|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rimming czyli lizanie pupy
Się odezwał znawca kultury...
|
#32 |
|
BAN stały
|
Może nie znawca ale na pewno ktoś komu nie jest ona zupełnie obca.
|
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
Hmm, no z kilka miesięcy będzie. Motywowałam to głównie tym, że skoro mi jest tak fajnie, to ja też bym chciała mu zrobić przyjemność
|
#34 |
|
Raczkowanie
|
No przecież istnieje też męski punkt G
kilka centymetrów od wejście na górnej ścianie odbytu, więc to po prostu musi być dla naszych TŻ bardzo przyjemne
|
|
|
|
#35 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#36 |
|
Raczkowanie
|
Robiesław... Ech, szkoda słów.
Męski punkt G znajduje się w odbycie !? To chyba tyczy się tylko mężczyzn kochających inaczej, ja nic takiego u siebie nie zauwazyłem Uważam że bzdurą jest twierdzenie że męski odbyt jest wrażliwszy od kobiecego - kobiety są z natury bardziej podatne na wszelkie bodźce fizyczne, tak mi się wydaje...
|
|
|
|
#37 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#38 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Znam bardzo dobrze to męskie "nie, bo nie", ale czasem warto jednak ustąpić ---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#39 |
|
BAN stały
|
Nie zostało mi to zaproponowane...no może kilka razy, ale jestem pewien że żartobliwie. Co mi szkodzi? Myślę, że to jest ten wewnętrzny opór jak u innych przed seksem oralnym, wytryskiem do ust, seksem analnym (przykłady może niezbyt trafione). Każdy gdzieś tam ma swoją granicę i jeden na myśl o tym się rozanieli a drugi straci wzwód i ochotę na igraszki. Coś co dla jednego rarytasem innego zniesmacza (zniesmacza może za mocno powiedziane). Mnie to pod żadnym względem nie podnieca. Wyobrażając sobie to mam w myślach uczucie i obraz jak będąc w przedszkolu dostałem zastrzyk w pośladek...leżę z gołym tyłkiem, obca baba mnie po nim klepie, potem wbija mi igłę w pośladek a ja modlę się żeby już było po wszystkim. Ja szanuję upodobania innych (jeden chce po bożemu inny chce z 4 na raz i git) ale mam nadzieję, że moja dziewczyna na to nie wpadnie.
|
|
|
|
#40 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#41 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
ona:K...a ja:Coś nie tak? ona oszłam 4 razyA teraz już w temacie...rimming jakoś specjalnie mnie nie pociąga (pieścić partnerkę bo o mnie jak już wyżej napisałem nie ma mowy) ale czego się nie robi żeby dogodzić kobiecie
|
|
|
|
|
#42 |
|
BAN stały
|
Zuo1, widzisz, to źle ci się wydaje.
O moj borze, ale nie traktuj tak samego siebie. Ty jej liżesz pupę a sobie nie pozwalasz. Dla mnie to robienie z siebie, nie wiem, niewolnika? Uważasz, że jej odbyt jest jakoś krańcowo różny od twojego? Nie wiem, pachnie różami? A twój jest totalnie do niczego? Rozumiałbym opory wynikające z tego, że wg ciebie mejsce to po prostu służy do czego innego - dla niej i dla ciebie. Ale skoro Ty nie masz żadnego problemu by ją tam pieścić, natomiast wobec swojego tyłka masz jakieś straszne zachamowania, tego już nie kumam kompletnie. Edytowane przez Robieslaw Czas edycji: 2012-06-25 o 17:26 |
|
|
|
#43 |
|
Wtajemniczenie
|
A mój nie daje się tam nawet dotknąć
![]() ale do mnie to nie ma żadnych oporów
|
|
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
A jak facet albo kobieta ma pokaźne hemoroidy to co wtedy ? ? ?
|
|
|
|
#45 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#46 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A no bo od jajek do odbytu niedaleko... ![]() ---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:37 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#47 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Edit: Ok...trąca mi to homoseksualizmem. Nie mam nic do gejów czy lesbijek ale sam podziękuję.Tyle... Edytowane przez O moj borze Czas edycji: 2012-06-25 o 17:48 |
|
|
|
|
#48 |
|
Rozeznanie
|
podpisuję się czym tylko można
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:17.

kilka centymetrów od wejście na górnej ścianie odbytu, więc to po prostu musi być dla naszych TŻ bardzo przyjemne
Uważam że bzdurą jest twierdzenie że męski odbyt jest wrażliwszy od kobiecego - kobiety są z natury bardziej podatne na wszelkie bodźce fizyczne, tak mi się wydaje...