|
|
#31 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Pełnoletnie rozmowy prrrawie narzeczonych, żon i mam - cz. 18!
Cytat:
ale tak na serio to by mi nie przeszkadzało hmm... chyba mam trochę inne podejście niż Ty![]() Dawno temu mi obiecał że po ślubie dostanę pieska yorka i byłam mega happy, ale jakoś rok temu mu powiedziałam że nie chcę psa bo zmieniłam podejście A wiem że on by się ucieszył z konsoli
|
|
|
|
|
#32 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#33 |
|
Rozeznanie
|
Dokładnie, nie kupię mu zegarka bo nie chodzi z zegarkiem, więc nie będzie zadowolony
ale nie wiem czy trafię w jego gusta "nosowe"
|
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
hejo
melduje sie i ja![]() nie odnosze sie, bom nie w temacie ![]() co do prezentow w dniu slubu to takie Hamerykanskie jest dla mnie, aczkolwiek mile. natomiast nie chcialabym zadnych prezentow drogich, wypasnych zwlaszcza, ze przed slubem jest p i e r d y l i a r d rzeczy do kupienia i zalatwienia. stawialabym raczej na jakis mily akcent, symbolike. bransoletka jlys to wlasnie taki mily symboliczny gadzecik
|
|
|
|
#35 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
było to miłe uważam a tak poza tym chciałam się przywitać serdecznie ![]() od jutra to już będę doświadczoną dwutygodniową żoną
|
|
|
|
|
#36 |
|
Konto usunięte
|
hej moge sie przylaczyc ?
|
|
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
[1=e78ea2ce4b6c03f1c01eeed cbea21d52971ed141;3542156 3]hej moge sie przylaczyc ?
[/QUOTE]Tak ale napisz coś o Was kiedy się poznaliście i jak ile jesteście razem, mieszkacie ze sobą czy już były jakieś rozmowy na temat zaręczyn?
|
|
|
|
#38 |
|
Wtajemniczenie
|
Dotarłaaaam
[1=e78ea2ce4b6c03f1c01eeed cbea21d52971ed141;3542156 3]hej moge sie przylaczyc ? [/QUOTE]Witaj, napisz coś o sobie i o TŻcie ![]() Kanapka cześć, znamy się? Jak nie to też coś napisz więcej
tylko oczy podkrążone i zgubiłam gdzieś koronę... Edytowane przez rudy_kot Czas edycji: 2012-07-20 o 18:51 |
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
Melduję się w nowej części
![]() kto tam pytał czy gokardy to droga impreza. Nie, bo, tradycyjnie, są z grupona a pojedziemy na nie do Sulejówka ![]() Prezent dla męża z okazji ślubu? Nieeee. Ja jestem jego prezentem i noc poślubna zresztą ja mam problem, żeby na standardowy zestaw okazji coś wymyślić, więc nie dokładałam sobie roboty ![]() A dziś świętujemy roczek we trójkę! Ja, mąż i zajączka, łiiii! Edytowane przez Gajaa Czas edycji: 2012-07-20 o 19:04 |
|
|
|
#40 |
|
Konto usunięte
|
cos o nas. w czerwcu mielismy druga rocznice. ja mam 21 lat Tz 27. oswiadczyl sie na drugiej randce ale faktyczne zareczyny maja byc w tym.roku. nie mieszkamy jeszcze razem ale planujemy pod konier tego roku to zmienic
nie wiem co jeszcze byscie chcialy wiedziec
|
|
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
Gaja już rok? pamietam jak bylo nasze spotkanie rok temu i dopiero co Cika u was zamieszkała
szybko zleciało![]() fari nie no spoko, skoro wolicie takie prezenty to ok kupiłam sobie..spodnie niby legginsy ale dużo grubsze i bardziej spodniaste , juz mam identyczne beżowe a teraz kupilam granatowe plus biała koszulkę i tyle - nic mi sie nie podoba, koncze bezsensowne jezdzenie po ciuchy , za to z kosemtyków zakupiłam sobie pieknie pachnący żel pod prysznic ziaji o zapchu lodów ciasteczkowo-waniliowych i pare innych pierdół , aaaa i fajne pudełka z Marilyn Monroe i Audrey(tzn jej chyba 1 fotka reszta marilyn) - kupiłam 4 w centrum chinskim, jak czekałam na tż różne wielkości -jutro wam fotki wkleje, mam zamiar je w sypialni wstawic, jak dokupimy jakas komode czy cos tam ![]() a teraz spadam do mężulka
Edytowane przez jlys Czas edycji: 2012-07-20 o 20:57 |
|
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
Buahaha, jak chce się coś kupić to nigdy nic nie ma, a jak kasy jak na lekarstwo to wtedy jest tyyyyle!
![]() To już równy rok! Zleciało! Solenizantka właśnie wyżera siano z kuwety (bo jak powszechnie wiadomo z kuwety smaczniejsze ). Jutro bierę rodzinkę i jedziemy na Legię na Bemowo na spacer w nowych szeleczkach. Będzie hasanieeeee! ![]() Też zaraz spadam do mężulka. w zasadzie to bardziej do łóżka, ale ciii
|
|
|
|
#43 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[/QUOTE]Witam nowe. Cytat:
|
||
|
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem i ja w nowej czesc
![]() Chce powiedziec ,ze mam focha na ALUNIE I PROMYKA za to,ze wczoraj sobie poszly bez slowa ,brak kultury no brak ![]() Poza tym jest blad na pierwszej stronie jak clood ,his honey i kohnelia moga rownoczesnie planowac slubu jak i byc po? ![]() Poza tym nie kupujemy sobie z tz prezentow slubnych ,prezenty dostaniemy od gosci ,a my mamy tyle wydatkow slubnych,ze na prezenty dla siebie zostanie nam jedno wielkie zero,ale jak wy fari macie bardzo male wydatki slubne ,bo nie robicie wesela tylko dla 10 osb przyjecie to czemu nie kupujta se co chceta![]() Poza tym bylam dzisiaj u tesciowej i kobita sie mnie pyta czy robilam liste gosci ,nosz kuzwa z choinki sie chyba urwala ,przeciez liste gosci juz razem z tz robilam ponad rok temu ,zeby wiedziec jak duzej sali szukac.No a potem od slowa do slowa i sie okazalo ,ze z jednej rodziny(z jednej miejscowosci) na naszej liscie z rodziny tz jest 1o osob ,a na jej 22 osoby!bo ona policzyla rodzenstwo cioteczne tz z dziecmi,ale to nie sa dzieci kilkuletnie tylko mlodziez ,wiec kazde trzeba liczyc razy dwa z osoba towarzyszaca ,wiec jej mowie ,ze ich juz nie zapraszamy. Nastepna mi bedzie mowic kogo zapraszac Gaja ale szybko zlecial ten rok z cika ,wezcie jej teraz jakiegos towarzysza skołujcie
|
#45 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=e78ea2ce4b6c03f1c01eeed cbea21d52971ed141;3542425 3]cos o nas. w czerwcu mielismy druga rocznice. ja mam 21 lat Tz 27. oswiadczyl sie na drugiej randce ale faktyczne zareczyny maja byc w tym.roku. nie mieszkamy jeszcze razem ale planujemy pod konier tego roku to zmienic
nie wiem co jeszcze byscie chcialy wiedziec [/QUOTE]Ło matko jak to na drugiej randce? hi hi hi opowiadaj!
|
|
#46 | |
|
Rozeznanie
|
Jak ja Wam zazdroszczę
W weekend 3 noce spaliśmy razem i jest to cudowne uczucie ![]() Cytat:
TŻ pewnie się spłucze na ślub i przyjęcie więc dla siebie prezentu nie przewiduję No i taki prezent można ponawiać co jakiś czas![]() Aaaa... Mam zamiar wprowadzić 3miesięczny post "przedślubny" a tu nam się szykuje kolejny wyjazd na kilka dni i spanie w jednym łóżku - nie wytrzymam tego |
|
|
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
wiedziałam że mnie coś ominie
myha witaj i tu
|
|
|
|
#48 |
|
Zadomowienie
|
jakby co, to jestem
melduję się trochę aktualnie pijana, ale żyję ![]() do usłyszenia
|
#49 |
|
Zakorzenienie
|
haha, kocham taką szczerość
|
|
|
|
#50 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam usprawiedliwienie fachowchy odłączyli internet i nie mogłam pisać ![]() ale sory nie miej focha ![]() pierwszą stronę już poprawiam ![]() aaa ja dziś znów na nogach po 6 alr słucham dziś hałasu tylko do 14 bo jadę do C |
|
|
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
Siemano z rana! Się wyspałam i bym porozrabiała, a tu mąż w proszku. On jest beznadziejny o poranku.W ogóle nie da rady go dobudzić, a jak się próbuje to krzyczy na mnie. Wypuściłam więc zajkę - jak ten usłyszy chrupanie kabla od laptopa to raz dwa się obudzi
![]() Planujemy towarzysza, planujemy, ale najpierw sterylka we wrześniu Kawa, Ty też pamiętasz jak Cika do nas przyjechała? Też już z nami tak długo jesteś? jaaaaaa, nie ogarniam kto już od ilu u nas ![]() Fari, a Twoi rodzice się coś dołożą do tego ślubu? Albo Ty? Jeśli można spytać ![]() Kinia, olej żłoba! nie będzie Ci tu mówić kogo spraszać oby tylko TŻ jej nie uległ jak wróci
|
|
|
|
#52 |
|
Zakorzenienie
|
Gaja, nie pamiętam, bom wtedy jeszcze nie była na wizażu.
Ale sam fakt, że rok jak jeden dzień minął. Dopiero we wrześniu będzie rok jak zarejestrowałam się tutaj i dołączyłam do was.
|
|
|
|
#53 |
|
Zakorzenienie
|
A. już myślałam, że mam jakąś starczą demencję
|
|
|
|
#54 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#55 |
|
Zakorzenienie
|
myha a co porabiacie na co dzień? Praca/studia?
|
|
|
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#57 |
|
Zadomowienie
|
Witaj myha!
A ja dziś byczę się w mym rodzinnym domku Jak dobrze tu...
|
|
#58 |
|
Konto usunięte
|
ja wlasnie przeszlam na 3 rok ogrodnictwa na sggw. planuje specjalizacje z gebetyki. TZ studiowal informatyke teraz prowadzi agencje kreatywna (cos takiego jak reklamowa
)
|
|
|
|
#59 |
|
Zakorzenienie
|
Siema!
Witam myha Ja zaraz do sklepu, teraz piję melisę ![]() I jem szaszłyka ![]() Puściłam pranie, bo TŻet się zczaił, że muszę mu bluzy do Polski wyprać, bo nie będzie miał w czym jechać Dobrze, że dziś się zorientował, a nie w niedziele wieczorem...
|
|
|
|
#60 |
|
BAN stały
|
Przyjmiecie do grona prawie żonę?
![]() Coś o mnie: 22l, zaręczona od 19.07.2010r, żona 18.08.2012, studentka chemii (licencjat właśnie obroniony). Z TŻ poznaliśmy się na sympatii (on 21l). On szukał dziewczyny na studiówkę . I tak się zaczęło. Mieszkałam wtedy na stancji z znajomymi, ale już po pierwszej randce on prawie mieszkał z nami . No i po pół roku zamieszkaliśmy razem (jego rodzice kupili mu mieszkanie, po dwóch miesiącach jak byliśmy ze sobą i dali nam czas na zastanowienie do końca mojego pierwszego roku, czy chcemy mieszkać razem czy nie). No i chcieliśmy, a po dwóch tygodniach mieszkania oświadczył się . Wszystko na wariackich papierach, na zupełnym spontanie. I tak do dziś, szalejemy ze sobą i za sobą, z każdym dniem coraz bardziej .
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:30.

? bo ja nie 

ale tak na serio to by mi nie przeszkadzało

). Jutro bierę rodzinkę i jedziemy na Legię na Bemowo na spacer w nowych szeleczkach. Będzie hasanieeeee! 

--> 59
Dobrze, że dziś się zorientował, a nie w niedziele wieczorem...
. I tak się zaczęło. Mieszkałam wtedy na stancji z znajomymi, ale już po pierwszej randce on prawie mieszkał z nami