|
|
#31 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Libido
To może tak wiesz, raz, a dobrze?
|
|
#32 |
|
BAN stały
|
.
Edytowane przez O moj borze Czas edycji: 2013-04-07 o 19:42 |
|
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj nie mogę narzekać
Chyba rozmowa nam pomogła a i szybciej dzisiaj skończył pracę bo jest i zapowiada się cudownieTak gdy nie mam go w pobliżu a czasem gdy śpi już to pomagam sobie ręką. Ale jak już pisałam to nie to. Uwielbiam gdy facet mnie pożąda i gdy daje i to odczuć. Tego mi najczęściej brakuje. Bo jak się jest z kimś codziennie to i seks może stać się rutyną i czasami i u nas jest to od takie rutynowe bzykanko ale nastają takie dni jak dzisiaj i wtedy wiem i czuję że on mnie kocha i pragnie na prawdę. Czuje się świetnie tylko niestety takie uczucia uzależniają ale trzeba z nich korzystać ile wlezie bo nie wiadomo kiedy znowu się to przytrafi ![]() Udanego weekendu życzę
|
|
#34 |
|
Zadomowienie
|
Jak mówi moja babcia - stosunkowo udanej nocy
|
|
|
|
|
#35 |
|
Raczkowanie
|
Kurcze dziewczyno, oddaj mi trochę swojego, bo mnie się ostatnio jakoś nie chcę
|
|
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
Mam podobny "problem" jak Ty Autorko
![]() Może to kwestia tego, że w sumie współzyję od niedawna, ale też mam libido bardzo wysokie. TŻ ma niestety niższe . Już się zdarzyło nie raz, że proponowałam mu małe co nieco a on był zmęczony, z kolei ja nigdy nie odmówiłam, bo jeszcze brak ochoty mi się nie zdarzył. Kocham TŻta, szanuje jego odmowę, ale mimo wszystko jest mi gdzieś wewnętrznie przykro i moje poczucie kobiecości spada ![]() Aha, biorę tabletki
|
|
#37 |
|
Raczkowanie
|
libido... gdzie ja je położyłem..
|
|
|
#38 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#39 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No Tż też jest moim pierwszym i ja bardzo długo czekałam na rozpoczęcie współżycia seksualnego tym sobie to wszystko tłumaczę a i po rozmowie z Tż. wczoraj on twierdzi tak samo. Nie wiem co będzie dalej puki co wczoraj był niesamowity wieczór i zarówno ja jak i Tż tak twierdzimy. ---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ---------- My mieszkamy razem już od dwóch lat
|
|
|
#40 |
|
Raczkowanie
|
Rozumiem Cię - moglibyśmy się uzupełnić
|
|
|
|
|
#41 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#42 |
|
Raczkowanie
|
To Ty jak moja kobieta
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:46.

Chyba rozmowa nam pomogła a i szybciej dzisiaj skończył pracę bo jest i zapowiada się cudownie

. Już się zdarzyło nie raz, że proponowałam mu małe co nieco a on był zmęczony, z kolei ja nigdy nie odmówiłam, bo jeszcze brak ochoty mi się nie zdarzył. Kocham TŻta, szanuje jego odmowę, ale mimo wszystko jest mi gdzieś wewnętrznie przykro i moje poczucie kobiecości spada 

Najgorsze że mój czasami mówi dzisiaj nie bo zmęczony jestem ale może jutro i ja się na jutro nastawiam a później znowu to samo