![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Strój dla faceta na wesele- alternatywa dla garnituru
![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
Ja nie mam nic przeciwko. Lepszy dopasowany elegancki strój niegarniturowy, niż za duży garnitur
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Tak jak do tej pory widywałam przede wszystkim panów w za dużych garniturach, tak teraz coraz częściej można spotkać mężczyznę w do bólu obciśniętym garniaku - spodnie pomarszczone w każdym możliwym miejscu, ledwo dopinające się guziki marynarki... no fuj. Myślę, że jeśli ubrania są fajnie dopasowane do sylwetki to jest ogromy plus ![]() No i generalnie lepiej iść w spokojne, klasyczne kolory (granat, szarość, czerń, biel, błękit). Ale pamiętam, że jakiś czas temu przeglądając konkurencyjny portal natknęłam się na zestaw z ... zieloną marynarką. I wyglądało to fajnie! O... znalazlam zdjęcie ![]()
![]() |
![]() |
#34 |
Przyczajenie
|
No i jak ja mam się tam ubrać?
Witam, niedługo idę na ślub/wesele do mojego wujka chrzestnego. Nie wiem jak mam się tam ubrać...
A dodam, że bardzo nie chciałbym iść tam pod krawatem, ale jeśli to konieczne.... Garnitur czy raczej czarne chinosy biała koszula i marynarka czarna/granatowa? Dodam, że mam 19 lat pojadę z rodzicami bez osoby towarzyszącej. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
Dot.: No i jak ja mam się tam ubrać?
Niestety pójście pod krawatem będzie konieczne. Na ślubach/weselach obowiązuje dress code. Co do reszty to stawiałabym raczej na czerń plus biel. Chinosy i marynarka ok.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:17.