|
|
#31 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Grażyna Żarko - hit youtube'rów ostatnich miesięcy okazał się farsą
Obejrzałam filmik końcowy, strasznie żal mi tej kobiety! Widać, że ona nie wiedziała w co się pakuje, myślała, że to w dobrej wierze. Nieprzemyślany projekt, który może doprowadzić do czegoś złego. Jestem w szoku...
|
|
|
|
|
#32 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#33 | |
|
bez kija nie podchodz
|
Samara oglądnij sobie pierwszy filmik( wiem, ze jest długi ) tam wszystko jest pokazane
|
|
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
Oglądałam jakiś czas temu filmik Grażyny i wiecie co? Nie wiem jakim trzeba być debilem żeby nie widzieć, że to przecież fake
|
|
|
#35 |
|
Wtajemniczenie
|
Widziałyście? http://www.indiegogo.com/grazyna?c=comments
Ze skrajności w skrajność ![]() Niby teraz pod filmami widać sporo komentarzy z przeprosinami, ludzie biją się w pierś, nagrywają filmiki, ale co to da? Swoje już zrobili krytykując w taki sposób obcą osobę. |
|
|
|
|
#36 | ||
|
bez kija nie podchodz
|
Cytat:
![]() Co do tych wakacji to lekka pzresada
||
|
|
|
|
#37 |
|
Rozeznanie
|
Kojarzyłam coś tam obejrzałam, nie byłam pewna czy to fake czy tak na serio. W każdym razie dobrze zagrała bo w pewnym momencie dałam się zrobić w balona.
Panowie mieli fajny pomysł, ale nie przewidzieli jego konsekwencji. Szkoda, że cierpi na tym osoba , która zapewne była niedoinformowana i nieświadoma tego, co ją czeka. Sam projekt miał pewne założenia i je spełnił-pokazał to, jaką siłę ma reakcja internautów oraz jak szybko dochodzi do przesyłania informacji. Gdyby popatrzyli na przykłady takich osób jak Boxxy, czy Jessi Slaughter, może by powstrzymali się przed wykonaniem projektu. Internauci mają siłę, potrafią wyłapać adres człowieka i zgotować mu piekło (no cóż, panienka Slaughter aż sama się prosiła, ale to pominę). Polecam poczytanie o ich przypadkach. |
|
|
|
|
#38 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
edit: już znalazłam
|
|
|
|
|
|
#39 |
|
Konto usunięte
|
Ja obejrzałam aferę 'Grażynkową' wchodząc już po przesłaniu tego filmu wytłumaczenia sytuacji. Ciężko stwierdzić, ile osób dało się nabrać. Mnie te filmy w ogóle 'nie brały', tzn. oczywiście już wiedziałam, że to ściema, ale tak czy siak nie zamierzałam się wypowiadać - nie mam konta na yt. Po drugie głoszone 'prawdy' były tak skrajne, że ciężko byłoby się do tego mi odnieść. Myślę jednak, że wiele osób dało się nabrać.
Pani "Grażynki" szkoda, choć zapewne i ona, i organizatorzy mogli przypuszczać, że tak to się zakończy, biorąc pod uwagę już istniejącą falę agresji pod 'przyzwoitymi' filmikami. |
|
|
|
|
#40 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
Akurat przypadkiem obejrzałam wczoraj dokument na temat całej tej farsy.
Jak dla mnie kobieta miała ogląd na to, co może się stać, pracuje z młodzieżą, to nie wierzę, że nie widzi tej agresji i nie słyszy wyzwisk. A filmiki przepraszające - żenua. Jak dla jajec przebiorę się za księdza, a jakiś anty-katol rozwali mi łeb, to też potem powie "sorry"?? Wg mnie za szybko dała się przeprosić. EDIT: Albo dodam jeszcze coś. Wiem, że kobita pewnie teraz chce jak najszybciej zapomnieć o całym zdarzeniu, ale ja bym się sądziła z chamami. Jak puste łby nie ogarniają słowa tolerancja, względnie - obojętność, to może pojechanie po kieszeni uruchomiłoby następnym razem jakieś wątłe procesy myślowe przed wylaniem żółci. Edytowane przez Andriejewna Czas edycji: 2012-07-30 o 17:41 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:53.