![]() |
#31 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Problem damsko-męski, czyli dlaczego ciągle to samo...
Cytat:
Oj dziewczyno, Ty się dajesz z każdym postem coraz lepiej POZNAĆ. Jeśli Twój Chłopak jest choć w części tak zapatrzony w czubek swojego nosa, jak Ty.. to myślę, że Jameson ma absolutną rację. Żadnej możliwości na wzajemne uszczęśliwianie się, żadnych chęci w tym kierunku. Tylko JA i JA. Rozdarte dziewuszysko.. ![]() Sama nie wiesz, czego chcesz, choćby z tymi imprezami.. prosić się nie zamierzasz.. ustepować i myśleć o jego przyjemności nie zamierzasz.. Dlatego ciągle to samo, bo Ty jesteś ciągle taka sama, On jest ciągle taki sam i ciągle każde grabi na swoją stronę. Masz odpowiedź na pytanie z tytułu.
I'm feelin' posh so address me with an accent. Edytowane przez night prowler Czas edycji: 2012-06-03 o 20:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | ||
Przyczajenie
|
Dot.: Problem damsko-męski, czyli dlaczego ciągle to samo...
Cytat:
Cytat:
![]() Temat do zamknięcia, tym które mi podpowiedziały co i jak dziękuję gdyż rozmawiałam z moim TŻ przez telefon, zapytałam co z wakacjami i wyszło na to że podoba mu się pomysł wypadu na weekend , tym które postanowiły oceniać mój związek i pluć jadem również dziękuję, bo miałam niezły ubaw ![]() Pa ![]() Edytowane przez asiazpodlasia Czas edycji: 2012-06-03 o 20:53 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:55.