Siostra faceta - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-07-23, 19:38   #31
lina1497
Rozeznanie

Dot.: Siostra faceta

Cytat:
Napisane przez tempting Pokaż wiadomość
Wiem, że być może to nie na miejscu ale przypomniał mi się ten obrazek: http://demotywatory.pl/3853406
dobry demot czytalam o dziewczynie która spała z bejsbolem ale o nożu nie
lina1497 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-23, 22:03   #32
Andriejewna
Zakorzenienie

GG do Andriejewna

Cytat:
Napisane przez lina1497 Pokaż wiadomość
tez nie potrafie zrozumieć jak można mówic tak źle o swoim rodzenstwie typu debil.. ale siostra mojego chłopaka nie jest inna chociaż to naprawde dobry facet
Rozumieć raczej rozumiem ale na pewno nie pochwalam, chyba że w otwartym konflikcie.

Spełniam się w macierzyństwie
Roz
Dwa
Trzi
Cztyry

(Ej mam blog )
Andriejewna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-23, 22:04   #33
smerfetk_a
Żona Gargamel

Jedna siostra jest zdrowo rąbnięta, TŻ z nią nie rozmawia, więc ja też (tzn ona się do nikogo nie odzywa). Kiedyś było lepiej ale niestety jej odbija. Za to druga jest bardzo fajna ale nie mieszka z TŻ więc bardzo rzadko na siebie trafiamy przez to kontakt jest znikomy, czasem parę słów na fejsie i tyle, nie udało nam się poznać bardziej.

smerfetk_a jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-23, 22:43   #34
Kisame
Zakorzenienie

Ja stosunki z całą rodziną TŻ mam dobre, poprawne.
Sam TŻ ma "problem" z jedną z sióstr, ale ja staram się w to nie mieszać i gadam z nią normalnie.

Jeśli coś kochasz, puść to wolno
-jeśli wróci, jest Twoje,
-jeśli nie, nigdy Twoim nie było.
Paulo Coelho

UBRANIA I KOSMETYKI!!!

Kisame jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-24, 10:15   #35
martusia205
Zakorzenienie

Tż ma 2 siostry i brata,ze wszystkimi mam świetny kontakt i tworzymy zgraną ekipę.

http://suwaczki.slub-wesele.pl/201007032438.html
martusia205 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-24, 10:38   #36
Kolor Bzu
Zakorzenienie

TŻ ma siostrę z dokładnie mojego rocznika. Mam z nią normalny kontakt, ale nie jakiś bardzo przyjacielski bo mamy trochę inne zainteresowania i obracamy się w innych towarzystwach. Lepiej w sumie dogaduję się z jej chłopakiem niż z nią

Z mamą TŻ-a kontakt mam lepszy niż ze swoją własną. A z jego ojcem stosunki są też b. fajne.
Kolor Bzu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-24, 10:46   #37
boinnenazwybylyzajete
Zakorzenienie

Ja jestem tutaj siostrą i jesteśmy ( o co mój brat ma troszkę pretensji bo powtarza, że chciałby żebyśmy się lepiej poznały) w neutralnych kontaktach. Na 'cześć' jak się mijamy i tyle. Przyznaje otwarcie, że może to też dlatego, że jestem trochę zazdrosna o brata, też dlatego, że nie lubię jak ktoś obcy jest w domu, może chodzi też o różnice wieku, ale najbardziej to o to, że nie chce się przyzwyczajać/polubić jakiejś osoby, a potem np zerwą. Jak zostaną narzeczeństwem, to zapewne moje stosunki się poprawią z jego dziewczyną.

Mother
Tell your children not to walk my way
Tell your children not to hear my words
boinnenazwybylyzajete jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-24, 10:47   #38
Kriana
Zadomowienie

TŻ ma dwie siostry. Kontakt mam tylko z jedną bo druga mieszka za granicą ale miałam okazje ją poznać. Ogólnie bardzo lubię mamę TŻ i siostrę która jest na miejscu. O drugiej się nie wypowiadam bo nie spędziłam z nią jakoś dużo czasu ale jest okej. Kiedy jestem u Niego w domu i wyjdzie na chwilkę to normalnie rozmawiam sobie z jego mamą, żartuję i w ogóle. Siostra jest rok starsza ode mnie, mamy tematy do rozmowy, lubimy się wygłupiać. Uważam, że dobrze się dogadujemy. Kiedy TŻ jest w pracy a Jego mama w domu to nie raz mi mówiła żebym przyszła do Niej posiedzieć i porozmawiać. Jest naprawdę sympatycznie między nami.

18.07.2014 <3
18.06.2022 <3
Kriana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-24, 12:18   #39
golgie
Zakorzenienie

GG do golgie

mam poprawne stosunki z siostrą męża,ale nie widzimy się za często,poza tym,mimo, iż jest tylko kilka lat młodsza,jakoś mam czasem wrażenie jakby była dzieckiem,niemniej jednak, to sympatyczna osoba

Moja fragrantica

WYMIANA
golgie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-24, 15:54   #40
lina1497
Rozeznanie

widze że większość z was ma normalne szwagierki ;p ja nie i jakoś sie już przyzwyczaiłam, w końcu to z moim chłopakiem jestem a nie z nią ;p ale jej tekst kiedy sie martwilam że kłoce się z chłopakiem który brzmiał : " zachowujesz się jakbys sie w nim zakochała" do tej pory siedzi mi w głowie i mnie bawi
lina1497 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-24, 20:25   #41
Kleotka
Zadomowienie

Ach, te Linkowe problemy

Mój TZ na trójkę rodzeństwa - najstarsza siostra traktuje mnie jak dziecko (w pozytywnym znaczeniu), z bratem się nie znamy, za to kolejna siostra traktuje mnie dość specyficznie. Z dużym dystansem, chłodnie. Tak, jakby nie leżało jej, że mnie i jej bratu może się układać.

Za to jego mama i tata są mną zachwyceni. Nie wiem, od czego to zalezy.
Kleotka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-03, 14:32   #42
Patricia_Mary
Raczkowanie

Ja nie lubię siostry mojego chłopaka,jest nie miła i ona też mnie nie lubi,i tego nie ukrywa do mnie nie powie,ale od mojego chłopaka wiem,że często mówi,że byłoby mu lepiej gdyby mieszkał w domu,niż ze mną i ogólnie często patrzy na mnie jak na wroga z taką pogardą.Niby na początku było ok,nawet gadałyśmy nieco,ale teraz jej odbija i wymyśla sobie jakieś różne rzeczy,z resztą za bardzo chcę ingerować w to co my robimy a szczególnie co on robi, jest od nas starsza o siedem lat i uważa,że wszystko wie najlepiej,mój chłopak też się z nią o to kłóci, dla mnie ona zachowuję się żałośnie i jak ją widzę,to coś mnie trafia,nie chcę nawet z nią gadać,i nie wiem czy będziemy miały dobry kontakt jeszcze kiedyś,raczej nie wydaję mi się.

Edytowane przez Patricia_Mary
Czas edycji: 2013-02-03 o 14:49
Patricia_Mary jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-04, 01:01   #43
delirious
Raczkowanie

Ja za siostra tz też nie przepadam niby 26 letnia kobieta a brat ją musi odprowadzać do jej mieszkania jak jest ciemno ... I ogólnie jest bardzo nie ogarnięta życiowo, ale nie narzekam bo reszta rodziny tz jest naprawdę super
delirious jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-04, 18:32   #44
Verunka
Zadomowienie

ja z siostrą TŻta mam takie sobie stosunki... raczej poprawne, ale w głębi duszy za sobą chyba nie przepadamy. Staramy sie tego nie okazywać, bo i po co, ale bywa, że mnie masakrycznie wnerwia... jest okropną materialistką i egoistką i jej stosunek do ludzi mnie powala, ale co zrobić...

za to mój brat ma fajną dziewczyne i mysle ze sie naprawde dobrze dogadujemy, strasznie ją lubię, traktuję jak swoją młodszą siostrę i zawsze jak gdzieś razem idziemy, to kupuję jej kawe, ciastko, no troche rozpieszczam, bo mam dwóch braci a zawsze chciałam też siostre

Verunka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości