|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: nie ma seksu, nie ma związku..
Z patologią na pewno nudno nie jest. A to za włosy wytarga i do jaskini, a to uderzy, powie parę słów do słuchu, żeby się kobiecie nie wydawało, że jest z grzecznym chłopcem, tylko prawdziwym brutalnym facetem, z którego testosteron się wylewa - to dopiero jest związek na poziomie.
|
|
#32 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#33 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko te które potrafią/chcą docenić dobrego faceta będą w pełni szczęśliwe
|
|
|
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
Dla mnie facet jakkolwiek cudowny i nieskazitelny dotąd by mi się nie wydawał po takim tekście dostał by w twarz
Bo ja bym to zinterpretowała w ten sposób że jest ze mną tylko z tego jednego powodu, a z tego jednego powodu to można sobie pójść do wiadomej agencji, czy mieć tzw luźny układ ff Bo wiadomo w każdym związku prędzej czy później seks się pojawia, i wszystko fajnie tyle że tu nie ma mowy o takiej sytuacji że np są ze sobą już 5 lat a seksu w ogóle nie było tylko autorka uprawia z panem seks, a mimo to taki tekst... Dla mnie nie do przyjęcia bo to tak jakby koleś w pewnym sensie szantażował ją emocjonalnie...Co do formy to nie wiem czy nawet warto komentować, bo po prostu... "nie będziesz mi dawać"??! wtf? ja bym się chyba spytała wtedy "a co mam Ci dać, piwo z lodówki?"
|
|
|
|
|
#35 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- Kochanie, przynieś mi piwo. - Może jakieś magiczne słowo? - Hokus pokus czary mary zapier***aj po browary. A ona na to: - Hokus pokus, ence pence, zamiast cipki, masz dziś ręce.
|
|
|
|
|
|
#36 |
|
jestę wieszczę
|
Dałabym mu... wolność
chamstwa nie zniesę .
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
|
|
|
|
#37 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Wg mnie dobrze, że partner artykułuje potrzeby, ale też powinien słuchać jakie są twoje potrzeby i też powinien je spełniać. To wówczas tworzy związek, a tak nawet gdybyś za każdym razem była gotowa na seks, to nie znaczy, że stworzyliście związek. Bo do związku trzeba wysiłku dwóch osób i nie mówię tu o wysiłku erotycznym. |
|
|
|
|
|
#38 |
|
BAN stały
|
A może on jednak powiedział to w żartach. Autorka tematu powinna w 100% na poważnie się go zapytać co miał na myśli, jeżeli potwierdzi swoje podejście do tematu czyli "nie ma seksu nie ma związku", to należy kopnąć go w dupę, czyli zakończyć związek. Tu jednak zaczyna się druga strona medalu, którą już ktoś wyżej poruszył. Kobiety najczęściej postępują wg pewnej klasycznej metody czyli "lepsze własne gówno w polu niż fiołki w Neapolu" i trzymają się tych ćwoków rękami i nogami rujnując sobie życie. No ale kobiety tak mają i miliony rad na forum lub bezpośrednio od znajomych tego nie zmienią.
Większość kobiet ma naturę samodestrukcyjną i będzie tak zawsze. W końcu większość facetów to ćwoki więc przy prawidłowym podejściu kobiet do związków 90% ludzi nie żyłoby w parach.
|
|
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#40 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#41 |
|
jestę wieszczę
|
Zasadniczo dość ważne jest, by trafiać na ludzi o podobnych poglądach na ważne sprawy, typu posiadanie dzieci, finanse, seks itp.
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
|
|
|
|
#42 |
|
Raczkowanie
|
to nie takie proste, a ze swojej strony dodam, że mimo iż nigdy z nikim nie byłem, to jednak mam dziwne zjawisko obawy (nie jestem pewien, ale chyba przesadzonej i nadmiernej) przed wpadką.
Cóż, wolę się nabijać z innych z tego powodu, że "kurzą" się po krzakach a później z wózkami śmigają niż mi miałoby się zdarzyć. edit: btw tak poza tematem, zauważam, że jest kilka tematów/postów o seksie oralnym, zważywszy na to, że jest tu zdecydowanie więcej kobiet to się dziwię, że Wam to odpowiada, ponoć tylko co czwarta to lubi, a ja choć jestem facetem to pewnie zniósłbym dużo, ale raczej nie to - nie chciałbym w ten sposób się "zabawiać" z moją Panną, a później się całować? blee ;/ Edytowane przez nie_wazne Czas edycji: 2012-07-04 o 18:19 Powód: edit |
|
|
|
|
#43 | ||
|
jestę wieszczę
|
Cytat:
Cytat:
Spoko, każdy lubi co innego.
|
||
|
|
|
|
#44 |
|
Raczkowanie
|
nie pamiętam, jakiś czas temu gdzieś tak wyczytałem
|
|
|
|
|
#45 |
|
jestę wieszczę
|
To będzie Ci łatwiej znaleźć taką, co nie lubi
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#46 | ||
|
Raczkowanie
|
dla mnie koleś który mówi takie słowa swojej dziewczynie jest ostatnim burakiem i nie warto tracić na niego czasu.
Cytat:
Cytat:
nie tak |
||
|
|
|
|
#47 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak dla mnie tak. Bo o ile brak gotowości mogłabym zrozumieć (do pewnego stopnia), to seks tylko po slubie - nie. Nie zaakceptowałabym tego, wiec zeby nie meczyć siebie i jego, poszukałabym kogoś innego. Proste. Cytat:
Dla mnie to jest proste. Mimo, że z TŻtem dzieci mieć nie chcemy i wpadka byłaby dla nas dużym problemem, to nie wyobrażam sobie, ze miałoby nas to ograniczać na tyle, żeby seksu nie uprawiać. Dorośli jestesmy, wiemy skąd się biorą dzieci i jak się zabezpieczyć. A co to ma do tematu? Jak dla mnie co najmniej dziwny pogląd, ale co kto lubi.
|
|
|
|
#48 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#49 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#50 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
napisałem 'btw' i dodałem, że pisze to poza tematem ![]() yyy niee? Nie mam podstaw by robić sobie żarty, czemu tak stwierdziłaś? o.O |
||
|
|
|
|
#51 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
"Niestety" większość ludzi preferuje teraz seks przed ślubem, ponieważ seks jest niezwykle ważnym aspektem życia w związku, a potem co po ślubie okaże się że jesteście z żoną zupełnie niedopasowani seksualnie i co wtedy ?! Po prostu nie kupuje się kota w worku... Ja też jakoś jestem katoliczką i dla mnie poważny związek bez seksu nie istnieje, bo nie zamierzam się męczyć z żadnym facetem całe życie, ani męczyć jego samego, gdybyśmy mieli odmienne zadnie w kwestiach seksu, małżeństwa, dzieci itp, bo na tym właśnie polega dopasowanie partnerów, trzeba być z kimś o w miarę zbliżonych poglądach na te tematy, bo inaczej prędzej czy później drogi życiowe się dwojgu ludziom rozejdą...A seks oralny? Nie, bo ble? Sorry, ale jeżeli tak mówisz to po prostu nie wiesz o czym mówisz... spróbujesz to się przekonasz, a jak nie spróbujesz to no cóż Twoja strata ![]() ---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ---------- Kochane Wizażanki i Wizażyści nie sądzicie że styl pisania Pana nie_ważne pachnie trochę niewinnym ?! Choć z drugiej strony niewinny miał awersje co do anala, a nie do oralnego
|
|
|
|
|
|
#52 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#53 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#54 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Co za świat... Uświadomcie mnie w takim razie czy od zawsze tak było czy tylko ja żyję w jakimś zaciemnieniu, że sex to tylko z tą wybranką jedyną i z żadną inną itp.? Czy to się wykluwało już powoli od kilku lat i teraz jest pełno gimnazjalistów-rodziców? Nie ogarniam, jestem już za stary na to (mimo, iż mam 22 lata). btw co to w ogóle mają być za porównania mojego pisma do jakiegoś gościa? Nie mam pojęcia jakie trzeba mieć IQ by rzucać w kogoś błotem, za to jakie ma poglądy, nie wiem co to za gość, ale jeśli ma podobne to ma być moja wina? ... -,- co za bullshit, myślicie, że na świecie nie ma już prawiczków, a wszędzie pełzają typy, posiadający na koncie mnóstwo lasek? No cóż, jesteście w błędzie, jak widać są osoby, które cenią inne wartości. (taa, a babcia mówiła, 'idź na księdza')... @klempaa ehh nie rozumiem, czemu ludzie nie czytają ze zrozumieniem (czy to domena wszystkich kobiet?) Napisałem także wyraźnie, że rozumiem to tylko, gdy ktoś nie jest chrześcijaninem (może wyjaśnię: chrześcijanin = katolik). Tak więc jeśli nie uważasz się za katoliczkę to moje stwierdzenie Ciebie nie dotyczyło w żadnym wypadku. |
|
|
|
|
|
#55 |
|
BAN stały
|
Ksiunc Ci namieszał w głowie stary. A sam pewnie ministrantów w dupsko w zakrystii zapinał
|
|
|
|
|
#56 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Słuchaj, to że Ty masz taki pogląd to go sobie miej. Dla mnie ten pogląd jest głupi, ale co mi do tego - tak samo moje poglądy mogą być głupie dla Ciebie, i szczerze mówiąc to po mnie spływa. Jak znajdziesz dziewczynę, której to będzie odpowiadało to spoko. Co do ostatniego: uwierz mi, czytać ze zrozumieniem umiem; moja wypowiedź odnosiła się do tego: Cytat:
Z tego wnioskuję, że dla Ciebie logiczne jest, ze każdy powinien kierować się wartościami katolickimi/chrześcijańskimi. Ps. Chrześcijanin =/= katolik Nie wiem, skąd to wziąłeś...
|
|
|
|
#57 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#58 |
|
BAN stały
|
Kolega nie_ważne zachowuje się jak typowy ksiądz. Próbuje być ekspertem w sprawach, o których nie ma bladego pojęcia, bo skąd ma mieć? Po drugie jest bardzo ograniczony w swoich poglądach, a do tego sam siebie oszukuje. Mogę się założyć, że jest prawiczkiem ponieważ jest skończoną pierdołą w sprawach damsko-męskich a nie bo taką drogę wybrał.
|
|
|
|
|
#59 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#60 |
|
Konto usunięte
|
Pan nie_ważne ma prawo do swoich poglądów i ma prawo je wyrażać na publicznym forum
My natomiast mamy prawo ich nie rozumieć Ja osobiście też nie rozumiem takiego podejścia i nie chciałabym być z facetem, który chce czekać z seksem do ślubu. Poczekać mogę, dopóty, dopóki będzie tego chciał, będzie gotowy, natomiast nie kupiłabym kota w worku
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:32.

Bo ja bym to zinterpretowała w ten sposób że jest ze mną tylko z tego jednego powodu, a z tego jednego powodu to można sobie pójść do wiadomej agencji, czy mieć tzw luźny układ ff
Bo wiadomo w każdym związku prędzej czy później seks się pojawia, i wszystko fajnie tyle że tu nie ma mowy o takiej sytuacji że np są ze sobą już 5 lat a seksu w ogóle nie było tylko autorka uprawia z panem seks, a mimo to taki tekst... Dla mnie nie do przyjęcia bo to tak jakby koleś w pewnym sensie szantażował ją emocjonalnie...
chamstwa nie zniesę
ale jeśli w zwiazku miałoby seksu nie być wcale, to ja bym sie na niego nie pisala.

"Niestety" większość ludzi preferuje teraz seks przed ślubem, ponieważ seks jest niezwykle ważnym aspektem życia w związku, a potem co po ślubie okaże się że jesteście z żoną zupełnie niedopasowani seksualnie i co wtedy ?! Po prostu nie kupuje się kota w worku... Ja też jakoś jestem katoliczką i dla mnie poważny związek bez seksu nie istnieje, bo nie zamierzam się męczyć z żadnym facetem całe życie, ani męczyć jego samego, gdybyśmy mieli odmienne zadnie w kwestiach seksu, małżeństwa, dzieci itp, bo na tym właśnie polega dopasowanie partnerów, trzeba być z kimś o w miarę zbliżonych poglądach na te tematy, bo inaczej prędzej czy później drogi życiowe się dwojgu ludziom rozejdą...