Grażyna Żarko - hit youtube'rów ostatnich miesięcy okazał się farsą - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-07-22, 19:30   #31
Madzik_2905
Raczkowanie

Dot.: Grażyna Żarko - hit youtube'rów ostatnich miesięcy okazał się farsą

Obejrzałam filmik końcowy, strasznie żal mi tej kobiety! Widać, że ona nie wiedziała w co się pakuje, myślała, że to w dobrej wierze. Nieprzemyślany projekt, który może doprowadzić do czegoś złego. Jestem w szoku...
Madzik_2905 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-22, 19:31   #32
Troian
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez SamaraMorganx Pokaż wiadomość
w jaki sposób gg szalało na jej punkcie? ;>
Napisało do niej kilka tysięcy osób i w pewnym momencie padł serwer gadu
Troian jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-22, 19:38   #33
Unex
bez kija nie podchodz

Samara oglądnij sobie pierwszy filmik( wiem, ze jest długi ) tam wszystko jest pokazane

Cytat:
Waga najszybciej spada jak się ją wypie**oli przez okno

10/06/14

Unex jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-22, 20:08   #34
przeklete_pragnienia
Zakorzenienie

GG do przeklete_pragnienia

Oglądałam jakiś czas temu filmik Grażyny i wiecie co? Nie wiem jakim trzeba być debilem żeby nie widzieć, że to przecież fake
Stary 2012-07-22, 20:09   #35
Eroll
Wtajemniczenie

Widziałyście? http://www.indiegogo.com/grazyna?c=comments
Ze skrajności w skrajność

Niby teraz pod filmami widać sporo komentarzy z przeprosinami, ludzie biją się w pierś, nagrywają filmiki, ale co to da? Swoje już zrobili krytykując w taki sposób obcą osobę.
Eroll jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-22, 21:17   #36
Unex
bez kija nie podchodz

Cytat:
Napisane przez Eroll Pokaż wiadomość
Widziałyście? http://www.indiegogo.com/grazyna?c=comments
Ze skrajności w skrajność

Niby teraz pod filmami widać sporo komentarzy z przeprosinami, ludzie biją się w pierś, nagrywają filmiki, ale co to da? Swoje już zrobili krytykując w taki sposób obcą osobę.
Ta, każdy wiedział,że to fake, tylko ciekawe kto wypisywał te wszytskie komentarze i nagrywał filmiki

Co do tych wakacji to lekka pzresada

Cytat:
Waga najszybciej spada jak się ją wypie**oli przez okno

10/06/14

Unex jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-22, 21:36   #37
mallary
Rozeznanie

Kojarzyłam coś tam obejrzałam, nie byłam pewna czy to fake czy tak na serio. W każdym razie dobrze zagrała bo w pewnym momencie dałam się zrobić w balona.
Panowie mieli fajny pomysł, ale nie przewidzieli jego konsekwencji. Szkoda, że cierpi na tym osoba , która zapewne była niedoinformowana i nieświadoma tego, co ją czeka. Sam projekt miał pewne założenia i je spełnił-pokazał to, jaką siłę ma reakcja internautów oraz jak szybko dochodzi do przesyłania informacji.
Gdyby popatrzyli na przykłady takich osób jak Boxxy, czy Jessi Slaughter, może by powstrzymali się przed wykonaniem projektu. Internauci mają siłę, potrafią wyłapać adres człowieka i zgotować mu piekło (no cóż, panienka Slaughter aż sama się prosiła, ale to pominę). Polecam poczytanie o ich przypadkach.
mallary jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-30, 01:41   #38
dziad kalwaryjski
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mallary Pokaż wiadomość
Kojarzyłam coś tam obejrzałam, nie byłam pewna czy to fake czy tak na serio. W każdym razie dobrze zagrała bo w pewnym momencie dałam się zrobić w balona.
Panowie mieli fajny pomysł, ale nie przewidzieli jego konsekwencji. Szkoda, że cierpi na tym osoba , która zapewne była niedoinformowana i nieświadoma tego, co ją czeka. Sam projekt miał pewne założenia i je spełnił-pokazał to, jaką siłę ma reakcja internautów oraz jak szybko dochodzi do przesyłania informacji.
Gdyby popatrzyli na przykłady takich osób jak Boxxy, czy Jessi Slaughter, może by powstrzymali się przed wykonaniem projektu. Internauci mają siłę, potrafią wyłapać adres człowieka i zgotować mu piekło (no cóż, panienka Slaughter aż sama się prosiła, ale to pominę). Polecam poczytanie o ich przypadkach.
Możesz w skrócie napisać co się stało Boxxy?

edit: już znalazłam
dziad kalwaryjski jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-30, 02:32   #39
201705250955
Konto usunięte

Ja obejrzałam aferę 'Grażynkową' wchodząc już po przesłaniu tego filmu wytłumaczenia sytuacji. Ciężko stwierdzić, ile osób dało się nabrać. Mnie te filmy w ogóle 'nie brały', tzn. oczywiście już wiedziałam, że to ściema, ale tak czy siak nie zamierzałam się wypowiadać - nie mam konta na yt. Po drugie głoszone 'prawdy' były tak skrajne, że ciężko byłoby się do tego mi odnieść. Myślę jednak, że wiele osób dało się nabrać.
Pani "Grażynki" szkoda, choć zapewne i ona, i organizatorzy mogli przypuszczać, że tak to się zakończy, biorąc pod uwagę już istniejącą falę agresji pod 'przyzwoitymi' filmikami.
201705250955 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-30, 16:39   #40
TOMORROW
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez invisible_01 Pokaż wiadomość
Czy ja jestem jedyną osobą, która o tej całej Grażynie nigdy nie słyszała?
nie, ja też nie słyszałam, choć kilka dni temu kolega zapytał mnie czy słyszałam o Grażynie Żarko- odpowiedziałam, że nie i na tym się skończyło, myślałam, że to jakaś druga Jola Rutowicz czy coś w ten deseń
TOMORROW jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-30, 17:37   #41
Andriejewna
Zakorzenienie

GG do Andriejewna

Akurat przypadkiem obejrzałam wczoraj dokument na temat całej tej farsy.
Jak dla mnie kobieta miała ogląd na to, co może się stać, pracuje z młodzieżą, to nie wierzę, że nie widzi tej agresji i nie słyszy wyzwisk.

A filmiki przepraszające - żenua. Jak dla jajec przebiorę się za księdza, a jakiś anty-katol rozwali mi łeb, to też potem powie "sorry"??
Wg mnie za szybko dała się przeprosić.

EDIT: Albo dodam jeszcze coś. Wiem, że kobita pewnie teraz chce jak najszybciej zapomnieć o całym zdarzeniu, ale ja bym się sądziła z chamami. Jak puste łby nie ogarniają słowa tolerancja, względnie - obojętność, to może pojechanie po kieszeni uruchomiłoby następnym razem jakieś wątłe procesy myślowe przed wylaniem żółci.

Spełniam się w macierzyństwie
Roz
Dwa
Trzi
Cztyry

(Ej mam blog )

Edytowane przez Andriejewna
Czas edycji: 2012-07-30 o 17:41
Andriejewna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości