S³odkie perfumy dla nastolatka. - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj siê z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2012-07-26, 19:58   #31
Terve
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 316
Dot.: S³odkie perfumy dla nastolatka.

Cytat:
Napisane przez Belieber7 Poka¿ wiadomo¶æ
A prawda jest taka ¿e wiêkszo¶æ egoistycznych panienek pisze ¿e by na niego nie polecia³y a jakby go na ¿ywo zobaczy³y to by siê z wra¿enia przewróci³y... taka sama historia jest z Cristiano Ronaldo, zazdro¶æ jest p³ytka.
.
na pocz±tku dyskusji by³o mi ch³opaka ¿al, ¿e tak na niego naskoczono, bo przecie¿ ka¿dy jest inny, ka¿dy ma inny gust i nie nam go oceniaæ ale... po przytoczonej wypowiedzi to ju¿ pad³am osobi¶cie na tego paniusia bym nawet nie spojrza³a dla mnie to ko³o prawdziwego faceta nie sta³o.
A! I ja równie¿ wzdycha³am do Ville Valo jak by³am w podstawówce ach... co to by³a za mi³o¶æ
nie ka¿da dziewczyna by sie przewróci³a na widok "laleczki" Biebera ani te¿ na widok wymuskanego, metroseksualnego Ronaldo (a fuuuj ). Bo tak jak ty, tak i my mo¿emy mieæ swoje gusta i s±dze, ¿e wiêkszo¶æ z nas gustuje raczej w mê¿czyznach po których na pierwszy rzut oka widaæ, ¿e s± facetami a nie jakimi¶ panienkami
Terve jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-07-26, 20:10   #32
Daffodilka
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 14 043

Cytat:
Wybacz ale chyba na prawdê dawno nie widzia³a¶ Justina.. nie tylko zmieni³ image'a ale te¿ przeszed³ ju¿ mutacjê i jego piosenki s± o du¿o lepsze. A prawda jest taka ¿e wiêkszo¶æ egoistycznych panienek pisze ¿e by na niego nie polecia³y a jakby go na ¿ywo zobaczy³y to by siê z wra¿enia przewróci³y... taka sama historia jest z Cristiano Ronaldo, zazdro¶æ jest p³ytka.
Przepraszam Ciê, mo¿e trochê siê zagalopowa³am, ale tak nie do koñca na powa¿nie Zanim napisa³am swój post poogl±da³am trochê aktualnych fotek na blogach i pos³ucha³am ostatnich nagrañ Biebera. Przynajmniej fragmentów, bo ca³o¶ci nie da³abym rady - jednak to nie rock czy metal. No jest trochê lepiej, si³ownia te¿ robi swoje, ale to nadal wymuskany ch³opczyk o niezwykle dziewczêcej urodzie - có¿ taki typ . I wiesz, ju¿ raczej na niego nie polecê i mdleæ na jego widok nie bêdê. Mam bratanka w jego wieku (188 cm wzrostu, wysportowany, super sylwetka, przystojniacha jakich ma³o), wiêc oceniam jego urodê w zupe³nie innych kategoriach. No i przy nim Justin... Ale jak ju¿ wcze¶niej kto¶ napisa³ jest grupa dziewczyn, które lubi± taki typ, wiêc je¶li odpowiada Ci ten styl, to nie ma problemu.
Daffodilka jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-07-26, 20:19   #33
201605091004
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 1 736

Cytat:
to jest te¿ cz³owiek i ona ma swój styl i o co wam chodzi ? ... ten temat dotyczy perfum
Otó¿ to. W±tek dotyczy perfum, nie za¶ gustów czy postaw protekcjonalnych. Adolescencja to okres trudny, dziwny i ciekawy; okres poszukiwañ, krótko mówi±c. Powtórzê: pomy¶l o Au Masculin Lempickiej. Wbrew pozorom zapach jest nieoklepany i mo¿esz go polubiæ. Pzdr.

---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ----------

Cytat:
Napisane przez Daffodilka Poka¿ wiadomo¶æ
Przepraszam Ciê, mo¿e trochê siê zagalopowa³am, ale tak nie do koñca na powa¿nie
[...] jak ju¿ wcze¶niej kto¶ napisa³ jest grupa dziewczyn, które lubi± taki typ, wiêc je¶li odpowiada Ci ten styl, to nie ma problemu.
Brawo.

---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ----------

Cytat:
Napisane przez Terve Poka¿ wiadomo¶æ
s±dze, ¿e wiêkszo¶æ z nas gustuje raczej w mê¿czyznach po których na pierwszy rzut oka widaæ, ¿e s± facetami a nie jakimi¶ panienkami
Gusta i potrzeby ewoluuj± nieustannie. Ka¿dy jest inny i ka¿dy ma inne potrzeby. 'Jedni lubi± ró¿e, inni biusty du¿e', ¿e zacytujê klasyka.

Ch³opak szuka porady, wsparcia, a otrzymuje szyderstwo. Przedziwne. Przecie¿ jeste¶my tu po to, aby sobie pomagaæ, nie s±dzicie?

Edytowane przez 201605091004
Czas edycji: 2012-07-26 o 20:31
201605091004 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-07-26, 21:37   #34
Terve
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 316

Cytat:
Napisane przez EauDeParfum Poka¿ wiadomo¶æ
\

Gusta i potrzeby ewoluuj± nieustannie. Ka¿dy jest inny i ka¿dy ma inne potrzeby. 'Jedni lubi± ró¿e, inni biusty du¿e', ¿e zacytujê klasyka.

Ch³opak szuka porady, wsparcia, a otrzymuje szyderstwo. Przedziwne. Przecie¿ jeste¶my tu po to, aby sobie pomagaæ, nie s±dzicie?
W zupe³no¶ci sie z tym zgadzam. Odnios³am siê jedynie do pogdl±du, i¿ wiêkszo¶æ dziewczyn tak czy siak by pad³a na widok ów "artysty" pomimo, i¿ wyra¼nie mówi±, ¿e ów "artysta" ca³kowicie nie jest w ich typie strasznie nie lubie zarzucania hipokryzji i zazdro¶ci.
a co do tematu... Czy na prawde warto wybieraæ perfumy tylko po to by dziewoje mdla³y na Twój widok? Nigdy nie ustrzelisz w ka¿dego gusta wiêc najlepiej kierowaæ sie po prostu swoim gustem. Chêtnie bym co¶ poleci³a ale osobi¶cie nie gustuje w s³odkich mêskich zapachach ale mo¿e Tuscan soul móg³by Ci przypa¶æ do gustu. Jest to zapach unisex. Na lato bêdzie idealny. Jest orze¼wiaj±cy i s³odkawy, niedrogi. to ten:
http://www.fragrantica.com.pl/perfum...Soul-3591.html
Terve jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-07-26, 22:10   #35
201605091004
Konto usuniête

Cytat:
W zupe³no¶ci sie z tym zgadzam.
Czy na prawde warto wybieraæ perfumy tylko po to by dziewoje mdla³y na Twój widok?
Mi³o.

Naprawdê warto, skoro kto¶ ma takie potrzeby. Ja akurat tego nie robiê, ale co w tym z³ego?

Czas edycji: 2012-07-26 o 22:11
Stary 2012-07-26, 22:38   #36
Sabbath
Wied¼ma

Wiadomo¶ci: 12 013

[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;35517517]£an Milion jest dla niego stworzony [/QUOTE]

My¶lê, ¿e tak. Ale za kilka lat.
Cytat:
Napisane przez michau2312 Poka¿ wiadomo¶æ
No niech przynajmniej pachnie ciekawie i ze smakiem. Tak na przekór.
Ch³opak zrobiony na Biebera tez jest ciekawy. Tylko inaczej.

Cytat:
Wybacz ale chyba na prawdê dawno nie widzia³a¶ Justina.. nie tylko zmieni³ image'a ale te¿ przeszed³ ju¿ mutacjê i jego piosenki s± o du¿o lepsze. A prawda jest taka ¿e wiêkszo¶æ egoistycznych panienek pisze ¿e by na niego nie polecia³y a jakby go na ¿ywo zobaczy³y to by siê z wra¿enia przewróci³y... taka sama historia jest z Cristiano Ronaldo, zazdro¶æ jest p³ytka.

I proszê was mo¿ecie nie pisaæ o Biebierze ? to jest te¿ cz³owiek i ona ma swój styl i o co wam chodzi ? ... ten temat dotyczy perfum a wasza Polska zazdro¶æ wychodzi jak na tacy, nie potrafiê tego poj±æ.
Wiesz, ja zupe³nie szczerze my¶lê, ze to jest biedne dziecko, które zanim jeszcze wypracowa³o jakikolwiek styl, wpad³o w ³apy chciwych doros³ych, którzy zrobili z niego postaæ idealn± marketingowo - pozbawion± cech osobniczych, obliczon± na dotarcie do mo¿liwie szerokiej publiczno¶ci. Kiedy¶ przydarzy³o siê to Britney Spears, teraz Justinowi. My¶lê, ze trudno jest dorastaæ nie bêd±c dzieckiem, tylko produktem. I jest mi go szczerze ¿al.

Ciebie natomiast nie jest mi ¿al. Rozumiem, ¿e bronisz idola. To urocze. Natomiast niepotrzebnie tak pogardliwie wypowiadasz siê o osobach, którym Justin nie podoba siê jako mê¿czyzna.

Cytat:
Ale jak ju¿ wcze¶niej kto¶ napisa³ jest grupa dziewczyn, które lubi± taki typ, wiêc je¶li odpowiada Ci ten styl, to nie ma problemu.
Ja pisa³am. I powa¿nie my¶lê, ¿e je¶li ch³opak ma styl bieberowski i gust, wedle którego ten styl wybra³, to zapach, który mu siê po prostu spodoba bêdzie nie niego pasowa³. Ja bym go widzia³a w Lacoste, albo czym¶ innym lekkim, delikatnie s³odkim, raczej pogodnym ni¿ nowobogackim. No... Ch³opiêcym. Styl Biebera jest raczej ch³opiêcy, ni¿ mêski. I to jest ¶liczne ch³opiê.

Cytat:
Ch³opak bezpardonowo zasugerowa³ wypowiadaj±cym siê w w±tku paniom, ¿e s± egoistycznymi panienkami pisz±cymi ¿e nie polecia³yby na Justina Biebera z zazdro¶ci, a "jakby go na ¿ywo zobaczy³y to by siê z wra¿enia przewróci³y".
Ma dobre samopoczucie.

Cytat:
W zupe³no¶ci sie z tym zgadzam. Odnios³am siê jedynie do pogdl±du, i¿ wiêkszo¶æ dziewczyn tak czy siak by pad³a na widok ów "artysty" pomimo, i¿ wyra¼nie mówi±, ¿e ów "artysta" ca³kowicie nie jest w ich typie strasznie nie lubie zarzucania hipokryzji i zazdro¶ci.
On po prostu uwa¿a, ¿e styl Biebera (i przy okazji Beliebera) jest tak nieodparcie atrakcyjny, ¿e niemo¿liwe jest, by¶my nie odczuwa³y szczerego zachwytu.

Staram siê zrozumieæ to zauroczenie idolem, jednak nie mogê nie zauwa¿yæ, ¿e m³odzian jest do¶æ zarozumia³y i po prostu niegrzeczny. Tak¿e z tym "wyjd¼ do dresa", które zainspirowa³o mnie do pierwszej wypowiedzi w tym w±tku.

Rozumiem, ¿e poczu³ siê niedoceniony. Podejrzewam, ¿e w szkole jest gwiazd± i nie przywyk³.

Cytat:
a co do tematu... Czy na prawde warto wybieraæ perfumy tylko po to by dziewoje mdla³y na Twój widok?
Je¶li maj± mdleæ, to mo¿e chloroform?

Edytowane przez Sabbath
Czas edycji: 2012-07-26 o 22:41
Sabbath jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-07-26, 22:56   #37
201605091004
Konto usuniête

Ch³opak bezpardonowo zasugerowa³ wypowiadaj±cym siê w w±tku paniom, ¿e s± egoistycznymi panienkami pisz±cymi ¿e nie polecia³yby na Justina Biebera z zazdro¶ci, a "jakby go na ¿ywo zobaczy³y to by siê z wra¿enia przewróci³y". Ma dobre samopoczucie.

Zastanawiam siê, czy to brak wyobra¼ni, czy wra¿liwo¶ci. Ch³opak ma siedemna¶cie lat. Tak naprawdê nikogo nie obrazi³.

Rozumiem, ¿e poczu³ siê niedoceniony. Podejrzewam, ¿e w szkole jest gwiazd± i nie przywyk³.

I znowu z³o¶liwo¶æ, nietwórcza z³o¶liwo¶æ.

Zamiast spokojnie wyja¶niæ sprawê, toczycie z nastolatkiem osobliw± wojnê p³ci. Zastanawia mnie, w jakim celu.

Dobrej nocy.

Czas edycji: 2012-07-26 o 22:58

Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e

REKLAMA
Stary 2012-07-26, 23:46   #38
Sabbath
Wied¼ma

Cytat:
I znowu z³o¶liwo¶æ, nietwórcza z³o¶liwo¶æ.
Nie wiem, gdzie widzisz nietwórcz± z³o¶liwo¶æ.
Powa¿nie my¶lê, ¿e ch³opak ¶wiadomie wystylizowany na Biebera mo¿e siê podobaæ dziewczêtom w jego wieku i mieæ siln± pozycjê w szkole. Ty serio tak nie my¶lisz, czy tylko siê mnie czepiasz twórczo?
Stary 2012-07-27, 08:26   #39
Daffodilka
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 14 043

Cytat:
Napisane przez Sabbath Poka¿ wiadomo¶æ
Ja pisa³am (...).
A tak, zgadza siê Chcia³am szybko odpowiedzieæ i nie cofnê³am siê, ¿eby sprawdziæ
Daffodilka jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-07-27, 13:08   #40
201605091004
Konto usuniête

Powtórzê tylko: ch³opak ma 17 lat. Jest w trudnym okresie. To wszystko. Nikogo siê nie czepiam. Postawy takie s± mi obce. Pozdrawiam.

Czas edycji: 2012-07-27 o 13:09
Stary 2012-07-27, 17:21   #41
Sabbath
Wied¼ma

Cytat:
A tak, zgadza siê Chcia³am szybko odpowiedzieæ i nie cofnê³am siê, ¿eby sprawdziæ
Spoksik, przecie¿ nie chodzi³o mi o prawa autorskie do teorii , tylko poci±gnê³am temat.

Cytat:
Powtórzê tylko: ch³opak ma 17 lat. Jest w trudnym okresie. To wszystko. Nikogo siê nie czepiam. Postawy takie s± mi obce. Pozdrawiam.
Nie zrozumia³y¶my siê i tyle.

M³odzieñca bym nie usprawiedliwia³a wiekiem.

A w kwestii zapachów - posz³abym w owoce. Nie znam siê na tego typu kompozycjach, do g³owy przychodz± mi g³ównie Atelier Cologne, ale ogólnie, jak napisa³am wy¿ej, w¶ród zapachów ch³opiêcych, nie mêskich bym szuka³a. Styl Biebera to taka podkre¶lana ch³opiêco¶æ i Belieber szuka zapachu s³odkiego.

Mo¿e kto¶ lepiej w tych klimatach siê odnajduj±cy mu poradzi.

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2012-07-27, 21:09   #42
201605091004
Konto usuniête

Sabbath

Jestem mê¿czyzn±. Nie chodzi o wiek, lecz o bardzo trudny wiek.
Z sympati±.
Stary 2012-07-28, 09:49   #43
Sabbath
Wied¼ma

Cytat:
Sabbath

Jestem mê¿czyzn±. Nie chodzi o wiek, lecz o bardzo trudny wiek.
Z sympati±.
Przepraszam. Nie by³o w tym ¿adnych podtekstów. Po prostu ostatnio nie bywam na forum regularnie i nie zauwa¿y³am. Choæ Twoje posty rzuci³y mi siê w oczy nie raz. Mam nadziejê, ze nie poczu³e¶ siê dotkniêty (w koñcu sama jestem kobiet±, có¿ w tym z³ego ) .Na forum pojawiaj± siê silne osobowo¶ci p³ci obojga.

Co do wieku, pozostanê przy swoim. Ale te¿ z sympati±.
Stary 2012-07-28, 12:51   #44
201605091004
Konto usuniête

Cytat:
Przepraszam. Nie by³o w tym ¿adnych podtekstów. Po prostu ostatnio nie bywam na forum regularnie i nie zauwa¿y³am. Choæ Twoje posty rzuci³y mi siê w oczy nie raz. Mam nadziejê, ze nie poczu³e¶ siê dotkniêty (w koñcu sama jestem kobiet±, có¿ w tym z³ego ) .Na forum pojawiaj± siê silne osobowo¶ci p³ci obojga.
Co do wieku, pozostanê przy swoim. Ale te¿ z sympati±.
Daj spokój; wszystko jest w porz±dku. Mi³ego dnia.
Stary 2012-07-30, 10:27   #45
glamourous
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 12 932

Cytat:
Nie wiem, gdzie widzisz nietwórcz± z³o¶liwo¶æ.
swoje 5 groszy wtrace- zlosliwosc Sabb jest moim zdaniem jak najbardziej tworcza
i rowniz milego dnia zycze a wczystkim perfumoholikom zeby plec przeciwna mdlala na ich widok...znaczy sie zapach

Nowe w±tki na forum Perfumy

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:08.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.