Brak wszystkiego! - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-06-21, 14:26   #31
MissChievousTess
Zakorzenienie

Dot.: Brak wszystkiego!

Może i ma stresy. Nie samym seksem człowiek żyje.
No i te upały. Mnie i tż też się teraz seksu odechciewa bo jest nam za gorąco.
No ale i na to są sposoby- można wskoczyć pod prysznic.
Bez przesady- miesiąc bez seksu można przeżyć. Co ma powiedzieć facet jak ma żonę w zagrożonej ciąży i zero seksu przez 9 miesięcy?
Daj facetowi odpocząć i poczekaj aż przejdą te upały albo zadbaj o to, żeby się jakoś ochłodził.
MissChievousTess jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-21, 14:27   #32
201612280917
Konto usunięte

Po pierwsze - godzina spóźnienia przyjęcia tabletki antykoncepcyjnej nie obniża jej skuteczności (chyba, że to minipigułka). Można spóźnić się do 12 h, więc nie rozumiem, po co stosować dodatkowe ogumienie

Co do Twojego problemu... Na twoim miejscu zrobiłabym tak, jak radzi Perlin - przestań się narzucać, przytulać, całować pierwsza. Wiem, może być trudno.

Czy chłopak jest nadal tak samo czuły jak kiedyś? Pisałaś, że się przytulacie i całujecie, ale nie w taki erotyczny sposób. Czy nadal mówi, że cię kocha, zachowuje się tak, jak poprzednio?
201612280917 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-22, 17:07   #33
kalincia
BAN stały

Autorko, jak zdradza, to sądzisz, że się przyzna? rzuci - no co ty, chyba śmieszna jesteś...
A nie ma opcji, żeby nie znalazł czasu dla dziewczyny tak, żebyś ty o tym nie wiedziała, jeśli będzie chciał. Dowiesz się ostatnia.
Ale. Ja nie wmawiam, że zdradza. Tylko...tak mi te wszystkie objawy pasują do zachowania mojego TŻ, jak jeszcze nie odszedł od żony, a spotykał się ze mną. Ona mogłaby te same posty pisać, co ty.
kalincia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-22, 21:10   #34
elamem
Rozeznanie

I co u Ciebie? Jak poszła rozmowa?

Moim zdaniem te teksty przez SMS nie muszą świadczyć, że Cię zdradza. Niestety sprawa jest nie do odgadnięcia po takiej wymianie zdań.
Z jednej strony może mieć kochankę, albo jedynie jakiś obiekt uczuć.
Z drugiej strony takie smsy mogły go zirytować, że mu nie ufasz.
Jednak jeśli rzeczywiście z jego "sprzętem" jest wszystko ok (to byłaby lepsza wersja, bo spotkałam się z czasową niedyspozycją stresową która potem łatwo przechodziła) i jeśli nie pracuje fizycznie, to niestety jakieś wypalenie uczuciowe może (nie musi) być. Może czuć presję z Twojej strony (nawet jeśli jej nie dajesz odczuć), może brak mu nowości, rutyna męczy itd. /z moim ex. tak było jak wypalił się uczuciowo, choć nie zdradzał/
Może spróbuj zdobyć jego zaufanie w sprawie jego zmęczenia. Mężczyźni, których poznałam najbardziej szaleli za dziewczynami, którym mogli się zwierzać ze swoich największych porażek, przy których czuli się rozumiani, ale i podziwiani jednocześnie (wyjątkowi). Chyba każdy czy facet czy dziewczyna o tym samym marzy. Tak mi się wydaje.
elamem jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-23, 13:17   #35
Motocyklistka_
Przyczajenie

Ale po co na siłe czegoś szukać? Jak ktoś szuka i na siłe chce udowodnić komuś zdrade, to zawsze coś znajdzie. Porozmawiaj z nim, powiedz mu o swoich obawach, zapytaj sie dlaczego tak sie dzieje, i czy widzi jakieś rozwiązanie problemu bo jest Ci z tą sytuacją źle.
Motocyklistka_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-23, 20:40   #36
solll
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Azime Pokaż wiadomość
Typowe objawy zdrady Po prostu tak dobrze blefuje, że nawet do głowy Ci nie przyszło, że on może kogoś mieć To tylko facet... Potrzebuje seksu jak tlenu, skoro nie chce go od Ciebie, tzn. że ma inną
Ręce opadają... uwielbiam takie inteligentne teksty, gratuluję!
Tylko facet... A Ty kurde, jesteś tylko dziewczyną, i co?

Co do problemu- Autorko, porozmawiaj z Tż tak, jak Ci radzą dziewczyny, osobiście innego wyjścia tutaj nie widzę.

solll jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-24, 11:13   #37
maadziulek91
Zadomowienie

Pokazałam wątek mojemu TZ, żeby obiektywnie jako facet ocenił sytuację. Dla niego to wygląda na ewidentną zdradę, ewentualnie zapytał się czy nie jesteście pokłoceni o coś, bo jak my się pokłocimy to też nie mamy ochotki. Ale powiedział, że nie wyobraża sobie, że przychodzi zmęczony po pracy i się do mnie nie przytula ani nic. Mężczyźni też potrzebują wspracia. Coś jest na rzeczy autorko, Trzymam kciuki, żeby sie szybko wyjaśniło

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-06-24, 13:31   #38
2988c920f887451997ed59670eafbe58b42f5da3_61df6c3a62fb8
Konto usunięte

Może ew jakieś afrodyzjaki?
2988c920f887451997ed59670eafbe58b42f5da3_61df6c3a62fb8 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-27, 06:48   #39
karola991
Zakorzenienie

miałam bardzo podobny problem nie jedna noc przeplakałam i nie raz zaliłam sie przyjaciółkom, znaczy nie było zupełnie nic ale mało jak dla mnie wiecznie niewyzytej, no i chlopak jak go wziełam na rozmowę powiedział mi najpierw "ze wywieram na niego presję, przez co on bardziej nie chce, bo boi się ze nie podoła moim oczekiwanium, jezeli ja non stop bede cos chciała" dwa "ze seks rzadziej jest fajniejszy, bo mamy wtedy większe doznania, bo jest bardziej wyczekiwany itd" nie chce sie calowac namietnie, przytulac ciagle faceci nie potrzebuja az tyle czułosci co my, wiadomo każdy ma okres ze chce bardziej bliskosci a czasem jest tak ze nasz to wkurza, sama pewnie czasami tak masz, musisz też go zrozumieć,on daje ci tyle bliskosci ile na dana chwile on sam potrzebuje, moze woli po pracy sie zrelaksowac wypic sobie piwko obejrzec mecz, albo potrzebuje wiecej swobody wyjsc gdzies z kolegami, zatęsknic za wami?? może praca go męczy-moj ste strasznie zmienił kiedy podłapał druga pracę która dawała mu dużo satysfakcji, częściej też wychodzi grac z chłopakami w brydża on jest zrelaksowany, ja stęskniona i jest o wiele lepiej. teraz np rozsiada się na kanapie włacza film z zamiarem obejrzenia go do konca kiedys film był dla nas przykrywka do igraszek, ale z czasem w zwiazku namietnosc się zmienia bo ile mozna szukac powodów do seksu, może brakuje mu najzwyklejszych czynnosci w domu takich wlasnie jak tv, jakies gry kubek kawy i poranna gazeta w spokoju, facet lubi sie wyciszyć chociaz na pare minut pobyc sam ze sobą. no nie wiem takie ja dostałam rady on mojego tż i est miedzy nami juz na prawdę dobrze. i ja pracuje nad soba i on nad sobą.
mam nadzieję, ze pomogłam;-)
Stary 2012-06-28, 13:50   #40
jemsiebie
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez klempaa Pokaż wiadomość

Ja nie mówiłam, że jest durna bo nie zgadzam sie, że może ją zdradzać - bo może.
Jest durna z innego powodu: bo generalizuje. Że każdy tylko facet (który przecież potrzebuje seksu jak tlenu ) jeśli seksu nie chce to na pewno zdradza.
ok, zrozumiałem co innego.

ja nie mam nic do dodania, niestety. pogadać szczerze, a jak nie, się rozstać. może więcej korzyści będziecie mieli z kumplowania się niż z bycia ze sobą. a na razie jesteście kumplami nieformalnie, a formalnie jesteście razem.
jemsiebie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości