|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Re: Yves Rocher
Estella napisał(a):
> przyznaje sie ze nie zamawialam a moge powiedziec w sklepie yr?oni maja to w jakims katalogu wpisane czy musze zadzwonic?Sklep YR to inna bajka, musisz zadzwonić. > Do kazdego zamowienia wtedy jest prezencik? Jeżeli zamówisz za jakąś tam określoną kwotę. |
|
|
|
|
#32 |
|
Crazy turtle lady
|
Dot.: Yves Rocher
Aleee staroć odgrzebałam...no ale może ktoś mi pomoże
![]() Kupiłam dzisiaj błyszczyk YR Fruity Gloss Cherry. Niby fajnie pachnie itp, ale on ma jakieś dziwne drobinki w sobie których nie widać ale które czuć na ustach. Na KWC go nie widzę, i nie wiem czy mój jest felerny ,czy one tak mają po prostu...? Na str. YR też go nie widzę, nie wiem co jest grane,...
|
|
#33 |
|
Zadomowienie
|
tak ma drobinki. Powiem szczerze że mi też na początku przeszkadzały, ale przyzwyczaiłam sie. Dla koloru który daje można się poświęcić:P
|
|
|
|
|
#34 | |
|
Crazy turtle lady
|
Cytat:
Juz myślałam, ze jakiś staroć kupiłam ![]() Właśnie kolor mi się spodobał, do jasne cery pasuje idealnie
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
Ostatnio często bywam w YR
![]() Teraz z kolorówki mam jedynie cienie z tej serii luminelle i są świetne. Pamiętam, jak moja mama miała jeszcze starą ich wersję kiedyś (ale to było kilka lat temu), nie były takie fajne, bo były dość twarde. A tymi jestem zachwycona - kolorki mają naprawdę fajne, ja nie lubię matowych cieni, te delikatnie perłowo się mienią, ale dają fajny kolorek i są dość dobrze napigmentowane wg mnie, choć na pewno nie tak jak cienie my secret czy inglot. Chyba kupię wszystkie kolorki, teraz mam kilka ![]() Używałyście ich dziewczyny na mokro? Bo ja jeszcze nie próbowałam, ale ponoć wtedy lepszy efekt. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:57.

a moge powiedziec w sklepie yr?oni maja to w jakims katalogu wpisane czy musze zadzwonic?

Juz myślałam, ze jakiś staroć kupiłam