|
|
#31 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Moja Kobieta nie może dojść do orazmu ... co robić ?
A mi sie zdaje, ze orgazmy udawala, a ty moze troche powinienes sie podszkolic. Nie znam zadnego faceta, ktory od samego poczatku bylby takim ogierem, ze by doprowadzal kazda partnerke do orgazmu, nawet jesli to jest jednorazowa przygoda.Ile trwa gra wstepna? Tylko palcowka czy seks oralny? Poza tym, kobieta aby dojsc musi byc w pelni zrelaksowana... a watpie czy uda się to w samochodzie.
|
|
|
|
|
#32 |
|
Raczkowanie
|
Sarah może i masz racje
, ale zapytałem szczerze czy chociaż raz udawała...odpowiedziała,ż e nie bo nie lubi czegoś takiego, moge w to wierzyć i nie musze,swoje wiem ... pytałaś jak wygląda gra wstępna ? powiem Ci,że zależy ,jeśli w hotelu to mamy full pakiet, francuskie, minetki , palcówki itp itd , jeśli samochód to tylko palcówka. Co do podszkolenia się , to z pewnością masz racje , jestem niedoświadczony ,tym bardziej,ze zacząłem swoje "kochanie się" dopiero od tego roku i z niewłaściwą kobietą,a mam już 22 lata... więc tu będę napewno się doświadczał pod każdym względem ;-) , dziękuje wszystkim za rady ... jeśli kogoś to interesuje, to moja przygoda właśnie się skończy , powiedziałem jej wszystko co czuje i co myśle na temat naszego "związku" i zakończyłem przygode,postanowiliśmy być przyjaciółmi z pracy... czy się to uda? tego nie wiem,napewno będzie trudno,ale trzeba dalej żyć ;-)Pozdrawiam wszystkich. |
|
|
|
|
#33 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#34 | |
|
Wiedźma
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:01.

, ale zapytałem szczerze czy chociaż raz udawała...odpowiedziała,ż e nie bo nie lubi czegoś takiego, moge w to wierzyć i nie musze,swoje wiem ... pytałaś jak wygląda gra wstępna ? powiem Ci,że zależy ,jeśli w hotelu to mamy full pakiet, francuskie, minetki , palcówki itp itd , jeśli samochód to tylko palcówka. Co do podszkolenia się , to z pewnością masz racje , jestem niedoświadczony ,tym bardziej,ze zacząłem swoje "kochanie się" dopiero od tego roku i z niewłaściwą kobietą,a mam już 22 lata... więc tu będę napewno się doświadczał pod każdym względem ;-) , dziękuje wszystkim za rady ... jeśli kogoś to interesuje, to moja przygoda właśnie się skończy , powiedziałem jej wszystko co czuje i co myśle na temat naszego "związku" i zakończyłem przygode,postanowiliśmy być przyjaciółmi z pracy... czy się to uda? tego nie wiem,napewno będzie trudno,ale trzeba dalej żyć ;-)