![]() |
#31 |
Konto usunięte
|
Dot.: była mojego chłopaka wysyła mu całusy...
1. Facet w czasie związku (bez względu na to, czy jest to początek związku) śpi ze swoją byłą w jednym łóżku, do tego to zataja. = Kobieciarz, bawidamek, lubi grać na dwa fronty
2. Śmieje Ci się w twarz, gdy widzi, że jesteś zazdrosna i poddenerwowana (też bym była). = Brak szacunku 3. Nie reaguje na tekst o tym, że będzie mu te buziaki dawała na żywo, gdy powinien ją sprowadzić na ziemię. = Brak poszanowania Twoich uczuć 4. W ogóle nie podejmuje kroków w celu załagodzenia sytuacji. = Jemu nie zależy na tym, byś Ty się w związku czuła pewnie i stabilnie. Co z niego za mężczyzna? To na co Ty właściwie czekasz? Aż i z tą eks się prześpi w łóżku i jeszcze nic Ci nie powie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Konto usunięte
|
tak, tego gościa najlepiej rzucić w diabły - nie jest wart zachodu i poniżania się (w tym wysyłania buziaczków do byłego aby popamiętał). Trzeba umieć odróżnić ziarna od plew; osoby o które warto walczyć i którym należy zasadzić mocnego kopa.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
i dobrze ci tak..poznasz smak cierpienia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
Zgłosiłam. Kolejny wątek , do którego nic merytorycznego nie wnosisz, a jedynie trollujesz.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Raczkowanie
|
ja się zastanawiam czy on był świadomy na tym początku że jesteście razem?? Nie że chcę gościa bronić, ale mój TŻ nie wyskoczył nigdy do mnie niczym w stylu "będziesz ze mną chodzić?/będziemy parą?" etc, po prostu pewnego dnia zaczął mnie przedstawiać jako swoją dziewczynę, a za datę początku związku zgodnie uznaliśmy datę pierwszego spotkania
![]() A co do zachowania twojego faceta, wygląda mi na to że chyba naprawdę gra ci na nosie, z jedną czasem nocuje w jednym łóżku z drugą pisze sobie prowokacyjne sms. Uważaj żeby się nie okazało że jesteś kolejną eks do kolekcji, która ma na niego lecieć gdy bd miał inną laskę. Chyba na twoim miejscu bym mu powiedziała, że jego relacje z byłymi są niepokojące i chciałabyś zęby ograniczył kontakt. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Przyczajenie
|
czy był świadomy, że jesteśmy w związku?..nie wiem dokładnie kiedy ona u niego nocowała. Moim zdaniem samo całowanie czy uprawianie seksu zobowiązuje, chyba, że umówilibyśmy się inaczej
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
TWOIM zdaniem. Ja np. mam wręcz odwrotne. Jak widać jego zdania nie znasz, a i ono może się różnić od twojego.
![]() |
#39 |
Rozeznanie
|
Daj spokój, bądź damą i olej to. Możesz tupać nogami ale nie zmienisz tego, że byli sobie bliscy i że nie staną się obcymi ludźmi, piszącymi sobie formalne wiadomości. On widocznie ma powody, żeby być Z TOBĄ a nie z nią, uświadom to sobie i nie zachowuj się jak niedowartościowana histeryczka. Tak w życiu czasem bywa, że wszystko nie jest po naszej myśli. Wtedy wysiłek z naszej strony może okazać się bezcenny. Nie zwracaj na to uwagi, nie daj się sprowokować a pokażesz swoją siłę.
![]() |
#40 |
Zadomowienie
|
Z tymi buziakami to moim zdaniem przesadzasz. Ja najbliższym przyjaciołom też wysyłam buziaki na pożegnanie np i nikt w tym nic złego nie widzi.
Myślę, ze dla chłopaka nie ma to żadnego znaczenia. A pisząc do laski czy prosząc jego żeby to zrobił tylko się osmieszasz. Dziewczyna widać nie przestał, więc pewnie chce Ci na złość zrobić, nie daj się i olej to. Dziecinnie się zachowujesz pod tym względem. XO do nocowania, to też różnie można na to patrzyć. Wg mnie zależy od relacji. Ja np też przenocowałabym mojego jakiegoś tam bliskiego kolege gdyby był w potrzebie, a że mam jedno łóżko to spalibyśmy razem zapewne. Byłego tez bym przenocowała bo jest moim najbliższym przyjacielem. Moi zajęci kumple też niejednokrotnie nocowali koleżanki, śpiąc w jednym łóżku i nikomu nawet przez myśl nie przeszedł żaden podtekst erotyczny. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
Rozpoczęłaś wątek sprawą, która gdyby nie jego wcześniejsze zachowanie mogła być nawet błaha na tyle że dałoby się jakoś ją rozwiązać, ale tu widzę że problem leży głębiej i jest dużo poważniejszy.
Ja osobiście bym pogoniła dziada, niech spada do byłej. Jak się dowiedziałaś o tym nocowaniu? Przyznał się sam PO PÓŁ ROKU? Wybacz, ale ten Pan byłby u mnie skreślony a te przyzwolenia na buziaczki to kolejny dowód na to że nie jesteś dla niego ważna. Smutne ale prawdziwe. Potrzebujesz kubła zimnej wody w postaci zdrady z jego strony ze swoją ex? Niestety ale dla mnie w tej sytuacji to prawdopodobne.
![]() |
#42 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Przyczajenie
|
sam w koncu powiedział, bo mi to nie dawało spokoju
---------- Dopisano o 00:42 ---------- Poprzedni post napisano o 00:40 ---------- dziękuje wam za wszystkie wypowiedzi i czekam na dalsze a teraz uciekam spać, dobranoc |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
Ona się z ciebie śmieje, prowokuje do kłótni, bawi się.
On nic sobie z tego nie robi, nie szanuje cię kompletnie. Ty dajesz się wciągnąć w tę ich chorą grę i wychodzisz najgorzej. Pominę już sprawy inne. Zastanowiłabym się poważnie nad sensem tego związku ![]()
![]() |
#45 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Raczkowanie
|
![]()
Fajny kwadrat, Ty i jeszcze 2 laski i facet.
Czy to na pewno spełnienie jego seksualnych fantazji? Może po prostu pewnego dnia spytaj, po co potrzebuje jeszcze dodatkowych 2 dziewczyn? Jeśli Tobie odpowiada taki układ, to powinnaś przestać być zazdrosna. Facet ma "raj na ziemii" , ciekawy jestem czy znosi również wasze humory, czy tylko spotyka sie wtedy kiedy jest mu ;-) wygodnie ![]() Generalnie na tej zazdrości myślę, że tracisz, każdego dnia, po trochu. A ta pani od całusków, po prostu wie, że zrobi sobie z niego pieska, przyjdzie do niej machać ogonem gdy "rzucisz go", pobawi się i także go kopnie. Zmień całkowiecie swoje nastawienie, albo zmień faceta albo spełnij jego marzenia seksualnie i bierzcie go we trzy (może mu się odechce). Oh, Karol. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
gdyby nic nie czuła to nie podchodziła by do sprawy emocjonalnie. masz dwie mozliwości,albo zaakceptować,albo nie.facet powinien cos zrobic wiedząc,ze sprawia ci to przykrość i uwierz mi-to nie chorobliwa zazdrość,bo ja równiez wściekłabym się,tylko ja załatwiłabym to inaczej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:25.