|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: SIERPIEŃ- perfumy, kolorówka, pielęgnacja
jeszcze jest odcień nr 100 z tego co pamiętam ale mogę się mylić
|
|
#32 |
|
Zadomowienie
|
żel do mycia YR.
Ale za co? ---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ---------- mógłby mi się jeszcze podobać balsam 4 pory, ale nadal nie wiem, czemu Ty się przyglądasz
|
|
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
Hej! Podoba mi się:
1) Perfumowane mleczko do ciała YVES ROCHER FLOWER PARTY zużycie na zdjęciu 3) Balsam perfumowany PUUL AND BEAR, użyty 2 razy, minimalne zużycie 4) Żel/krem pod prysznic o zapachu kawy YVES ROCHER, zużycie na zdjęciu 6) Pianka do golenia o zapachu melona VENUS, użyta dwa razy, 8) Woda YVES ROCHER PUR DES LILAS, zużycie na zdjęciu,
|
|
#37 |
|
Wtajemniczenie
|
hej, podobają mi się u Ciebie perfumki z rocher, ale troszkę ich mało. szkoda, że nie spodobało Ci się u mnie nic poza bluzeczką w łaty. gdybyś coś jeszcze innego znalazła, daj koniecznie znać. pozdrawiam!
|
|
#38 |
|
Rozeznanie
|
niestety nic
|
|
|
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
koszula ma niestety takie żółte kropeczki, nie wiem czy da się sprać (chyba muchy załatwiły przy suszeniu prania)
Jednak na razie podziękuję, nowe perfumy wolałabym oddać za inne lub kolorówkę
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję,ale nic dla siebie nie znalazłam
|
|
|
|
|
#42 |
|
Rozeznanie
|
1) Perfumowane mleczko do ciała YVES ROCHER FLOWER PARTY zużycie na zdjęciu
2) CZTERY PORY ROKU balsam do ciała, proteiny mleczne i ryżowe, zużycie do mniej więcej słowa „PORY” 3) Balsam perfumowany PUUL AND BEAR, użyty 2 razy, minimalne zużycie 4) Żel/krem pod prysznic o zapachu kawy YVES ROCHER, zużycie na zdjęciu 5) Mleczko do demakijażu poprawiające koloryt skóry SORAYA 10) Krem YVES ROCHER nawilżająco-łagodzący na dzień 12) Podkład ASTOR SKIN MATCH, 103 porcelain 22) Krem na niedoskonałości NIVEA, użyty kilka razy myślę, że ok. 75% jest to mnie zainteresowało ![]() a Ciebie u mnie w obydwu wątkach? |
|
|
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nic
|
|
#44 |
|
Rozeznanie
|
cos u mnie za
12) Podkład ASTOR SKIN MATCH, 103 porcelain, użyty trzy razy, w związku z tym jak nowy, 20) Podkład MAYBELLINE AFFINITONE, odcień 03 light beige, na kilka razy, może ćwierć opakowania, ciężko stwierdzić, 18) Korektor zielony NYX, zużycie minimalne,
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
12) Podkład ASTOR SKIN MATCH, 103 porcelain, użyty trzy razy, w związku z tym jak nowy,
20) Podkład MAYBELLINE AFFINITONE, odcień 03 light beige, na kilka razy, może ćwierć opakowania, ciężko stwierdzić, |
|
|
|
|
#46 |
|
Rozeznanie
|
kochana, a masz może jakieś perfumy albo wody poza wątkiem?
![]() ---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ---------- kochana, ja spodnie mogę oddać za to wszystko, co wypisałam, co mnie interesuje u Ciebie. Ale + tunika to trochę za dużo będzie.. może znajdziesz coś innego, nie wiem, książkę, lakiery albo jakąś inną bluzkę? Mam też odżywkę regenerującą z Garniera, raz użyta, mogę ją dorzucić ![]() ---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ---------- to co Ty proponujesz za wymienione przeze mnie kosmetyki? co byś za nie chciała oprócz spodni? ---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ---------- A powiedz mi proszę, kiedy otworzyłaś te kosmetyki i jak długo są one ważne?
|
|
|
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
Nowy wątek Edytowane przez lilkana Czas edycji: 2012-08-11 o 22:28 |
|
|
|
|
#48 |
|
Wtajemniczenie
|
nic nie znalazłam
|
|
|
|
|
#50 |
|
Rozeznanie
|
Podobały Ci się u mnie 4 rzeczy, jednak znalazłabym coś u Ciebie za nie jeśli to aktualne
Pozdrawiam
|
|
#53 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję, niestety nic.
|
|
|
|
|
#57 |
|
Raczkowanie
|
Znalazlam tylko krem na niedoskonałości NIVEA i serum PRESTIGE, może coś jeszcze poza wątkiem?
![]() Może coś przeciwtrądzikowego? Coś do włosów? ![]() ---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ---------- Do farbowanych nie bardzo mi sie przyda a z L'Oreala co za odżywka ? ![]() Może masz jakieś pędzle których chciałabys sie pozbyć? |
|
|
|
|
#58 |
|
Zakorzenienie
|
Czy do torebki za pianka do mycia twarzy avon-nietłusta, i delicacy-woda, można prosić o dorzucenie chusteczek do higieny intymnej? I ew. 1) Perfumowane mleczko do ciała YVES ROCHER FLOWER PARTY zużycie na zdjęciu
|
|
|
#60 |
|
Zakorzenienie
|
niestety, tylko żel o zapachu kawy mi się spodobał , ale to za mało
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:08.

może znajdziesz coś innego, nie wiem, książkę, lakiery albo jakąś inną bluzkę? Mam też odżywkę regenerującą z Garniera, raz użyta, mogę ją dorzucić