|
|
#32 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: w czerwcu *skinny* *książki* *kosmetyki* ZAPRASZAM! :)
Czy to sa płyty gazetowe? w tekturowych opakowaniach czy w plastikowych etui?
jeśli w plastikowych, to możemy się wymienić płyta za książkę. Interesują mnie 3 płyty: Stich The Movie (Disney), Goofy The Movie (Disney), Franklin Kłamczuszek. Co ty na to? |
|
|
|
#33 |
|
Wtajemniczenie
|
niestety nic, to może napisz, co mogłabyś zaproponować
|
|
|
|
#34 |
|
Wtajemniczenie
|
ojej
myślę, że się jakoś dogadamy, zaznaczyłam na razie tylko, co wstępnie mnie zainteresowało, bo zaraz muszę wychodzić, wieczorem napisałabym konkretniej ![]() *mam trochę odlewek perfum (Miss Dior Cherie EDP, Jesus del Pozo Halloween Fever, Earl Grey Tea Demeter i kilka innych, z wspólnych zakupów wizażowych) może masz jakieś inne demeterki, dosłownie po kropelce, do przetestowania? *książki (różne, o dietach, o magii, o szyciu/tkaniu/wyszywaniu/, o ogrodnictwie, kilkanaście tomów Beverly Hills 90210, matura i wiele innych, musiałabyś powiedzieć co cię interesuje )*trochę filmów Bollywood na DVD, wydania w plastikowych pudełkach *kilka bajek na DVD, wydania j.w. *filmy na DVD m.in. Harry Potter, filmy z bliźniaczkami Olsen, horrory *ubranka dla małej dziewczynki, zabawki *paletkę Lancome 6 color focus *maskotki *perfumy Paris Hilton, Paris Hilton tester 30/100 ml *perfumy Little Black Dress Avon 30 ml - kilka psików *jedwab do włosów Biosilk 45/50 ml (tutaj chciałabym jakąś małą odlewkę, jeśli jest taka możliwość) *pianka dodająca objętości Nivea użyta 1 raz ---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ---------- Miss Dior Cherie EDP 8 ml w a10, ubytek 1 psik testowy, kupiona na wspólnych zakupach o tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=621664 30,82 zł zapłaciłam![]() Beverly Hills 90210 - mam 13 tomów, jak chcesz mogę napisać nazwy. Stan większości bardzo dobry, nielicznych dobry. Harry Potter na DVD mam części od 1 do 6, same wydania kolekcjonerskie, dwupłytowe Z maskotek mam: ,świnkę, która po naciśnięciu chrumka, dużego eskimosa, słonia ze słoniątkiem Zostawiłam rzeczy, które najbardziej mnie interesują, mam jeszcze jedną prośbę- chętnie poznałabym nazwy tych tomów i jakbyś mogła mniej więcej je wycenić. I Pottera też W sumie interesowałaby mnie tylko 6 część.
|
|
|
|
#36 |
|
Wtajemniczenie
|
a jeszcze jedno pytanie
- czy te tomy są po kolei, od pierwszego?
|
|
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 17 pkt / 95% pozyt.
|
Niestety, spodnie byłby za małe
niewiele, ale jednak.
Każdy problem da się rozwiązać, o ile ma się odpowiednio duży plastikowy worek. OkiemJulii FB Insta FAQ1 - Jak szybko zapuścić włosy? FAQ2- dekoloryzacja, kąpiel rozjaśniająca, likwidacja odcieni, numery farb |
|
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nic.
|
|
|
|
#39 |
|
Wtajemniczenie
|
hej, przepraszam, że dopiero teraz. Niestety prawdopodobnie sprzedam obie części CK i pierwszą część Plotkary
Jeśli tak się stanie zostaje druga część Plotkary i książki- jak widziałabyś wtedy naszą wymianę?
|
|
|
|
#40 |
|
Wtajemniczenie
|
wiesz co, teraz jak tak przekalkulowałam to trochę średnio mi się to opłaca, bo za te książki zapłaciłam łącznie ponad sporo 100zł no i Plotkara tak samo (wiadomo, że teraz są mniej warte, ale jednak
), także przepraszam, ale jednak podziękuję i pozdrawiam. |
|
|
|
#41 |
|
Wtajemniczenie
|
Wiem, napisałam to w nawiasie.
![]() Plotkarę mogę oddać za BH 90210 i jedną maskotkę.
|
|
|
|
#42 |
|
Wtajemniczenie
|
ok, pasuje mi.
Czekam w takim razie na PW, muszę iść jutro na pocztę więc od razu bym wysłała.
|
|
|
|
#43 |
|
Rozeznanie
|
Hej, coś za te 3 książki lub tylko za
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1339165279 i reszta https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1339165279 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1339165344 za książkę o snach mogłabym poszukać czegoś po za wątkiem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:36.

a jakie książki cię interesują?

myślę, że się jakoś dogadamy, zaznaczyłam na razie tylko, co wstępnie mnie zainteresowało, bo zaraz muszę wychodzić, wieczorem napisałabym konkretniej 

Jeśli tak się stanie zostaje druga część Plotkary i książki- jak widziałabyś wtedy naszą wymianę?