![]() |
#31 |
Zadomowienie
|
Dot.: tz nie chce zebym go piescila!
tak zrobie.. tym ze teraz bedzie mial urlop i mamy dwa tygodnie dla siebie na dzialce na wsi.. i juz mi zapowiedzial wspolne kąpiele w wannie itd... wiec moze akurat bedzie fajna okazja
ZAPRASZAM DO OBU WĄTKÓW: kosmetyki i bizu:https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post47769300 ciuchy stary - ale dużo rzeczy wciąż na wymiane: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=776125 NOWY: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...3#post51932623 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Jak partner mówi "nie", to znaczy "nie", a Ty to pojmujesz jako "no spróbuj, może się uda" - no jakby tak chłop traktował kobitę, to by były krzyki o gwałcie. Spokojnie, nic na siłę, jeśli mimo orgazmu powiedział że nie chce, to nie próbuj, nie od razu i nie za 3 dni. Za 4 dni też nie ![]()
"Widziałeś tę dziewczynę? Ma nogi za milion złotych!" - pomagamy Dianie ![]() Edytowane przez elvegirl Czas edycji: 2012-07-27 o 10:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | ||
High Quality Since 2007
|
Czyli jednak był ból i nieumiejętna partnerka - tak jak przypuszczałam.
Fajnie, że tak Wam się udało ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Przyczajenie
|
pewnie, nie śpiesz się z tym teraz
![]() nie słuchaj osób, które karzą dać Ci sie na spokój z nim. jeśli ktoś nie lubi czegoś, to znaczy że trzeba od niego odejść? będzie ciężko, ale jeśli Ci na nim zależy to nie rezygnuj ![]()
![]() |
#35 |
ReklaMO(D)żerca.
|
post musiałam edytować, gdyż problem został rozwiązany a ja znowu pisałam swoje...
![]() Edytowane przez kisielova Czas edycji: 2012-07-27 o 17:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Raczkowanie
|
A moze dotykasz go niedelikatnie i sprawiasz mu bol? Nie zastanawialas sie nad tym? Penis to nie worek treningowy:P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
a może... był molestowany seksualnie. przepraszam ale przychodzi mi to na mysl od początku... wiem co piszę...
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Przyczajenie
|
Hmm przypomina mi to historię z mojego życia, z ta tylko różnicą, że mój mąż nie lubi prawie wszystkiego, to znaczy nie lubi jak dotykam jego klaty, uszu, twarzy a od pasa w dół to już katastrofa jakby mój dotyk go parzył
![]() Mnie też nie lubi dotykać, bo skoro on tego nie potrzebuje to uważa że ja tez nie potrzebuję. Nie rozumie ze ja potrzebuje dotyku jak powietrza, z tym sie wiąże całe mnóstwo pozytywnych uczuć. Z początku myślałam że to z czasem minie, że go przekonam że to naprawdę fajne, ale po 7 latach małżeństwa widzę że nasze pożycie to jedna wielka katastrofa ![]() Ostatnio juz nie wytrzymałam i wprost sie spytałam czy jest gejem, czy był molestowany ale dało to straszny efekt, tak się wściekł, że myślałam że mnie udusi, i tylko dowiedziałam sie że ja tym że go dotykam i że sie z nim kocham to go gwałcę ![]() Niby mnie kocha, a nawet jak przechodzę obok to mój zapach mu nie odpowiada ![]() I teraz siedzę i sie zamartwiam co zrobić, bo skoro tak mu źle to czy nie lepiej sie rozstać tylko że mamy 2 dzieci których nie chcę krzywdzić ale juz czasem mam dość kłótni o to np. że go przymuszam do seksu, ze go nie moge dotknąć, że w łóżku nieważne co ja chce i kiedy ![]() i mam pytanie do autorki wątku jak potoczyły sie jej losy z chłopakiem, czy cas jest w stanie coś tutaj zadziałać?? czy to tylko męczarnia? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() ![]() http://8-pietro.blogspot.com/ ![]() ![]() ![]() Kupujemy, remontujemy i urządzamy mieszkanko Cieszymy się, wkurzamy, rozmyślamy i lamentujemy ![]() Zapraszam na pierwszego bloga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
wiesz... może on ma jakieś kompleksy z tym swoim kolegą poniżej pasa?
dziwne. ---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ---------- racja, mogło tak być..
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:09.