![]() |
#32 |
Zadomowienie
|
Dot.: W czerwcu podkład Vichy Dermablend i drobiazgi
za miracle nic szczególnego, możesz oddać vichy i coś dorzucić to będę zadowolona
![]() ---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ---------- to możesz mi dorzucić, choć nie ukrywam ,że wolałabym coś pachnącego, więc ta miniaturka może być, mogą być jakieś próbeczki, odleweczki itp ![]()
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
Raczej tylko te Swarowskiego, elfy nie mój styl...
![]() Masz poza wątkiem Black Cashmere? ---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ---------- Oj szkoda... ![]() Za same kolczyki raczej mi się nie opłaca wymieniać, bo to mniej więcej połowa wartości zegarka, ale podoba mi się jeszcze Flight Of Fancy tylko wtedy tobie taka zamiana się nie opłaca, chyba że odlejesz sobie część a resztę oddasz (preferuję oryginalne flakony, bo odlewki w podróży samolotem mi ciekną ![]() Chyba że jeszcze coś u mnie wypatrzysz, albo ty będziesz miała jeszcze jakieś dokładki. Dodaj proszę link do wymianki do swojego podpisu, bo ciężko odpowiedzieć w twoim wątku - trzeba go za każdym razem szukać. ![]() ---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ---------- Ok. To może jeśli taka opcja Ci odpowiada to zróbmy tak: Ty oddasz kolczyki i powiedzmy włożysz do koperty 10 zł (będzie mniej więcej na wysyłkę paczki do Ciebie - troszkę ponad, ale nie będzie brzęczeć w kopercie ![]() a ja oddam zegarek bez czekania na lepsze czasy i dokładania innych rzeczy na siłę. ![]()
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
cos za
Vichy Dermablend fluid korygujący, odpowiedni do skóry wrażliwej, kolor 15 Opal, 30ml, raz użyty w małej ilości, data ważności 08.2014, kartonik brak ? ![]() ![]()
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
Przekupka: 17 pkt / 95% pozyt.
|
hej kochana
![]() ![]()
Każdy problem da się rozwiązać, o ile ma się odpowiednio duży plastikowy worek. OkiemJulii FB Insta FAQ1 - Jak szybko zapuścić włosy? FAQ2- dekoloryzacja, kąpiel rozjaśniająca, likwidacja odcieni, numery farb |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:10.