![]() |
#31 |
Raczkowanie
|
Dot.: pęknięta prezerwatywa
To odwieczny problem,każdej młodej dziewczyny,która zaczyna współżycie , Jak widać nie każde zabezpieczenie jest skuteczne,niestety. A jeśli chodzi o to czy możesz być w ciąży, hmmm..... okaże się pewnie niedługo.Ja również miałam koleżankę,która miała okres,a była w ciąży. Różnie to bywa,ale najlepiej udać się do lekarza,on rozwieje Twoje wątpliwości,ewentualnie coś może i doradzi na przyszłość.Zresztą nic nie daje 100% gwarancji,czasami nie chce się dziecka,a jest się w ciąży,a czasami chce się mieć dziecko i w ciążę zajść nie można.Życie nieraz lubi płatać nam figle.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wydaję pieniędzy na głupoty (tysięczna para butów NIE JEST głupotą ![]() Miłośniczka butów wszelakich ![]() Podskakuję z Mel B. Joga ![]() Jem czekoladę aż uszy mi się trzęsą. ---------------------------- Używasz poprawnie? 'Szlak prowadzi na wschód.' 'Szlag mnie trafia.' |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
Polecam douczyć się, co to jest okres/miesiączka i kiedy występuje.
samica leniwca _______________________ *projekt denko. *o włosy dbam i zapuszczam! Edytowane przez leniwca Czas edycji: 2012-06-14 o 11:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Przyczajenie
|
Hej ! Proszę was o pomoc. Dzisiaj z chłopakiem kochaliśmy się po raz pierwszy. Ja stosuję tabletki antykoncepcyjne fakt jest taki że zdarzyło mi się na święta nie wziąć trzech tabletek pod rząd ale od razu po powrocie do domu je nadrobiłam zdecydowaliśmy się z chłopakiem na prezerwatywę która pękła. stosunek nie był długi ale jednak był. czy mogę być w ciąży przez taki incydent ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#36 |
Raczkowanie
|
nie rozumiem , wzięłaś 4 tabletki pod rząd czy jak to nadrobiłaś ? jak się boisz to leć po tabletkę po do gina .
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Przyczajenie
|
Boli mnie podbrzusze od paru dni... boję się tej ciąży a okres mam mieć dopiero w piątek... ja chyba zeświruje do tego czasu. czy jest taka możliwość że ten brzuch może mnie boleć przez stres ?
---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ---------- a tabletki wzięłam 3 pod rząd bo tylko o dwóch zapomniałam.. ---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ---------- a tabletki wzięłam od razu 3. bo tyllko o dwóch zapomniałam. to wzięłam te dwie poprzednie + jedną z tego dnia. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Niestety jeśli dobrze rozumiemy z dziewczynami i postanowiłaś "nadrobić" tabletki połykając trzy naraz, to czegoś takiego się po prostu NIE ROBI. W mojej ulotce jest napisane, że już gdy pominie się powyżej jednej należy się skontaktować z lekarzem. Nadrobić to sobie możesz jedną tabletkę do 12 godzin spóźnienia, a nie połykając kilka (!) naraz. W związku z tym, tak, możliwe, że zaszłaś w ciążę. Trudno ocenić rzeczywiste ryzyko, bo połykając naraz kilka tabletek pewnie zrobiłaś organizmowi burzę, ale jednak ono jest. Czy przez cały czas tworzenia tego wątku, nie wpadło Ci do głowy przeczytać ulotki swoich tabletek? Czasem się zastanawiam czy to boli... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#40 |
Przyczajenie
|
Chcę też napisać że moja mama miała raka jajnika i ja boję się że i na mnie to może spłynąć. Nie wiem czy mam objawy jakiej kolwiek choroby czy ciaży...
---------- Dopisano o 02:24 ---------- Poprzedni post napisano o 02:22 ---------- tak czytałam i jest w niej napisane że jak pominie się tabletki z drugiego tygodnia blistra to nie jest aż tak źle. gorzej jeśli taka sytuacja bedzie miała miejsce w pierwszym lub trzecim tygodniu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Przyczajenie
|
nikt już nie chce mi pomóc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
Raczkowanie
|
tylko pytanie czego jeszcze oczekujesz? Owszem, mogłaś zajść w ciążę. Jest już za późno na tabletkę "po". Pozostaje Ci czekać na efekt. Przecież telepatycznie nie stwierdzimy czy faktycznie zaszłaś albo czy chorujesz. Jak się boisz to idź na badania.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pominęłaś tabletki w 1 tygodniu, pękła gumka, więc tak, jest szansa na ciążę. Zrób test, bo my ci nie powiemy, czy jesteś w ciąży, czy nie. A co do choroby twojej mamy- powiedz swojemu ginekologowi i regularnie się badaj.
![]() |
![]() |
#44 |
Przyczajenie
|
pominęłam tabletki z drugiego tygodnia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Przyczajenie
|
nie chciałam was obrazić w żadnym wypadku. :< to jeszcze tak ostatni raz powiedzcie mi czy blado różowy śluz może być oznaką zbliżającej się miesiączki która ma nastąpić juz jutro
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
Nie chcę być niemiła, ale czasami naprawdę idzie złapać się za głowę, czytając niektóre wypowiedzi...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:43.