![]() |
#33 |
Zadomowienie
|
Dot.: ***Lipcowe kosmetyki u Anastazji***
Podobają mi się:
-J'adore- nieużywane 15 ml edp, -Feerie edp 7 ml -Vanitas Versace- edp nie ma podanej pojemności- myślę, że ok. 5 ml -Idylle Guerlain edp 5 ml -Dior Midnight Poison -Intimissimi Nowe z metkami białe majtki. Rozmiar 2- 38. Może znalazłabyś coś u mnie za coś z powyższych rzeczy? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Wtajemniczenie
|
J'adore- nieużywane 15 ml edp, mam z wymiany
coś u mnie ? ![]()
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
Mam ok połowy tubki Skin79 oriental gold plus
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ---------- Dziękuję, ale nic dla siebie nie znalazłam. ---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ---------- Dziękuję, ale szukam tylko nowych kremów na zapas. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
Witaj
![]() Może coś u mnie za MURAD- Tonik z czystą witaminą C, nowy 150 ml? Oddam wiele ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=631507 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zadomowienie
|
Podobają mi się u Ciebie Miss Dior Cherie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
BAN stały
Przekupka: 40 pkt / 98% pozyt.
|
MMM jakie tu smakołyki ;-)
A wiec podba mi sie MURAD Tonik z czystą witaminą C Mysle ze mozemy sie dogadac ew jak bys chciala zrobic wieksza wymianke i wziasc wszystkie te rzeczy o ktorych pisalas u mnie(mam jeszcze now peeling z yr jak bys chciala) to czegos jeszcze poszukam u Ciebie;-) ---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ---------- ten peeling to ten morelowy ;-) ---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ---------- Mam pytanko a nie chciala bys tego wszystkiego co u mnie napisalas plus peeling plus cos tam jeszcze za Diorr cherie? wziela bym na zapas bo w mojej zostalo 30 a chyba szybko pojdzie ;-) mam jeszcze nowy zel z tej nowej limitki kokos-ananas i nowysamoopalajacy krem przeciwzmarszczkowy do twarzy tez z yr ---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ---------- tak intyguje mnie Tres Jourdan (szukam owocowki ;-) powiedz mi jak on cenowo stoi? bo i tonik tez ciekawy ;-) ---------- Dopisano o 16:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ---------- ech ja jednak za te perfumki podziekuje tak pomyslalam bym musiala wziasc w ciemno bo chyba nigdzie w douglasie ani sephorze ich nie dostane? ---------- Dopisano o 16:29 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ---------- ale tonik bym chetnie przygarnela ;-) daj znac co zmiss dior moze ktos by sie rozmyslil ;-) powiedz mi kiedy bedziesz wiedziec? Edytowane przez Krusiak Czas edycji: 2012-08-01 o 14:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Blessed be the fruit
|
Coś u mnie za tonik z wit. C i balsam VS?
![]() |
#43 |
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie za j'adore i miss dior cherie
![]()
![]() |
#44 |
BAN stały
|
Wiesz po glebszym zastanowieniu jednak wolala bym tonik bo diorka jeszcze swojego mam ;-)
i ew capnela bym diorka 15ml co Ty na to? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
BAN stały
|
to inaczej a co bys chciala ;-) wybieraj ;-))
---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ---------- 5. Naturelle Yves Rocher Nowe w kartoniku 100ML 6. Peche jaune (brzoskwinia) Yves Rocher 100ml nowe w kartoniku 4/Balsam YVES ROCHER vanilia nowy 400ml 5/Tołpa zel normalizujacy 150ml do twarzy nowy (19ZL) YR peeling morelowy Pasowalo by Ci? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję, ale nic dla siebie nie znalazłam.
---------- Dopisano o 06:57 ---------- Poprzedni post napisano o 06:56 ---------- Dziękuję, ale nic dla siebie nie znalazłam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
Zapraszam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:25.