![]() |
#31 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: kosmetyki dla maluszka ;)
My zaczęłyśmy od kosmetyków Hippa - płynu do kąpieli i oliwki, jednak po miesiącu musiałam się wycofać, pojawiła się wysypka, przez tydzień mała była kąpana w krochmalu i teraz używamy Balneum. Niczym już nie smaruję po kąpieli i skóra jest bardzo ładna.
Na pupę Bambino lub Hipp, a raz na dzień (właściwie na noc) bepanthen. Dodatkowo krem na każda pogodę Nivea lub Linomag sun zależnie od warunków atmosferycznych.
![]() |
#32 |
Przyczajenie
|
Ja dla mojego maluszka kupowałam płyn do kąpieli Good Bubble ( mieszkajac za granicą) ale na szczęśie kosmetyki t pojawiły sie w Polsce. Mimo ze moja Eliza ma już kilka lat, to dalej kupuję jej te produkty- Włosy pięknie się błyszką, pięknie pachną. Szapon i płyny do mycia nie szczypią w oczy, fajnie nawilżają i są naturalne, co mi bardzo pasuje. Korzystam z tego sklepu bo nigdzie indziej ich nie widziałam xxxx
Wypróbowałam już : szampon, płyn do mycia włosów i ciała, a teraz czekam na dostawę zestawu ![]() Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2017-07-26 o 13:08 Powód: reklama |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
Od urodzenia córki w 2013 roku jestem wierna marce Babydream z Rossmanna. Aktualnie płyn, żel i szampon, wcześniej też oliwka, balsam, krem na odparzenia pupki i kremy na lato/zimę. Teraz dla drugiej córki mam zamiar tak samo postępować. Póki nie ma problemów skórnych, to moim zdaniem bez sensu zaczynać od emolientów.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:58.