Rimming czyli lizanie pupy - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-25, 14:18   #31
leniwca
Zakorzenienie

Dot.: Rimming czyli lizanie pupy

Cytat:
Napisane przez Robieslaw Pokaż wiadomość
Mojwa, to jest tzw pusty facet czyli pseudo mężczyzna. Kultura jest dla niego najzupełniej obca.
Się odezwał znawca kultury...
*o włosy dbam i zapuszczam!
leniwca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-25, 14:23   #32
Robieslaw
BAN stały

Może nie znawca ale na pewno ktoś komu nie jest ona zupełnie obca.
Robieslaw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-25, 15:08   #33
deszczowypies
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez O moj borze Pokaż wiadomość
Długo go namawiałaś?

Hmm, no z kilka miesięcy będzie. Motywowałam to głównie tym, że skoro mi jest tak fajnie, to ja też bym chciała mu zrobić przyjemność

deszczowypies jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-25, 15:48   #34
jancia3
Raczkowanie

No przecież istnieje też męski punkt G kilka centymetrów od wejście na górnej ścianie odbytu, więc to po prostu musi być dla naszych TŻ bardzo przyjemne
jancia3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-25, 15:57   #35
O moj borze
BAN stały

Cytat:
Napisane przez jancia3 Pokaż wiadomość
No przecież istnieje też męski punkt G kilka centymetrów od wejście na górnej ścianie odbytu, więc to po prostu musi być dla naszych TŻ bardzo przyjemne
Oglądałem kiedyś program o prostytutkach w Chinach czy w Japonii. W programie mówili, że penetracja pochwy prostytutki jest zakazana (czy jakoś tak) więc klienci "omawianych" w programie prostytutek byli przez nie stymulowani przez odbyt. Wkładała taka palec do tyłka klienta i pieściła prostatę. Były nawet krótkie filmiki, kolesie piszczeli z uciechy i dostawali orgazmu. Mimo wszystko, choćbym miał nawet doznać finału życia, nie dam się tam dotknąć a już na pewno nie dam sobie nic włożyć. Ja mam tam jednokierunkową
O moj borze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-25, 16:00   #36
Zuo1
Raczkowanie

Robiesław... Ech, szkoda słów.

Męski punkt G znajduje się w odbycie !? To chyba tyczy się tylko mężczyzn kochających inaczej, ja nic takiego u siebie nie zauwazyłem Uważam że bzdurą jest twierdzenie że męski odbyt jest wrażliwszy od kobiecego - kobiety są z natury bardziej podatne na wszelkie bodźce fizyczne, tak mi się wydaje...
Zuo1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-25, 16:01   #37
O moj borze
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Zuo1 Pokaż wiadomość

Męski punkt G znajduje się w odbycie !? To chyba tyczy się tylko mężczyzn kochających inaczej, ja nic takiego u siebie nie zauwazyłem Uważam że bzdurą jest twierdzenie że męski odbyt jest wrażliwszy od kobiecego - kobiety są z natury bardziej podatne na wszelkie bodźce fizyczne, tak mi się wydaje...
Prostata miszczu...prostata
Stary 2012-06-25, 16:04   #38
jancia3
Raczkowanie

Cytat:
Oglądałem kiedyś program o prostytutkach w Chinach czy w Japonii. W programie mówili, że penetracja pochwy prostytutki jest zakazana (czy jakoś tak) więc klienci "omawianych" w programie prostytutek byli przez nie stymulowani przez odbyt. Wkładała taka palec do tyłka klienta i pieściła prostatę. Były nawet krótkie filmiki, kolesie piszczeli z uciechy i dostawali orgazmu. Mimo wszystko, choćbym miał nawet doznać finału życia, nie dam się tam dotknąć a już na pewno nie dam sobie nic włożyć. Ja mam tam jednokierunkową
Ale mam 1 pytanie - a co Ci szkodzi spróbować ? Znam bardzo dobrze to męskie "nie, bo nie", ale czasem warto jednak ustąpić

---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ----------

Cytat:
Napisane przez Zuo1 Pokaż wiadomość

Gruczoł prostaty kolego... mało wiesz
jancia3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-25, 16:12   #39
O moj borze
BAN stały

Nie zostało mi to zaproponowane...no może kilka razy, ale jestem pewien że żartobliwie. Co mi szkodzi? Myślę, że to jest ten wewnętrzny opór jak u innych przed seksem oralnym, wytryskiem do ust, seksem analnym (przykłady może niezbyt trafione). Każdy gdzieś tam ma swoją granicę i jeden na myśl o tym się rozanieli a drugi straci wzwód i ochotę na igraszki. Coś co dla jednego rarytasem innego zniesmacza (zniesmacza może za mocno powiedziane). Mnie to pod żadnym względem nie podnieca. Wyobrażając sobie to mam w myślach uczucie i obraz jak będąc w przedszkolu dostałem zastrzyk w pośladek...leżę z gołym tyłkiem, obca baba mnie po nim klepie, potem wbija mi igłę w pośladek a ja modlę się żeby już było po wszystkim. Ja szanuję upodobania innych (jeden chce po bożemu inny chce z 4 na raz i git) ale mam nadzieję, że moja dziewczyna na to nie wpadnie.
Stary 2012-06-25, 16:21   #40
deszczowypies
Zakorzenienie

Cytat:
Nie zostało mi to zaproponowane...no może kilka razy, ale jestem pewien że żartobliwie. Co mi szkodzi? Myślę, że to jest ten wewnętrzny opór jak u innych przed seksem oralnym, wytryskiem do ust, seksem analnym (przykłady może niezbyt trafione). Każdy gdzieś tam ma swoją granicę i jeden na myśl o tym się rozanieli a drugi straci wzwód i ochotę na igraszki. Coś co dla jednego rarytasem innego zniesmacza (zniesmacza może za mocno powiedziane). Mnie to pod żadnym względem nie podnieca. Wyobrażając sobie to mam w myślach uczucie i obraz jak będąc w przedszkolu dostałem zastrzyk w pośladek...leżę z gołym tyłkiem, obca baba mnie po nim klepie, potem wbija mi igłę w pośladek a ja modlę się żeby już było po wszystkim. Ja szanuję upodobania innych (jeden chce po bożemu inny chce z 4 na raz i git) ale mam nadzieję, że moja dziewczyna na to nie wpadnie.
Z jednej strony nic na siłę, a z drugiej 'nigdy nie mów nigdy' - ja w tej chwili w ogóle nie wyobrażam sobie seksu analnego, ale nie skreślam też go całkowicie, może mi się jeszcze odmieni...

Stary 2012-06-25, 16:37   #41
O moj borze
BAN stały

Cytat:
Napisane przez deszczowypies Pokaż wiadomość
Z jednej strony nic na siłę, a z drugiej 'nigdy nie mów nigdy' - ja w tej chwili w ogóle nie wyobrażam sobie seksu analnego, ale nie skreślam też go całkowicie, może mi się jeszcze odmieni...
Hmmm chyba mało na temat ale właśnie rimming to ciekawa rozgrzewka do seksu analnego. Muszę przyznać, że właśnie z tydzień temu spróbowałem tego rodzaju seksu pierwszy raz. Rozmawialiśmy o tym z moją partnerką już od dawna ale to raczej w żartach. Ona była STANOWCZO NA NIE. Jakiś tydzień temu podczas igraszek najpierw pieściłem jej odbyt palcem, potem językiem, aż w końcu słyszę że ona chce seksu analnego. Po wszystkim był krótki dialog:
ona:K...a
ja:Coś nie tak?
onaoszłam 4 razy
A teraz już w temacie...rimming jakoś specjalnie mnie nie pociąga (pieścić partnerkę bo o mnie jak już wyżej napisałem nie ma mowy) ale czego się nie robi żeby dogodzić kobiecie
Stary 2012-06-25, 17:20   #42
Robieslaw
BAN stały

Zuo1, widzisz, to źle ci się wydaje.

O moj borze, ale nie traktuj tak samego siebie. Ty jej liżesz pupę a sobie nie pozwalasz. Dla mnie to robienie z siebie, nie wiem, niewolnika? Uważasz, że jej odbyt jest jakoś krańcowo różny od twojego? Nie wiem, pachnie różami? A twój jest totalnie do niczego? Rozumiałbym opory wynikające z tego, że wg ciebie mejsce to po prostu służy do czego innego - dla niej i dla ciebie. Ale skoro Ty nie masz żadnego problemu by ją tam pieścić, natomiast wobec swojego tyłka masz jakieś straszne zachamowania, tego już nie kumam kompletnie.

Edytowane przez Robieslaw
Czas edycji: 2012-06-25 o 17:26
Robieslaw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-25, 17:29   #43
magda170325
Wtajemniczenie

A mój nie daje się tam nawet dotknąć
ale do mnie to nie ma żadnych oporów
magda170325 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-25, 17:32   #44
ogolnie
Zakorzenienie

A jak facet albo kobieta ma pokaźne hemoroidy to co wtedy ? ? ?
ogolnie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-25, 17:36   #45
deszczowypies
Zakorzenienie

Cytat:
Hmmm chyba mało na temat ale właśnie rimming to ciekawa rozgrzewka do seksu analnego. Muszę przyznać, że właśnie z tydzień temu spróbowałem tego rodzaju seksu pierwszy raz. Rozmawialiśmy o tym z moją partnerką już od dawna ale to raczej w żartach. Ona była STANOWCZO NA NIE. Jakiś tydzień temu podczas igraszek najpierw pieściłem jej odbyt palcem, potem językiem, aż w końcu słyszę że ona chce seksu analnego. Po wszystkim był krótki dialog:
ona:K...a
ja:Coś nie tak?
onaoszłam 4 razy
A teraz już w temacie...rimming jakoś specjalnie mnie nie pociąga (pieścić partnerkę bo o mnie jak już wyżej napisałem nie ma mowy) ale czego się nie robi żeby dogodzić kobiecie
U mnie od dwóch lat przechodzą tylko delikatne pieszczoty, wszelkim mocniejszym penetracjom mówię póki co NIE

Stary 2012-06-25, 17:43   #46
ogolnie
Zakorzenienie

Cytat:

Generalnie słyszałem, że częściej to kobiety liżą odbyt swoim partnerom niż odwrotnie. Jak jest naprawdę?

A no bo od jajek do odbytu niedaleko...

---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:37 ----------

Cytat:

O moj borze, ale nie traktuj tak samego siebie. Ty jej liżesz pupę a sobie nie pozwalasz. Dla mnie to robienie z siebie, nie wiem, niewolnika? Uważasz, że jej odbyt jest jakoś krańcowo różny od twojego? Nie wiem, pachnie różami? A twój jest totalnie do niczego? Rozumiałbym opory wynikające z tego, że wg ciebie mejsce to po prostu służy do czego innego - dla niej i dla ciebie. Ale skoro Ty nie masz żadnego problemu by ją tam pieścić, natomiast wobec swojego tyłka masz jakieś straszne zachamowania, tego już nie kumam kompletnie.
To może te hemoroidy jednak...
ogolnie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-25, 17:45   #47
O moj borze
BAN stały

Cytat:

Człowieku...nie chcę i tyle...czytaj WSZYSTKIE moja posty w tym temacie i składaj je sobie jakoś w całość. MNIE TO NIE KRĘCI. NIE MAM NA TO OCHOTY, a nie że mój odbyt jest jakiś inny, gorszy etc. Są kosmetyki do higieny intymnej i jak człowiek sobie zażyczy to jego odbyt będzie pachniał bratkami, różami czy (wpisz sobie nazwę jakiegoś egzotycznego kwiatu). Z higieną problemu nie mam. Piszę wprost: NIE PODNIECA MNIE TO. Jeszcze jeden post z cytatem mojej wypowiedzi, a zacznę myśleć że zależy Ci na tym aby mi dziewczyna to zrobiła. Jeśli w jakimś poście dałem do zrozumienia, że pieszczę tak moją partnerkę bo coś tam (no nawet o niewolnictwo zahaczyłeś) to piszę sprostowanie. Nie mam zdania na ten temat. Ani mnie to grzeje ani ziębi. Jak jej dobrze to to zrobię.
Edit: Ok...trąca mi to homoseksualizmem. Nie mam nic do gejów czy lesbijek ale sam podziękuję.Tyle...

Edytowane przez O moj borze
Czas edycji: 2012-06-25 o 17:48
Stary 2012-06-25, 17:54   #48
guess17
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Mojwa Pokaż wiadomość
uwielbiam (on mnie, nie ja jego - on jest 'tam' niedotykalski )
podpisuję się czym tylko można

http://zapachmiety.blog.pl

Dziś: ciasto 3 bit

_________________________ ________

"Większość ludzi ma tyle szczęścia, na ile sobie pozwoli" - Abraham Lincoln
guess17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości