|
|
#31 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wakacje nad morzem 2012
Ja polecam Darłówko.
|
|
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
Tak jak inni polecam Darłówko.
![]() Zależy również na co nastawiasz się będąc nad morzem, bo jeżeli w dzień plaża, a wieczorem jakieś atrakcje i przede wszystkim kluby to Mielno jest do tego idealne. Nie wiem jak stoi tam z cenami, ale na pewno podobnie jak w innych miejscach nad morzem. Jeżeli trochę spokoju to należy go szukać w Łazach, często Paweł Małaszyński sobie tam wakacjuje swoją drogą. ;D A są one tylko parę kilometrów od Mielna, więc jak najdzie ochota na jakąś imprezę to można się udać.
|
|
#33 |
|
Raczkowanie
|
To jak z tym noclegiem we Władysławowie, poleci cos ktos?
))
-gra na gitarze ,status -Raczkowanie ![]() szlifuje angielski ![]() -zapuszczam włosy, przede wszystkim dbam! ![]() -szerokie zainteresowanie: muzyka,taniec, fotografia, moda i wizaz, ksiazki, zjawiska paranormalne,fotomodeling , zwierzęta 28.10.2011 <3 |
|
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
poszukaj na allegro, chciałam Ci podać moją babeczkę ale ma zajęte pokoje do końca sezonu.
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
poszukaj na e-nocleg, e-wczasy itp stronach, najlepiej wpisz w google Władysławowo noclegi i wybierz taką stronę na której możesz zaznaczyć cenę, która Ci odpowiada.
a co do innych miejscowości to ja polecam Mielno, Unieście, ale tam żeby jechać musi być osoba, która chce się pobawić, bo spokoju tam raczej się nie dozna, chociaż niedaleko są właśnie Łazy, Rowy (o ile dobrze pamiętam) i tam z pewnością jest spokojnie, więc tam odpocząć, a na wieczór impreza jeśli ktoś ma ochotę. dla mnie to zdecydowanie najlepsza miejscowość, ale co kto lubi. też polecam Łebę, tam już spokojniej i wiele do zwiedzania. moich rodziców ulubioną miejscowością jest Ustka, ponoć czysto i ogólnie w sam raz. Ustronie Morskie - czysty spokój podobno. i to chyba tyle, też mam chrapkę na przyszły rok na inne miejscowości |
|
|
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
A ja polecam Grzybowo
Byłam dwa lata temu tam i w tym roku różnież się wybieramy z Tż. Mała, spokojna miejscowość, bardzo blisko Kołobrzegu - jakieś 5km (plażą przyjemny spacerek). Także w razie niepogody można jechać do Kołobrzegu gdzie atrakcji raczej nie brakuje Co do Grzybowa - jeżeli komuś zależy na odpoczynku, z dala od zatłoczonych miejsc i spalin to to jest dobre miejsce. Ładna plaża, przyjemne miejsce. Plusem jest bliskość dużego miata. Polecam
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
grzybowo - fakt, ciche i malutkie. ale raczej bez wiekszych atrakcji,ale blisko jest kołobrzeg
mielno uniście - dobre dla młodych na imprezowanie trójmiasto - ja spaąłm w schronisku mlodzieżowym w gdyni.nocleg kosztował mnie ok. 22-23 zlotych (sala wieloosobowa). troche daleko od centrum, ale za taką cenę nie wybrzydzałam a skm działa super więc całe trójmiasto odwiedzone.władysławowo - fajne miasto. blisko na hel. atrakcje. miedzyzdroje, swinuscie - raczej drogie, ale blisko niemiec wiec możliwośc podskoczenia do berlina np.
|
|
#40 |
|
Lux Mundi
|
Moi faworyci, to:
Sarbinowo ![]() Chłopy ![]() Mrzeżyno
|
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
ja polecam szczerze Pobierowo, piękna mieścina i urokliwa no i nie za duża, ale przyciąga turystów.
Spędziłam tam chyba najlepsze wakacje w życiu nad Polskim morzem. No i jeszcze mogę ci polecić np. Międzyzdroje gdzie jest słynna aleja gwiazd i ciągle tam coś się dzieje. Edytowane przez Flavienn Czas edycji: 2012-07-28 o 01:55 |
|
|
|
|
#42 |
|
Raczkowanie
|
Ja polecam Mieroszyno, niedaleko Karwi, Chłapowa, Jastrzębiej Góry , Władysławowa
Byłam tam 2 lata temu, i 1 Sierpnia tego roku też jadę ! Mam nadzieję , że będziemy mieć piękną pogodę( bo wiadomo jak to nad polskim morzem jest) bo chciałabym też trochę czasu spędzić na plaży! Która powiem szczerze, jest śliczna! Czysto , bez kamieni( nawet na dnie) , piasek aż skrzypi! Nie jest aż tak bardzo dużo ludzi, każdy znajdzie sobie miejsce! Nad morze można się również dostać piechotą! Autem zajmuję to ok. 10min. Nad morze wchodzimy przez lasek( część plaży znajduję się w Karwi) , w którym podobno znajduję się trasa rowerowa prowadząca , aż nad same morze( nie wiem , jaka ona jest ponieważ nie korzystałam) Karwia i Chłapowo to tak urocze miasteczka , że aż trudno to opisać, Dużo malutkich kawiarenek, smażalni ryb pięknych kwater, i domów. Ja mieszkałam w pokojach gościnnych( taka kwatera) właśnie w Mieroszynie. U miłe starszej Pani która ma tam gospodarstwo
|
|
#43 | |
|
Zakorzenienie
|
Łeba!
|
|
|
|
|
#44 |
|
Raczkowanie
|
Jastrzębia Góra jest dobrą opcją - cicha, fajna mieścina, jak ktoś jedzie wypocząć to jak najbardziej okej. W ogóle, jest fajna miejscówka przy samej plaży Primavera. Miejsce czyste i przyjemne, przy tym mają zabiegi spa, także w razie niepogody nie nudzisz się jak bąk. Pozostałe bardziej turystyczne miejscowości to osobiście preferuję poza sezonem jak nie ma tych potwornych tłumów :/
|
|
|
|
|
#45 |
|
Raczkowanie
|
hej! niedawno wróciłam z mieroszyna! jak zawsze było swietnie! te spcery w karwii, jastrzębiej górze, chłapowie........pogoda dopisała
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:15.

a skm działa super więc całe trójmiasto odwiedzone.