|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Barman na weselu
a ja myślę,że to tragiczny pomysł, ponieważ kttoś i tak musiałby tam pilnować porządku, a przyprawy, soki, różnego rodzaju trunki wyjdą Cię niewiele mniej niż opłacenie barmana ze wszystkim za np. jak ja 23/os.
|
|
#32 |
|
BAN stały
|
też mi się wydaje chybiony taki pomysł, goście będą mieszać jak popadnie albo wcale i czyste alkohole do drinków powypijają więc moim zdaniem barman dużo fajniejszy craidford robią nieziemskie byli akurat na panieńskim u przyjaciółki i w życiu bym takich sama nie zrobiła
|
|
|
|
|
#33 |
|
Przyczajenie
|
Własne tworzenie drinków może być fajne ale na jakimś przyjęciu w małej grupie osób, a nie na weselu, gdzie impreza toczy się wg określonych punktów (obiad, pierwszy taniec, jakieś konkursy, podziękowania dla rodziców, tort, oczepiny itd.). Nikt nie będzie stał i czytał przepisu na sex on the beach
![]() My skorzystaliśmy z usług profesjonalisty [xxx] Dodatkowo droga do naszego baru była świetnie podświetlona tworząc taką fajną ścieżkę. Goście byli zachwyceni, trochę światła, a ile radości
Edytowane przez morsmordre Czas edycji: 2016-02-05 o 23:57 |
|
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
byłam na weselu gdzie był barman i robił drinki i cieszył się baaardzo dużym powodzeniem. Nigdy nie byłam zaś na takim aby można było sobie robić je samemu
Pomysł barmana jak dla mnie super - sama o tym myślałam, ale raczej się na niego nie zdecyduję bo szkoda mi na to kasy. Pomyślałam tylko o tym, że zrobię taki kącik z winami, piwami, likierami i wódkami smakowymi, do tego dostawię jakieś soki i dodatki - kto sobie potrafi zrobić prostego drinka to sobie zrobi, a jak nie potrafi to nie będzie tego pił ja osobiście bym sobie zrobiła coś gdybym miała gdzieś taką możliwość. Jak ktoś woli wino będzie miał wino, woli piwo będzei miał piwo
|
|
|
|
|
#35 |
|
Rozeznanie
|
My będziemy mieć barmana, wódka będzie także na stołach, dla tych którzy uznają ją tylko w najczystszej postaci. Umieścimy też gdzieś na osobnym stole albo przy barze piwko. Z wina my zrezygnowali, bo wydaje nam się, że to już za dużo
|
|
|
|
|
#36 |
|
BAN stały
|
Dziewczyny a polecicie kogoś z Poznania?
|
|
|
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
barman fajna rzecz, chciałabym mieć u siebie, ale z racji że nie chcę wydać majątku rezygnuję z niego. Chyba że okaże się iż robimy mniejsze wesele to wtedy zaszaleję i wezmę i barmana i florystkę a co
|
|
|
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
Teraz, rok po ślubie stwierdzam że barmana miałam a florystki nie. I decyzja z barmanem byla trafiona w 10. Zrobił furorę ☺ i ciagle mieli kolejke do baru.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:53.