|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj siê z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
|
Narzêdzia |
|
|
#31 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 316
|
Dot.: S³odkie perfumy dla nastolatka.
Cytat:
A! I ja równie¿ wzdycha³am do Ville Valo ach... co to by³a za mi³o¶æ nie ka¿da dziewczyna by sie przewróci³a na widok "laleczki" Biebera ani te¿ na widok wymuskanego, metroseksualnego Ronaldo (a fuuuj
|
|
|
|
|
|
#32 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 14 043
|
Cytat:
Zanim napisa³am swój post poogl±da³am trochê aktualnych fotek na blogach i pos³ucha³am ostatnich nagrañ Biebera. Przynajmniej fragmentów, bo ca³o¶ci nie da³abym rady - jednak to nie rock czy metal . No jest trochê lepiej, si³ownia te¿ robi swoje, ale to nadal wymuskany ch³opczyk o niezwykle dziewczêcej urodzie - có¿ taki typ . I wiesz, ju¿ raczej na niego nie polecê i mdleæ na jego widok nie bêdê. Mam bratanka w jego wieku (188 cm wzrostu, wysportowany, super sylwetka, przystojniacha jakich ma³o), wiêc oceniam jego urodê w zupe³nie innych kategoriach . No i przy nim Justin... Ale jak ju¿ wcze¶niej kto¶ napisa³ jest grupa dziewczyn, które lubi± taki typ, wiêc je¶li odpowiada Ci ten styl, to nie ma problemu .
|
|
|
|
|
|
#33 | |||
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 1 736
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ---------- Cytat:
![]() Ch³opak szuka porady, wsparcia, a otrzymuje szyderstwo. Przedziwne. Przecie¿ jeste¶my tu po to, aby sobie pomagaæ, nie s±dzicie? Edytowane przez 201605091004 Czas edycji: 2012-07-26 o 20:31 |
|||
|
|
|
|
#34 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 316
|
Cytat:
strasznie nie lubie zarzucania hipokryzji i zazdro¶ci. a co do tematu... Czy na prawde warto wybieraæ perfumy tylko po to by dziewoje mdla³y na Twój widok? Nigdy nie ustrzelisz w ka¿dego gusta wiêc najlepiej kierowaæ sie po prostu swoim gustem. Chêtnie bym co¶ poleci³a ale osobi¶cie nie gustuje w s³odkich mêskich zapachach ale mo¿e Tuscan soul móg³by Ci przypa¶æ do gustu. Jest to zapach unisex. Na lato bêdzie idealny. Jest orze¼wiaj±cy i s³odkawy, niedrogi. http://www.fragrantica.com.pl/perfum...Soul-3591.html |
|
|
|
|
|
#35 | |
|
Konto usuniête
|
Cytat:
Naprawdê warto, skoro kto¶ ma takie potrzeby. Ja akurat tego nie robiê, ale co w tym z³ego? Edytowane przez 201605091004 Czas edycji: 2012-07-26 o 22:11 |
|
|
|
|
|
#36 | ||||||
|
Wied¼ma
Wiadomo¶ci: 12 013
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;35517517]£an Milion jest dla niego stworzony
[/QUOTE]My¶lê, ¿e tak. Ale za kilka lat. Cytat:
![]() Cytat:
Ciebie natomiast nie jest mi ¿al. Rozumiem, ¿e bronisz idola. To urocze. Natomiast niepotrzebnie tak pogardliwie wypowiadasz siê o osobach, którym Justin nie podoba siê jako mê¿czyzna. Cytat:
Cytat:
Ma dobre samopoczucie. Cytat:
![]() Staram siê zrozumieæ to zauroczenie idolem, jednak nie mogê nie zauwa¿yæ, ¿e m³odzian jest do¶æ zarozumia³y i po prostu niegrzeczny. Tak¿e z tym "wyjd¼ do dresa", które zainspirowa³o mnie do pierwszej wypowiedzi w tym w±tku. Rozumiem, ¿e poczu³ siê niedoceniony. Podejrzewam, ¿e w szkole jest gwiazd± i nie przywyk³. Cytat:
Edytowane przez Sabbath Czas edycji: 2012-07-26 o 22:41 |
||||||
|
|
|
|
#37 |
|
Konto usuniête
|
Ch³opak bezpardonowo zasugerowa³ wypowiadaj±cym siê w w±tku paniom, ¿e s± egoistycznymi panienkami pisz±cymi ¿e nie polecia³yby na Justina Biebera z zazdro¶ci, a "jakby go na ¿ywo zobaczy³y to by siê z wra¿enia przewróci³y". Ma dobre samopoczucie.
Zastanawiam siê, czy to brak wyobra¼ni, czy wra¿liwo¶ci. Ch³opak ma siedemna¶cie lat. Tak naprawdê nikogo nie obrazi³. Rozumiem, ¿e poczu³ siê niedoceniony. Podejrzewam, ¿e w szkole jest gwiazd± i nie przywyk³. I znowu z³o¶liwo¶æ, nietwórcza z³o¶liwo¶æ. Zamiast spokojnie wyja¶niæ sprawê, toczycie z nastolatkiem osobliw± wojnê p³ci. Zastanawia mnie, w jakim celu. Dobrej nocy. Edytowane przez 201605091004 Czas edycji: 2012-07-26 o 22:58 |
|
|
|
|
#38 |
|
Wied¼ma
|
Nie wiem, gdzie widzisz nietwórcz± z³o¶liwo¶æ.
Powa¿nie my¶lê, ¿e ch³opak ¶wiadomie wystylizowany na Biebera mo¿e siê podobaæ dziewczêtom w jego wieku i mieæ siln± pozycjê w szkole. Ty serio tak nie my¶lisz, czy tylko siê mnie czepiasz twórczo?
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 14 043
|
|
|
|
|
|
#40 |
|
Konto usuniête
|
Powtórzê tylko: ch³opak ma 17 lat. Jest w trudnym okresie. To wszystko. Nikogo siê nie czepiam. Postawy takie s± mi obce. Pozdrawiam.
Edytowane przez 201605091004 Czas edycji: 2012-07-27 o 13:09 |
|
|
|
|
#41 | ||
|
Wied¼ma
|
Cytat:
Cytat:
M³odzieñca bym nie usprawiedliwia³a wiekiem. A w kwestii zapachów - posz³abym w owoce. Nie znam siê na tego typu kompozycjach, do g³owy przychodz± mi g³ównie Atelier Cologne, ale ogólnie, jak napisa³am wy¿ej, w¶ród zapachów ch³opiêcych, nie mêskich bym szuka³a. Styl Biebera to taka podkre¶lana ch³opiêco¶æ i Belieber szuka zapachu s³odkiego. Mo¿e kto¶ lepiej w tych klimatach siê odnajduj±cy mu poradzi.
|
|
|
#42 |
|
Konto usuniête
|
Sabbath
Nie zrozumia³y¶my siê i tyle. M³odzieñca bym nie usprawiedliwia³a wiekiem. Jestem mê¿czyzn±. Nie chodzi o wiek, lecz o bardzo trudny wiek. Z sympati±.
|
|
|
|
|
#43 | |
|
Wied¼ma
|
Cytat:
) .Na forum pojawiaj± siê silne osobowo¶ci p³ci obojga. Co do wieku, pozostanê przy swoim. Ale te¿ z sympati±.
|
|
|
#44 | |
|
Konto usuniête
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 12 932
|
swoje 5 groszy wtrace- zlosliwosc Sabb jest moim zdaniem jak najbardziej tworcza
i rowniz milego dnia zycze a wczystkim perfumoholikom zeby plec przeciwna mdlala na ich widok...znaczy sie zapach
![]() |
Nowe w±tki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:08.

ach... co to by³a za mi³o¶æ

Zanim napisa³am swój post poogl±da³am trochê aktualnych fotek na blogach i pos³ucha³am ostatnich nagrañ Biebera. Przynajmniej fragmentów, bo ca³o¶ci nie da³abym rady - jednak to nie rock czy metal
. No jest trochê lepiej, si³ownia te¿ robi swoje, ale to nadal wymuskany ch³opczyk o niezwykle dziewczêcej urodzie - có¿ taki typ
. I wiesz, ju¿ raczej na niego nie polecê i mdleæ na jego widok nie bêdê. Mam bratanka w jego wieku (188 cm wzrostu, wysportowany, super sylwetka, przystojniacha jakich ma³o), wiêc oceniam jego urodê w zupe³nie innych kategoriach