![]() |
#32 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nowa pielęgnacja, perfumy, Esprit - czerwiec - Wawa
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
- żel pod prysznic migdał z mlekiem - puder rozświetlający w pędzlu - biżuteria - ale tu nie znalazłam zdjęcia ![]() Cytat:
Wypisze wszystko co wpadło mi w oko: - Biosilk nabłyszczacz - jaka data ważności? - Czysta skóra A krem - jaki posiada kod/date na zgrzewie? - Declare - są to 2 kremy czy 1 krem i 1 maska? Cytat:
Niestety - podkłady dla mnie za ciemne ![]() Podobają mi się dezodorant C-thru, Lakier Inglot i odlewka Evidence. Jednak wymianka na 1 balsam jest niepłacalna ![]() nic ![]() ---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ---------- Wymianka byłaby osobiście w Wawie? Nie wymieniam się na 1 balsam, który trzeba wysyłać ![]() Pozdrawiam |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Wtajemniczenie
|
i co byłabyś w stanie za te 2 dezodoranty oddać? w W-wie będę prawdopodobnie 23.06
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Wtajemniczenie
|
niestety
Cytat:
tonik na niedoskonalości 200ml, nowy Ambre Solaire Mleczko po opalaniu, początkowo 400ml Garnier deo mineral, kulka fioletowa (stres, sport, upał) 3 x użyta Ultra Doux szampon z aloesem (wł. normalne) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Wtajemniczenie
|
jeśli mogę wybierać, to najbardziej zależałoby mi na:
Garnier dwufazowy płyn do demakijażu oczu oraz twarzy, 200ml, nowy Ambre Solaire Mleczko po opalaniu, początkowo 400ml mogę oczywiście coś więcej dołożyć, po prostu zależy mi na wymianie moich kosmetyków, których i tak nie używam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zadomowienie
|
Hej, podoba mi sie u Ciebie:
- Davidoff Cool Water poj. pocz. 50ml - odlewka DKNY Delicious Night - Garnier mleczko do cery mieszanej i tłustej, 200ml, nowe |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Wtajemniczenie
|
odpisane
---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Wtajemniczenie
|
U Ciebie w wątku podoba ją mi się tylko perfumy - Angel i Gucci. Czy wymieniłabyś się za któryś z nich?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Wtajemniczenie
|
---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ---------- nie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
BAN stały
|
Coś u mnie za:
V&R Antidote 40ml, nowe Ultra Doux odżywka do włosów: awokado i masło karite (włosy suche i zniszczone) ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zadomowienie
|
dziękuję, ale narazie nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Wtajemniczenie
|
Interesują mnie perfumy, oddasz któreś?
---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ---------- Może lepiej jak Ty powiesz, które jesteś w stanie oddać? Ja przyjmuję wszystko co pachnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
Przekupka: 96 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj
![]()
![]() |
#49 |
Wtajemniczenie
|
1. Fioletowa sukienka na 1 ramię z kokardą, XS, nowa z metką
2. Wrzosowa bluzka z naszytymi różami, S, nowa 3 i 4. Tunika w kratkę z troczkiem z tyłu, 36, nowa 5. Sukienka w kratkę, 38, nowa 6. Kolorowa tunika, 38, nowa 7. Szaroniebieska bluzka odcinana pod biustem z wiązaniem, M, nowa z metką 8. Czekoladowa bluzka na ramiączka, S, nowa 9 i 10. Ciemnoczerwona/karminowa koszula Esprit Collection, 36, nowa Edytowane przez Mektarynka Czas edycji: 2012-06-18 o 15:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Wtajemniczenie
|
1 i 2. Czarna bluzka wiązana na szyi, S, nowa
3. Szale ze złotą i ze srebrną nicią, duże, nowe z metkami 4. Bluzka wizytowa Esprit Collection, 36, nowa 5. Biała wizytowa Esprit Collection, 36, nowa 6, 7, 8. Sukienka/tunika czarna z falbanami, XS, nowa 9. W kratkę (sukienka, dłuższa koszula) z troczkiem, podwijane rękawy, M, nowa 10. Khaki bluzka z regulowaną dł. rękawów, M, nowa Edytowane przez Mektarynka Czas edycji: 2012-06-18 o 15:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Wtajemniczenie
|
1. Bluzka w kratkę na ramiączka z suwakiem, S, nowa
2 i 3. Spódnica, 36, raz założona 4. Tunika w kratkę z troczkiem z regulowaną dł. rękawów, 36, nowa 5 i 6. Koszula z falbankami/żabotem na piersiach, 36, nowa 7. Tunika półprzezroczysta, S, nowa z metkami 8. Bluzka brzoskwiniowa z bufkami, S, nowa 9 i 10. Czarna bluzka wiązana na szyi z dł. rękawem, S, nowa Edytowane przez Mektarynka Czas edycji: 2012-06-18 o 15:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Wtajemniczenie
|
Dziękuję, ale szukam Balenciagi
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Wtajemniczenie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...d=1339090720??
coś u mnie?? proszę przeglądać stare watki!! linki w profilu ![]()
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś u mnie?
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
wypiszę Ci co mi się spodobało u Ciebie, w wolnej chwili napisz proszę co ewentualnie mogłabyś oddać
![]() Christophe Felder żel pod prysznic - kwiat pomarańczy Garnier żel Czysta Skóra, 200ml, nowe używane żele do mycia twarzy niebieski i zielony, zużycie widoczne na zdjeciu Garnier mleczko do cery mieszanej i tłustej, 200ml, nowe Elseve Szampon wypełniający 400ml, nowe Garnier deo mineral, kulka (nie pozostawia białych śladów na odzieży), raz odkręcona, ale nie była używana Garnier mleczko z: aloesem, 400ml, nowe Ultra Doux odżywka do włosów: awokado i masło karite (włosy suche i zniszczone) Ultra Doux szampon zz żurawiną (wł. farbowane), ---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 18:05 ---------- Czyli rozumiem,że widziałabyś to w ten sposób napiszę, bo nie chcę się pogubić ![]() Christophe Felder żel pod prysznic - kwiat pomarańczy Garnier żel Czysta Skóra, 200ml, nowe Jeden nowy zielony żel Garnier mleczko do cery mieszanej i tłustej, 200ml, now Garnier deo mineral, kulka (nie pozostawia białych śladów na odzieży), raz odkręcona, ale nie była używana Garnier mleczko z: aloesem, 400ml, nowe Ultra Doux odżywka do włosów: awokado i masło karite (włosy suche i zniszczone) Ultra Doux szampon zz żurawiną (wł. farbowane), ? ---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ---------- ewentualnie zamiast szamponu z żurawiną wybrałabym ten aloe vera ---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ---------- A dla Ciebie mp3, pianka i chusteczki ? ![]()
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
dziękuję , ale nic nie znalazłam
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
Pozwól,że przemyślę to jeszcze, zastanowię się do jutra i dam Ci znać
pozdrawiam
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:08.