|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ewa Sonnet (?!)
Byłam właśnie na jej stronie. Oprócz galerii zdjęć jeszcze jest w budowie...Pewnie naraże się innym wizażankom, ale ta biała sukienka z galerii jej zdjęc bardzo mi się spodobała. Jest bardzo odważna i prowokująca, ale moim zdaniem extra.No ale do takiej kiecki to trzeba mieć figure...
|
|
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
a oto co znalazlam na jednym z blogow
![]() Polish Kicz Takich słów może jeszcze gorszych użyłabym do porównania polskiej muzyki rozrywkowej. No cóż jakby to ująć, jednak wizja wzieła górę liczy się jak wyglądasz (i jak duże masz nie oczy moi mili) Ludzie po naście lat tworzą, przelewają swoje uczucia na papier, chodzą do róznych wytwórni płytowych, wysyłają dema do radia. Weryfikują, odnajduą własne ja w muzyce...a Tu co..(użyje tego słowa GÓWNO) Nie wiecie czym jestem tak zbulwersowana..? Włączcie VIVE co 4 utwór to piesniczka..może lepiej melodyjka..coś na styl pozytywki albo małego dzieła muzycznego dla reklamy proszku na opstrukcje... AR EN Bi..przepraszam RNB Ewy Szajs...oj wybaczcie Sonnet, nie mylić z sonetami szekspirowskimi bo dla tej damy to nawet nie Syberia..to inna galktyka, tak daleko jest biedulka Dzieło..ten... utwór..jeszcze lepiej, przebój na pewno.. (oddziału wojskowego gdzie mają telewizor bez fonii ;/) No dochodze do wniosku, że w dzisiejszych czasach liczy sie chyba wykorzystanie nie rozumu tylko (sorry nikogo tu nie chcę obrazić) części miedzy nogami w sprawach interesu. Czytam o muzyce, słucham wszystkiego, chce znać odmiany, czytam biografie muzyków i widzę że to co nam serwują wytwónie płytowe jest na poziomie sraczki z piaskiem. Ewa Sonnet nowa piosenkarka zaczynała kariere jako...? no własnie.. Modelka artystyczna, któa z wielkim powabem i żeńską chucią prezentowała swoje dorodne, dojrzałe, może przedojrzałe piersi. Polska Pamela chórem moze powiedzcie... bardzo wymienna jak krowa Milka.O tym jak panna Sonnet pożytkowała czas zagranicą dowiecie się wpisując w google w kategoriach swiata jej personalia ....i wszystko jasne ::=D |
|
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
cd
![]() Teraz wezmę się za analizę jej wielkiego hitu Tak...Tak...IR&B!/to pewnie próba mikrofonu Graj...Graj...Słuchać nie przestanę,to jest IR&B /nasza gwiazdeczka używa czasowników, trzeba to zrozumieć jako nadanie dynamiczności jej pracy Musze tańczyć aż do rana /typowe stwierdzenie*ciekawe czy z takim balastem w postaci tych arbuzów wytrzyma :P Yes,Yes,IR&B /kolejna próba mikrofonu,ale juz po angielsku, zastosowanie zapożyczeń *pamietam był kiedys taki dezodorant Jest jak serca kołysanka /*na kołysanke serca to waleriane, albo aspiryne Tak...Tak...TerazTy /próba mikrofonu numer 3, ach ten polski sprzęt Po nas nic nie zostanie /*jak go zgnieciesz to na pewno słodziutka Oddam ciało,oddam nawet duszę,/jaka tania deklaracja, ciało już oddałaś ![]() Przecież kogoś kochać muszę /no musisz pluszowy miś nie wystarcza Jestem sama na parkiecie i IR&B /niestety nasza bohaterka śpiewa w stylu tanie disco polo i ma czelność wypowiadać RNB, błąd rzeczowy na wielką skalę Potem wszystko możesz mi wybaczyć /*przypomniało mi się:Mama usmażyła kotlety, a surówke doprawiła poem, moze tak samo było z naszą Ewunią Bo straciłam Cię z rozpaczy /*nie wszystko można kupić, słodziutka Byłam sama na prakiecie i IR&B /byłaś i będziesz ![]() (Ewa na scenę,już!) /chyba pod scene To są moje sny, /*Snił mi się Freud co to znaczy? Śniła mi się Ewa Sonnet czy to znaczy, ze jestem perwersyjna? Noc jest moją przyjaciółką, /takie gwiazdy zawsze świecą na ciemnym niebie Wolno płyną dni /i moje łzy jak Cie słucham Znam już całą moją przyszłość /ja nawet przeszłość Płyta z IR&B teraz wszystko mi wybaczy, /cóż za personifikacja, płyta wybaczy...ciekawe ;/ Odejdź nawet Ty,miłość nic nie znaczy/przecież kogoś kochać musiałaś? Ewuniu mieszasz czasy Oddam ciało,oddam nawet duszę, Przecież kogoś kochać muszę Jestem sama na parkiecie i IR&B Potem wszystko możesz mi wybaczyć Bo straciłam Cię z rozpaczy Byłam sama na parkiecie i IR&B etc etc etc etc /dopóki Ewuni starczy tchu,ale nie martwcie sie panowie, ma czym oddychać duża wymiana objętości oddechowej |
|
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
i koncowka
![]() Na nowej drodze kariery życzę Ci Ewusiu, żebyś spotykala samych dobrych ludzi coś typu pan Janson, bądz szczera nikomu nie odmawiaj. Widzisz Twoje AR en Bi w stylu bełkoczące disco polo zdobędzie sławę, bo masz ciało, a to kochają faceci, jak to kiedyś ktoś powiedział "Oko mężczyzny jest bardziej rozwiniete niż jego rozum". Są na świecie i tacy co wolą zapracować na swój sukces tym co im gra w duszy, talentem i twórczością. Niestety większość nie ma ani sponsorów, ani wtyków, ani tak medialnej buźki... Smutna refleksja, ale prawdziwa... |
|
|
|
|
#35 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#36 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
OMG ona to ma nie pierś jak moja głowa , ale nawet sutek ! |
|
|
|
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny to jest poracha na maxa... Laska ma fatalny głos i zero dykcji. Chyba się trochę na tym znam, więc mam prawo ją tak oceniać
Jak dla mnie największy niewypał sezonu zaraz za Pasachalską i jej Chinką czikucośtam Br.... Że takie "ewenementy" wydają w Polsce płyty, a porządni wokaliści mają problemy ze znalezieniem pracy:/ Panienka na bank zaliczyła łóżko Jansona. Zresztą te kompozycje i aranże też słabe BEZNADZIEJA!!
|
|
|
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
O Ewie już było troszkę w moim ulubionym wątku o muzycznych (s)hitach - wymieniona została jako jeden z topowych obciachów światka muzycznego ostatnich tygodni. Prorokuję iz powinna zaśpiewać w duecie z cichym królem tego wątku, Lerkiem (którego bardzo lubimy na wizażu) - w końcu oboje są r'n'b!
Ale nie rozumiem czemu sie tak nad Bogu ducha winną pastwicie nie jest najgorsza na obfitującym w obciachy rynku muzycznym... taką Mandarynę bije na głowę w kazdej kategorii. Jest ładna, choć ewidentnie spalona na solarium i lekko zmęczona życiem, no ale myślę że praca w jej poprzedniej branży to cięzki kawałek chleba. Ma świetną figurę a jej piersi są naturalne. Wrzuciłam w google grafikę i pooglądałam - to nie jest silikon, to natura Osobiście, wolę już Ewę niż Ivana+delifna, Mandarynę, Kaję z Filonem, czy Dodę. Bo jednak największym obciachem tego roku jest jednak dla mnie Mandaryna walcząca o Złotego Słowika, bez dwóch zdań
|
|
|
|
|
#39 |
|
Zadomowienie
|
Abstrahując od tego, że choreografia daremna i słowa no za głębokie nie są to muszę przyznać , że figurę ma naprawdę fajną, cycek jak na mój gust za duży ale widać, że nie poprawiany chirurgicznie no i w niezłym naprawdę stanie.Buzię też ma ładną , no ale tak jak mówię to jest moje zdanie na temat jest aparycji, podejrzewam, że kariery muzycznej nie zrobi choć nigdy w tym kraju nic nie wiadomo i może za rok też będzie starała sie o Słowika
|
|
|
|
|
#40 |
|
Rozeznanie
|
Panienki d**** i cycki pokazują i tym chcą przycmić całkowity brak talentu. Przykro, że na takie shit ludzie głosują.
ps. oczywiście chodzi o talent muzyczny W inne nie wnikam
Edytowane przez Angelika Czas edycji: 2005-07-25 o 22:36 Powód: ps |
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#42 |
|
Zadomowienie
|
Właśnie pytałam się mego brata czy słyszałam o "nowej piosenkrace" Ewie Sonnet wypromowanej przez jansona. Moj brat tylko spytał "pewnie ma wielkie cycki ??"
a "ałen bi" wymiata Biusto na bank jest prawdziwy bo jej wisi a tak by byly napięte piłki
|
|
#43 |
|
Rozeznanie
|
teraz tak przypadkowo znalazlam topik kafeterii...
http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=2045201 tam sie troche gorzej o niej wyrazaja
|
|
#44 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też widzę ją z Lerkiem, myślę, że HIT 'Moja panienka' śmiało możnaby zremiksować z I ałenbi Ciekawe czy Robert Janson na to wpadnie... |
|
|
|
|
|
#45 |
|
Zadomowienie
|
"kasiksha (kasiksha@buziaczek.pl) Ona jest za***ista!!!!Moze i nie ma glosu ale kawalek w ...i R&B jest wy***any w kosmos,az sie chce tanczyc.Katuje ta piosenke juz drugi dzien
"A może my się po prostu nie znamy
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
Myślę, żę kasiksha ma góra 12 lat
|
|
|
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
Biust + tyłek + kasa = Gwiazda
|
|
|
#48 |
|
🦄
|
Według mnie jest ładna, nawet bardzo. Bez obrazy, ale jak ktoś jedzie po jej cyckach to mi się wydaje, że prędzej jej zazdrości... Bo jakby to była któraś z nas to by nikt o jej piersiach nie pisał, że ma jak krowa albo że są paskudne. Bozia jej takie dała i g... nam do tego.
Piosenka o tym r'n'b nawet mi się podoba, ale reszta tego, co przesłuchałam na jej stronce to porażka, fałsz i disco polo... Niestety.
|
|
#49 |
|
Zadomowienie
|
No ja jakoś jej ne zazdroszcze biustu do pasa i mialabym to gdzieś, gdyby nie to że na każdej fotce i teledysku jej cycki prawie mi wyłażą z ekranu. Żeby była bardziej powściągliwa każdy by na nią patrzył inaczej. Gdybym ja wszedzie pokazywala swoją dupe i nie tylko
, to na mnie też by nikt nie pozostawił suchej nitki (na szczęscie taka nie jestem ). To że się ma to co Bozia dała, to nie trzeba WSZEDZIE tym emanować.
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#50 |
|
🦄
|
Nie wnikam w jej karierę "przed" ale wydaje mi się, że na tym swoim teledysku wcale nie macha non stop cyckami. Jest tylko kilka ujęć (już więcej jej tyłka, który bądź co bądź, zły nie jest) a są inne gwiazdki, które mają mniej i też pokazują. Fotki to co innego- niestety chyba jej to weszło w krew...
|
|
#51 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kto ma telefon do Jansona?
|
|
|
#52 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witaj w świecie rozkoszy - Ewa Sonnet & Czy wiedziałaś - Lerua (czyli nowe wcielenie Lerka )L:Pamiętam ten wieczór, piłem wodke i cole Twoje białe ubranie i ultra fiolet Wymieniliśmy sie spojrzeniami Nagle witasz sie z moimi ziomami Szybkie poznanie... Twoje ciało przy moim E:możesz skosztować czego tylko chcesz prawdziwa uczta dziś czeka cię - tego chciałeś L:"Podejdź" mówił jeden głos, drugi "odpuść" krzyczał Stałem bezczynnie jak w filmie statysta Sekundy mijały odmierzane przez kroki Słońce skrzyło sie w tych lokach czarnych! E:nie śniło ci się nawet jak tu jest nie przypuszczałeś, że znajdziesz się u bram raju i wierz mi, będziesz chciał powrócić tu E&L:poznaj ten świat gdzie nigdy nie byłeś, nie byłeś i poczuj ten smak o którym nie śniłes, niee... Uuuujjeeeeeeeeeeeee (to taka mała wstawka ode mnie )Myślę, że to byłby hit lata
|
|
|
|
|
|
#53 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lerua to nie jest nowe wcielenie Krzysia,on tak ma od małego
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#54 |
|
Zakorzenienie
|
Ostatnio widziałam wywiad, w którym tak się przedstawiał-to takie męskie
|
|
|
|
|
#55 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#56 |
|
Zadomowienie
|
Boskie
|
|
#57 |
|
Zakorzenienie
|
Beznadzieja, Paną to się pewnie podoba!
Mojemu TŻ taki się podobają
|
|
|
|
|
#58 |
|
Zakorzenienie
|
Nadin takie cyce ?? Mój by chyba uciekł
|
|
|
|
|
#59 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#60 |
|
Zakorzenienie
|
Ale śpiewa względnie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:01.

jak krowa Milka.
(info dla nieletnich
Br.... Że takie "ewenementy" wydają w Polsce płyty, a porządni wokaliści mają problemy ze znalezieniem pracy:/ Panienka na bank zaliczyła łóżko Jansona. Zresztą te kompozycje i aranże też słabe

"