![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
Dot.: w czerwcu *skinny* *książki* *kosmetyki* ZAPRASZAM! :)
Czy to sa płyty gazetowe? w tekturowych opakowaniach czy w plastikowych etui?
jeśli w plastikowych, to możemy się wymienić płyta za książkę. Interesują mnie 3 płyty: Stich The Movie (Disney), Goofy The Movie (Disney), Franklin Kłamczuszek. Co ty na to? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Wtajemniczenie
|
niestety nic, to może napisz, co mogłabyś zaproponować
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Wtajemniczenie
|
ojej
![]() ![]() *mam trochę odlewek perfum (Miss Dior Cherie EDP, Jesus del Pozo Halloween Fever, Earl Grey Tea Demeter i kilka innych, z wspólnych zakupów wizażowych) może masz jakieś inne demeterki, dosłownie po kropelce, do przetestowania? *książki (różne, o dietach, o magii, o szyciu/tkaniu/wyszywaniu/, o ogrodnictwie, kilkanaście tomów Beverly Hills 90210, matura i wiele innych, musiałabyś powiedzieć co cię interesuje ![]() *trochę filmów Bollywood na DVD, wydania w plastikowych pudełkach *kilka bajek na DVD, wydania j.w. *filmy na DVD m.in. Harry Potter, filmy z bliźniaczkami Olsen, horrory *ubranka dla małej dziewczynki, zabawki *paletkę Lancome 6 color focus *maskotki *perfumy Paris Hilton, Paris Hilton tester 30/100 ml *perfumy Little Black Dress Avon 30 ml - kilka psików *jedwab do włosów Biosilk 45/50 ml (tutaj chciałabym jakąś małą odlewkę, jeśli jest taka możliwość) *pianka dodająca objętości Nivea użyta 1 raz ---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ---------- Miss Dior Cherie EDP 8 ml w a10, ubytek 1 psik testowy, kupiona na wspólnych zakupach o tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=621664 ![]() ![]() Beverly Hills 90210 - mam 13 tomów, jak chcesz mogę napisać nazwy. Stan większości bardzo dobry, nielicznych dobry. Harry Potter na DVD mam części od 1 do 6, same wydania kolekcjonerskie, dwupłytowe ![]() Z maskotek mam: ,świnkę, która po naciśnięciu chrumka, dużego eskimosa, słonia ze słoniątkiem Zostawiłam rzeczy, które najbardziej mnie interesują, mam jeszcze jedną prośbę- chętnie poznałabym nazwy tych tomów i jakbyś mogła mniej więcej je wycenić. I Pottera też ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Wtajemniczenie
|
a jeszcze jedno pytanie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
Przekupka: 17 pkt / 95% pozyt.
|
Niestety, spodnie byłby za małe
![]()
Każdy problem da się rozwiązać, o ile ma się odpowiednio duży plastikowy worek. OkiemJulii FB Insta FAQ1 - Jak szybko zapuścić włosy? FAQ2- dekoloryzacja, kąpiel rozjaśniająca, likwidacja odcieni, numery farb |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Wtajemniczenie
|
hej, przepraszam, że dopiero teraz. Niestety prawdopodobnie sprzedam obie części CK i pierwszą część Plotkary
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Wtajemniczenie
|
wiesz co, teraz jak tak przekalkulowałam to trochę średnio mi się to opłaca, bo za te książki zapłaciłam łącznie ponad sporo 100zł no i Plotkara tak samo (wiadomo, że teraz są mniej warte, ale jednak
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Wtajemniczenie
|
Wiem, napisałam to w nawiasie.
![]() Plotkarę mogę oddać za BH 90210 i jedną maskotkę. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
Wtajemniczenie
|
ok, pasuje mi.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Rozeznanie
|
Hej, coś za te 3 książki lub tylko za
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1339165279 i reszta https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1339165279 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1339165344 za książkę o snach mogłabym poszukać czegoś po za wątkiem
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:03.