![]() |
#31 |
Przyczajenie
|
Dot.: Okulary z Fielmann'a
moja siostra robila ale koniec konców wyszlo jej duzo za drogo:/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Przyczajenie
|
A czy ktoś z Was korzystał z ubezpieczenia okularów w Fielmann w przypadku kradzieży?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Przyczajenie
|
Ja kupiłam u Fielmanna i zwykłe korekcyjne, i przeciwsłoneczne dobrane do wady wzroku. Jak się okazało, że mogę też nosić soczewki, to też je tam kupiłam i nadal kupuję. Z każdego zakupu jestem bardzo zadowolona. Okulary się nie rysują, oczy się nie męczą i ładnie wyglądają, a soczewki bardzo dobrze się nosi, w ogóle ich nie czuć.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fielmann ma u mnie plus za to, że można przyjść z okularami i ładnie mi je na nowo "wykalibrują", dokręcą co trzeba, przy okazji wyczyszczą. Niestety w prywatnych zakładach bywa z tym różnie - owszem, czasami było za darmo, ale zdarzało mi się za takie usługi kilka złotych płacić. Po sezonie będę również polowała na jakieś wyprzedaże okularów przeciwsłonecznych.
![]() |
![]() |
#35 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Ostatnio kupowałam swoje okulary przez Internet. Miałam dokładną receptę od optometrysty i skusiłam się. Jestem bardzo zadowolona, bo i cena super, jakość, wszystkie certyfikaty. Polecam: www.wokularach.pl Edytowane przez Annnwak Czas edycji: 2019-09-04 o 08:19 Powód: reklama |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:11.