|
|
#31 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Chłopak w damskich ciuchach.
Cytat:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Transwestytyzm Damskie ciuchy mnie w ogóle nie podniecają. |
|
|
|
|
|
#32 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Prawdziwemu facetowi damskie ciuchy powinny podobać sie tylko na kobiecie,Ty pragniesz je mieć na sobie. Ewidentny transwestyta
|
|
|
#33 |
|
BAN stały
|
No tak, to "najwieksze marzenie "
I przecież spełniasz kryteria tej definicji, bo chcesz się upodabniać do płci przeciwnej, nawet golić nogi... w celu uzyskania satysfakcji emocjonalnej (nazywasz to "największym marzeniem" ) . W dodatku chcesz szokować, po co ? jeśli nei dla satysfakcji? I kogo ? dzieci na ulicy, staruszki?
|
|
|
|
|
#34 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#35 | ||
|
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie widzę powodu, dla którego facetowi nie mogłaby się podobać np. spódnica. To, że ma ochotę chodzić w spódnicy, nie znaczy, że ma problem z płcią. Tak samo kobieta w spodniach, garniturze czy krawacie, niekoniecznie jest transwestytą.
|
|
|
#36 |
|
Explorer siłowni 💪🏼😎
|
Chcesz wyglądać jak Azis?
![]() Musisz liczyć się z tym, że w takich strojach na pewno spotkasz się z agresją na ulicy (szokować to Ty możesz na pokazach mody czy właśnie imprezach z tej branży, ale nie na ulicy, bo to raczej skończy się tak--> ).Co do Twojego pytania - wątpie, że którakolwiek dziewczyna chciałaby się związać z tak przebierającym się facetem (chyba, że ona będzie się przebierać z faceta ). I jeszcze dodam - tak, to tranwestytyzm, albo niedowartościowanie powiązane z ogromną chęcią zwrócenia na siebie uwagi. |
|
|
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
Czy Ty chcesz być drugim Michałem Szpakiem?
|
|
#38 |
|
ma zielone pojęcie
|
Czyli co, tylko kobiety i transwestyci golą nogi?
|
|
#39 |
|
Explorer siłowni 💪🏼😎
|
|
|
|
|
|
#40 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ci to transwestyci, no nie?
|
|
|
#41 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#42 |
|
Explorer siłowni 💪🏼😎
|
|
|
|
|
|
#43 |
|
Raczkowanie
|
Widzę, że niektórzy wiedzą lepiej ode mnie kim jestem i co mnie podnieca. Czy ja napisałem, że nie podniecają mnie dziewczyny? Podniecają i to bardzo.
|
|
|
|
|
#44 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo czy on śpiewa, czy nie śpiewa to raczej wyglądem zaszokował i zachowaniem, a dopiero potem głosem
|
|
|
#45 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie wiem jak Ty,ale ja nie spotkałam się w swoim otoczeniu z ani JEDNYM facetem golacym sobie nogi
![]() Nie mówie że nikt tego nie robi, w pewnych kregach społecznyh np.kulturyści jest to praktykowane,ale ma to w sobie jkaiś glębszy sens(np u kulturystow brak owłosnienia podkresla jeszcze bardziej muskulature). Może jestem staromodna,ale mi golenie nóg kojarzy się głownie z kobietami
|
|
#46 | |
|
Explorer siłowni 💪🏼😎
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#47 |
|
Raczkowanie
|
Wg mnie szpak straszy wyglądem, poza tym on nie ubiera się w typowo damskie ciuchy, a przynajmniej nie takie które teraz są modne. Natomiast Madox wygląda wg nawet fajnie.
---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ---------- A co dalej? Jakie ciuchy? |
|
|
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
wielu sportowców też goli nogi i nie wyobrażam sobie by przez myśl mi przeszło, że ktoś jadący na rowerze jest gejem, bo ma ogolone nogi?
to akurat żaden wyznacznik.
|
|
|
|
|
#49 | |
|
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
Tak czy inaczej, to tylko kwestia kultury (pomijając osoby, które się depilują z powodów praktycznych). Tak samo jest z ubiorem. Dzisiaj spódnica jest tylko dla kobiet, a jutro może być również dla mężczyzn. Tak samo, jak dawniej spodnie były tylko dla mężczyzn, a dzisiaj nikogo nawet nie dziwi kobieta w spodniach
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
Madox ma bardzo androgyniczną urodę i jest mu łatwo wystylizować się w ten sposób.
|
|
|
|
|
#51 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
) takie ciuchy mają podkreślić kobiece atuty np. biodra i bynajmniej nie jest to uwarunkowane kulturowo, ale dość prymitywne, bo ma pokazać, że kobieta nadaje się do rodzenia dzieci a tego facet nei moze naśladowac. W dodatku ma to upodobanie od dzieciństwa, więć myślę, że nie o modę tu chodzi Z jakiegoś powodu nie napisał na podforum modowym, zauważyłaś? Nie szukajcie mu wytłumaczenia, moze wtedy zaakceptuje siebie , a ze sobą autor widocznie ma też jakiś (inny) problem (to co mówiłam o jego fiksacji na własnej osobie)
|
|
|
|
|
|
#52 |
|
Zadomowienie
|
pawel2012 a jesteś w stanie się ustosunkować do innych wypowiedzi, nie tylko do kwestii Twojego rzekomego transwestytyzmu?
Jeśli chcesz konstruktywnej dyskusji, musisz pomóc ją ukierunkowywać i zamiast zwracać uwagę na zaczepki, odpowiadać osobom, które zainteresowały się tematem .
|
|
#53 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#54 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiesz co, ja Ci nie podpowiem - poszukaj własnej drogi. Ale powiem Ci, że ja na takiego.. "faceta" spojrzałabym z obrzydzeniem a nie z nutką pożądania. I z politowaniem. Bo Ty nawet nie chcesz być oryginalny, tylko szukasz schematu. Ubieraj się jak kobieta, noś się jak kobieta, ale licz się z tym, że w tym kraju wiele osób tego nie zaakceptuje. I ma prawo. Wychodzisz do ludzi. Chcesz by Cię szanowano, a sam nie chcesz szanować innych. To nie jest tak, że się rzuci jedno słowo "tolerancja i mam prawo do wszystkiego". Wychodzisz do ludzi, miej też na uwadze dobro innych. Pewne rzeczy źle wyglądają na mężczyznach, pewne zachowania mężczyznom nie przystoi. Chcesz się ubierać jak kobieta i mówić, że jesteś mężczyzną? Rób jak uważasz. Jeżeli chcesz się tak zachowywać, ubierać - szukaj inspiracji modowej. Sam. Ale nie szukaj na siłę sensacji. Masz już 25 lat, pomyśl poważnie o sobie i swojej przyszłości. Co tak naprawdę chcesz tym osiągnąć? W wieku 30 lat chodzić ubrany jak kobieta i na co liczyć? Ja mimo wszystko podpowiadałabym Ci delikatnie poszukać "specjalisty" i porozmawiać z nim, czy aby na pewno nie jesteś transwestytą. Może on Ci pozwoli to wszystko zrozumieć i wtedy będziesz wiedział, co jest dla Ciebie najlepsze. Dlaczego tak bardzo Ci na tym zależy i dlaczego tak bardzo się bronisz sam przed sobą.
おはよう! anna mun kaikki kestää! ![]() Edytowane przez kaarooo Czas edycji: 2012-08-10 o 14:48 |
|
|
|
|
|
#55 |
|
Explorer siłowni 💪🏼😎
|
Do Madoxa taki styl pasuje (rownież uważam, że wygląda lepiej od M.Szpaka), jednak jak ktoś już tu wspominał on ma właśnie taką dziewczęcą urodę. Męsko wyglądający facet w damskich ciuszkach to może dać tylko taki efekt jak image Azisa.
|
|
|
|
|
#56 |
|
Raczkowanie
|
Liczyłem na zrozumienie i wsparcie, ale się przeliczyłem. Widzę, że są ludzie którzy nie są otwarci na wszelką oryginalność. Czy jest tu chociaż jednaka osoba która nie będzie mi wmawiać czy jestem transwestytą, co mnie podnieca i łapać z słówka.?
|
|
|
|
|
#57 | |
|
Zakorzenienie
|
Moim zdaniem stawianie diagnoz na podstawie kilku postów jest nieco na wyrost
![]() ---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
|
#58 |
|
Zakorzenienie
|
To musi być prowo...
![]() Jeśli nie to ja po prostu nie rozumiem tego wątku. Ok- nie jesteś trans. Nie jesteś metro, nie jesteś gejem. Może śpiewasz? wtedy można by Cię za draq queen uznać. To co piszesz o swojej wadze to gruba przesada. Teraz na pewno jesteś mega chudziutki a co dopiero po -10 kg by było... Nie bardzo rozumiem Twój problem. Chcesz się ubierać w balerinki, sukienki i kolorowe topy- to do dzieła. Co stoi na przeszkodzie. Poza tym, że będziesz wyglądał śmiesznie to nic innego złego się nie stanie- skoro tego właśnie chcesz. Poszperaj po necie- Michał Szpak to kiepski wzór, ale Madox już moim zdaniem daje radę.
|
|
|
#59 |
|
Raczkowanie
|
Ten Azis wygląda strasznie. Myślę, że wyglądam lepiej.
|
|
|
|
|
#60 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
. Najpierw Ty zrozum siebie. Jeśli tak wypierasz się transwersytyzmu, to czemu chcesz się przebierać? "nie chcesz, ale musisz"? może nei akceptujesz do końca siebie jako mężczyzny . Kaaroo dobrze napisała |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:41.

w celu uzyskania satysfakcji emocjonalnej (nazywasz to "największym marzeniem"
) . W dodatku chcesz szokować, po co ? jeśli nei dla satysfakcji? I kogo ? dzieci na ulicy, staruszki?

).
おはよう! 

Oczywiście, że nie

"Psia dusza większa jest od psa i kiedy się uśmiechasz do niej, ona się huśta na ogonie"...