16:05 | #55 | |
| Zakorzenienie | 

Ja już zawsze będe na olej farbować  Cytat: 
 Kupiłam sobie biovaxa do suchych i zniszczonych  kocham go   
				__________________ Bo to JA jestem najważniejsza ! ! ! regeneruję włosy - start 11.11.11 Ewka i nie tylko  22.10.12 - 25 kg   | |
|     | 
|  2012-05-16, 16:35 | #57 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2012-01 
				 | 

Melduję się  ewalucja Miałam właśnie do Ciebie pytanie i bardzo się cieszę, że Cię tu zastałam. Zastanawia mnie jedna rzecz, bo masz włosy gęste i bardzooo długie, a do tego takie piękne że aż umieram  , wiec ile zajmuje Ci całkowite wyschnięcie włosów? Sama mam kręcone włosy, są gęste, ale o połowę krótsze jak twoje i muszę umyć je dobrych kilka godzin przed snem, aby nie były całkowicie mokre tylko wilgotne i z takimi się kładę  Nie suszę włosów, pewnie mnie rozumiesz dla czego  Po umyciu wyciskam z nadmiaru wody, zawijam w bawełnianą koszulkę na jakieś 20 min. ale one dalej wolną schną. Moje aktualne włosy można zobaczyć na blogu i chciałabym przywrócić je z przed prostowania włosów   
				__________________ Zapuszczam włosy  Moje fotografie, moje spojrzenie na świat  https://www.facebook.com/pages/Locze...26892024075108 | 
|     | 
|  2012-05-16, 16:46 | #58 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2012-01 
				 | 

Bardzo się zaprzyjaźniliśmy z sezamem   Postanowiłam, że zrobię sobie jasne ombre, tylko nie wiem czy u fryzjera czy sama... 
				__________________ ubrania: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...8#post33192618 szukam: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...9#post33410649 zapuszczam włosy i okazjonalnie odchudzam   | 
|     | 
|  2012-05-16, 16:59 | #59 | 
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2010-07 
				 | 

Witam i ja w nowej części   I od razu narzekam na moje włosiska, a zwłaszcza na końcówki! Tego rozdwajania mam już serdecznie dość, nie wiem co poradzić na nie  Używam olei, zabezpieczam je kokosem i jedwabiem CHI aktualnie i to nic nie daje.. dwa tygodnie temu ścięłam kilka cm, były takie cudowne, myslałam, że w końcu będzie dobrze.. a tu co? Dzisiaj znowu wycinałam bo jest ich pełno  odkąd pamiętam zawsze miałam rozdwojone.. Kochane, powiedzcie mi prosze, czy picie drożdży, pokrzywy itp pomaga na włosy skłonne do rozdwojeń?  myślę też nad zmianą nożyczek, jeśli za parę dni znowu będzie tak samo   | 
|     | 
|  2012-05-16, 17:07 | #60 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-11 
				 | 

Cytat: 
 a miałaś juz kiedys?  a ja się zastanawiam by zrobić ombre henną co wy na to?   
				__________________ Twoje kłamstwo trwa tak długo, ze sam zaczynasz w nie wierzyć? Doceniamy dopiero kiedy stracimy. Zapuszczanie włosów z wizażem : 65cm completed  Moja pielęgnacja włosów | |
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:00.

) więc nie wiem czy dam rade ale będę się starać
 ) więc nie wiem czy dam rade ale będę się starać