![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Justin Alexander 8610
innersweetness - moze się uda za tyle - nie mówię, że nie
![]() ![]() a sukienka ładna ![]()
![]() |
#32 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Witam, ja będe miała do sprzedania po 1.09.2012 suknie z kolekcji Justin Alexander 2012 model 8610 rozmiar 34/36 jeśli któraś z przyszłych Panien młodych będzie zainteresowana proszę o kontakt ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Przyczajenie
|
Witam,
We wrześniu tego roku będę miała do sprzedania suknię Justin Aleksander model 8610, rozmiar 34 w kolorze białym ![]() ![]() Pozdrawiam ! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
taaaaaaak tylko tutaj nie sprzedajemy
![]()
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
piękna jest ta suknia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Rozeznanie
|
Żadna reklama :P Mierzyłam tą sukienkę w Krakowie w salonie Karolina. Tam mi podano cenę 4900zł. Jak ją przymierzyłam to mi się jej odechciało, bo jest bardzo ciężka, bardzo szeroka i nie podoba mi się tiul. Miałam nadzieję, że będzie delitakniejszy. Chociaż jak znam życie to to jest pewnie najlepszy możliwy tiul, tylko ja się nie znam. Wolałabym żeby ta suknia była uszyta z czegoś innego, np z szyfonu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to ciekawe co piszesz, na zdjęciach wygląda na lekką (oczywiście w granicach możliwości ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Rozeznanie
|
Dokładnie, wygląda na lekką! Ale ma tyle warstw, że nie wyobrażam sobie ciągnąć za sobą na weselu taki interes, chyba bym po godzinie padła.
Ona jest ładna, ale to, że jest zrobiona z tiulu odbiera jej uroku według mnie. Chociaż jest to o wiele ładniejszy i delikatniejszy tiul niż w sukniach Sincerity, które już mierzyłam i oglądałam. Generalnie po wizycie w paru salonach jestem załamana jakością sukienek. Tandeta do kwadratu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Przyczajenie
|
Ja też zaokchałam się w tej sukni od pierwszej przymiarki. Choć cena w Wawie mnie powaliła bo kosztowała w salonie 5800
![]() Dlatego postanowiłam ją uszyć u krawcowej z lekkimi zmianami, bo mnie przeszadzała ta ozdoba z boku- nie lubie wszelakich świecidełek. Samo uszycie kosztowało mnie połowe z ceny wyjściowej, a z sukni jestem bardzo zadowolona, na śubie była pięknie a na weselu była lekka i wygodna. Szkoda mi ale pewno tez niedługo się z nią pożegnam, bo już mi nie jest potrzebna. Pozdrawiam przyszłe Panie młode. Jeśłi ktoś będzie zaiteresowany to moge przesłac zdjęcia. Edytowane przez Eboszi Czas edycji: 2012-10-05 o 10:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:57.