![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: nie ma seksu, nie ma związku..
Z patologią na pewno nudno nie jest. A to za włosy wytarga i do jaskini, a to uderzy, powie parę słów do słuchu, żeby się kobiecie nie wydawało, że jest z grzecznym chłopcem, tylko prawdziwym brutalnym facetem, z którego testosteron się wylewa - to dopiero jest związek na poziomie.
![]() |
#32 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko te które potrafią/chcą docenić dobrego faceta będą w pełni szczęśliwe ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
Dla mnie facet jakkolwiek cudowny i nieskazitelny dotąd by mi się nie wydawał po takim tekście dostał by w twarz
![]() ![]() Co do formy to nie wiem czy nawet warto komentować, bo po prostu... ![]() "nie będziesz mi dawać"??! wtf? ja bym się chyba spytała wtedy "a co mam Ci dać, piwo z lodówki?" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
- Kochanie, przynieś mi piwo. - Może jakieś magiczne słowo? - Hokus pokus czary mary zapier***aj po browary. A ona na to: - Hokus pokus, ence pence, zamiast cipki, masz dziś ręce. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
jestę wieszczę
|
Dałabym mu... wolność
![]() ![]()
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną ![]() Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Wg mnie dobrze, że partner artykułuje potrzeby, ale też powinien słuchać jakie są twoje potrzeby i też powinien je spełniać. To wówczas tworzy związek, a tak nawet gdybyś za każdym razem była gotowa na seks, to nie znaczy, że stworzyliście związek. Bo do związku trzeba wysiłku dwóch osób i nie mówię tu o wysiłku erotycznym. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
BAN stały
|
A może on jednak powiedział to w żartach. Autorka tematu powinna w 100% na poważnie się go zapytać co miał na myśli, jeżeli potwierdzi swoje podejście do tematu czyli "nie ma seksu nie ma związku", to należy kopnąć go w dupę, czyli zakończyć związek. Tu jednak zaczyna się druga strona medalu, którą już ktoś wyżej poruszył. Kobiety najczęściej postępują wg pewnej klasycznej metody czyli "lepsze własne gówno w polu niż fiołki w Neapolu" i trzymają się tych ćwoków rękami i nogami rujnując sobie życie. No ale kobiety tak mają i miliony rad na forum lub bezpośrednio od znajomych tego nie zmienią.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
jestę wieszczę
|
Zasadniczo dość ważne jest, by trafiać na ludzi o podobnych poglądach na ważne sprawy, typu posiadanie dzieci, finanse, seks itp.
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną ![]() Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Raczkowanie
|
to nie takie proste, a ze swojej strony dodam, że mimo iż nigdy z nikim nie byłem, to jednak mam dziwne zjawisko obawy (nie jestem pewien, ale chyba przesadzonej i nadmiernej) przed wpadką.
Cóż, wolę się nabijać z innych z tego powodu, że "kurzą" się po krzakach a później z wózkami śmigają niż mi miałoby się zdarzyć. edit: btw tak poza tematem, zauważam, że jest kilka tematów/postów o seksie oralnym, zważywszy na to, że jest tu zdecydowanie więcej kobiet to się dziwię, że Wam to odpowiada, ponoć tylko co czwarta to lubi, a ja choć jestem facetem to pewnie zniósłbym dużo, ale raczej nie to - nie chciałbym w ten sposób się "zabawiać" z moją Panną, a później się całować? blee ;/ Edytowane przez nie_wazne Czas edycji: 2012-07-04 o 17:19 Powód: edit |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | ||
jestę wieszczę
|
Cytat:
Cytat:
Spoko, każdy lubi co innego.
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Raczkowanie
|
nie pamiętam, jakiś czas temu gdzieś tak wyczytałem
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
jestę wieszczę
|
To będzie Ci łatwiej znaleźć taką, co nie lubi
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 | ||
Raczkowanie
|
dla mnie koleś który mówi takie słowa swojej dziewczynie jest ostatnim burakiem i nie warto tracić na niego czasu.
Cytat:
Cytat:
nie tak |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak dla mnie tak. Bo o ile brak gotowości mogłabym zrozumieć (do pewnego stopnia), to seks tylko po slubie - nie. Nie zaakceptowałabym tego, wiec zeby nie meczyć siebie i jego, poszukałabym kogoś innego. Proste. Cytat:
Dla mnie to jest proste. Mimo, że z TŻtem dzieci mieć nie chcemy i wpadka byłaby dla nas dużym problemem, to nie wyobrażam sobie, ze miałoby nas to ograniczać na tyle, żeby seksu nie uprawiać. Dorośli jestesmy, wiemy skąd się biorą dzieci i jak się zabezpieczyć. A co to ma do tematu? Jak dla mnie co najmniej dziwny pogląd, ale co kto lubi.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#50 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() yyy niee? Nie mam podstaw by robić sobie żarty, czemu tak stwierdziłaś? o.O |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A seks oralny? Nie, bo ble? Sorry, ale jeżeli tak mówisz to po prostu nie wiesz o czym mówisz... spróbujesz to się przekonasz, a jak nie spróbujesz to no cóż Twoja strata ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ---------- Kochane Wizażanki i Wizażyści nie sądzicie że styl pisania Pana nie_ważne pachnie trochę niewinnym ?! Choć z drugiej strony niewinny miał awersje co do anala, a nie do oralnego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Co za świat... Uświadomcie mnie w takim razie czy od zawsze tak było czy tylko ja żyję w jakimś zaciemnieniu, że sex to tylko z tą wybranką jedyną i z żadną inną itp.? Czy to się wykluwało już powoli od kilku lat i teraz jest pełno gimnazjalistów-rodziców? Nie ogarniam, jestem już za stary na to (mimo, iż mam 22 lata). btw co to w ogóle mają być za porównania mojego pisma do jakiegoś gościa? Nie mam pojęcia jakie trzeba mieć IQ by rzucać w kogoś błotem, za to jakie ma poglądy, nie wiem co to za gość, ale jeśli ma podobne to ma być moja wina? ... -,- co za bullshit, myślicie, że na świecie nie ma już prawiczków, a wszędzie pełzają typy, posiadający na koncie mnóstwo lasek? No cóż, jesteście w błędzie, jak widać są osoby, które cenią inne wartości. (taa, a babcia mówiła, 'idź na księdza')... @klempaa ehh nie rozumiem, czemu ludzie nie czytają ze zrozumieniem (czy to domena wszystkich kobiet?) Napisałem także wyraźnie, że rozumiem to tylko, gdy ktoś nie jest chrześcijaninem (może wyjaśnię: chrześcijanin = katolik). Tak więc jeśli nie uważasz się za katoliczkę to moje stwierdzenie Ciebie nie dotyczyło w żadnym wypadku. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
BAN stały
|
Ksiunc Ci namieszał w głowie stary. A sam pewnie ministrantów w dupsko w zakrystii zapinał
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Słuchaj, to że Ty masz taki pogląd to go sobie miej. Dla mnie ten pogląd jest głupi, ale co mi do tego - tak samo moje poglądy mogą być głupie dla Ciebie, i szczerze mówiąc to po mnie spływa. Jak znajdziesz dziewczynę, której to będzie odpowiadało to spoko. Co do ostatniego: uwierz mi, czytać ze zrozumieniem umiem; moja wypowiedź odnosiła się do tego: Cytat:
Z tego wnioskuję, że dla Ciebie logiczne jest, ze każdy powinien kierować się wartościami katolickimi/chrześcijańskimi. Ps. Chrześcijanin =/= katolik ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 |
BAN stały
|
Kolega nie_ważne zachowuje się jak typowy ksiądz. Próbuje być ekspertem w sprawach, o których nie ma bladego pojęcia, bo skąd ma mieć? Po drugie jest bardzo ograniczony w swoich poglądach, a do tego sam siebie oszukuje. Mogę się założyć, że jest prawiczkiem ponieważ jest skończoną pierdołą w sprawach damsko-męskich a nie bo taką drogę wybrał.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Konto usunięte
|
Pan nie_ważne ma prawo do swoich poglądów i ma prawo je wyrażać na publicznym forum
![]() ![]() Ja osobiście też nie rozumiem takiego podejścia i nie chciałabym być z facetem, który chce czekać z seksem do ślubu. Poczekać mogę, dopóty, dopóki będzie tego chciał, będzie gotowy, natomiast nie kupiłabym kota w worku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:27.