![]() |
#31 |
Killing me softly
|
Dot.: Yves Rocher
Ha, to spróbuję ... Dzięki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Wydaje mi się,że kiedyś też miałam ten zwykły do przetłuszczających-jak dobrze pamiętam to ma konsystencję niebiesko-przejrzystego żelu.Niestety nie pamiętam czy był dobry
![]() ![]()
![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
To ja zgłosiłam ten szampon przeciwko wypadaniu włosów. Ponieważ kupiłam go wczoraj i wczoraj użyłam po raz pierwszy mogę się tylko podzielić tylko pierwszymi wrażeniami - jak na razie są pozytywne. Butelka, jak we wszystkich szamponach serii Phytum Actif, bardzo ładna, ale jeśli ktoś ma kruche paznokcie, to polecam śrubokręt do podważenia zamknięcia. Szampon pięknie, tak "roślinkowo" pachnie (zresztą identycznie jak wycofany już, nieodżałowany szampon z serii Bio-Cure do włosów delikatnych). Dobrze sie pieni (nie trzeba nakładać dwukrotnie), bez problemu spłukuje. Nie obciążył mi włosów (mam delikatne, z tendencją do przyklejania się do skóry głowy). Działania leczniczego z oczywistego powodu nie jestem jeszcze w stanie ocenić. Do końca tygodnia jest w promocji za 19,90 (normalna cena to 29,90).
Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Rozeznanie
|
ja uwielbiam zapach nature millenaire... moze warto sprawdzic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co jeszcze wg mnie warto kupić? Na pewno antyperspirant w kremie z serii Pur Desir, na pewno owocowe żele pod prysznic. Niezłe są też konturówki do oczu Luminelle, podkład Velvet Extreme z serii Couleurs Nature. Moja mama nałogowo kupuje krem do rąk z 10 olejkami i balsam 3w1. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:06.