![]() |
#31 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Starania,problemy i pierwsze objawy ciąży :)- część II
Cytat:
![]() Witam w nowym wątku ![]() ![]() ![]() Dzisiaj rano nie wytrzymałam i zatestowałam. Wiem, wiem... Za wcześnie... Po prostu wyczytałam, że w 12 dniu po owu testy wykazują ciążę już w 60% więc łudziłam się że coś zobaczę, ale oczywiście nic z tego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Witam się z rana
![]() Kejthx zanim dołączyłam w I części to najpierw przeczytałam cały wątek, także pamiętam Cię pamiętam ![]() ![]() A co do wynajmu mieszkania to nie znam sytuacji Twojej ale z własnego doświadczenia wiem,że co u siebie to u siebie ![]() ![]() Lunao trzymam kciuki za wizyte! tym razem musi być dobrze i nie ma innej opcji!!! ![]() Szejda hej ![]() Anteria to zdawaj relacje z przebiegu sytuacji ![]() Monini u mnie jak patrzeć na długość ostatniego cyklu ( bardzo krótkiego swoją drogą) to u mnie @ ma też termin na niedziele ![]() ![]() U nas piękna pogoda!!! Ja narazie poleguje z lapkiem w łóżku i dopijam kawe z mlekiem. Kurcze m zrobił mi zanim do pracy wyszedł bo prosiłam a mi się film urwał i teraz zimna pije ![]() Na obiadek mam w planach barszczyk czerwony,który bardzo lubię ![]() Pszczoua trzymam kciuki za II tłuste kreseczki!!!
START 64,7 kg ![]() CEL 52 kg ![]() OBECNIE 60,6 kg ![]() min sierpnień 520/1000 Minuty lipiec 610/1000 ![]() Minuty CZERWIEC : 1205 /1000 ![]() Minuty MAJ: 1005 min/1000 ![]() Edytowane przez colorblue Czas edycji: 2012-08-20 o 08:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
Kejthx - zawsze lepiej na swoim, lub chociaż samemu i mam nadzieję, że wyjdzie Wam to na dobre, a jak już poczujecie trochę "wolności", to szybko zafasolkujesz. A z problemami tak już jest - one nie chodzą parami, one zwalają się całym stadem. Życzę wytrwałości, żeby to stado problemów przegonić.
|
![]() ![]() |
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
Melduję się w nowym wątku
![]() Dżastin : po wizycie wyślę ci wiadomość który tydzień i tak dalej ![]() Jeśli chodzi o to w którym cyklu mi się udało to dokładnie nie wiem ale po około 2 latach starań i 8 miesięcy po #. |
![]() ![]() |
![]() |
#35 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Powiedzcie mi proszę, jak cytować kilka wypowiedzi jednocześnie, bo coś mi to nie wychodzi ![]() Edytowane przez zaraz_a Czas edycji: 2012-08-20 o 08:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#36 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ale wiadomo jak to jest, tu kredyt, tu remont, teraz okna ... Już nawet nie myślę o wczasach jakichkolwiek. Może za parę lat ![]() Cytat:
![]() A co do mieszkania - nie lepiej wziąć kredyt? Nie wiem jak w Wawie z cenami teraz, ale w Łodzi ceny wynajmu są takie same jak raty kredytu na 30 lat ![]() Cytat:
Ale za to dziś rano szyja już zamknięta i mega twarda .. nigdy tak nie miałam. Dziwne no. W każdym razie, wczoraj nie mieliśmy mocy, ale dziś o 5 ![]() Także jeśli wczoraj była owu to chyba się załapaliśmy jakby co ![]()
![]() |
#37 |
Zadomowienie
|
[QUOTE=colorblue;35995673]Witam się z rana
![]() Kejthx zanim dołączyłam w I części to najpierw przeczytałam cały wątek, także pamiętam Cię pamiętam ![]() ![]() A co do wynajmu mieszkania to nie znam sytuacji Twojej ale z własnego doświadczenia wiem,że co u siebie to u siebie ![]() ![]() QUOTE] Fajnie, witam Cię. Kurcze, miło, że pamiętacie ![]() Zaraz_a dzięki za miłe słowa... oby ![]() MarudexuS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Żona ![]() Edytowane przez Kejthx Czas edycji: 2012-08-20 o 09:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#38 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja ostatnio myślę, czy by nie wziąć z TŻtem drugiego kredytu na mieszkanie, właśnie na wynajem. A za 30 lat byłoby dla dziecka ![]() ![]()
![]() |
#39 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lunka 3 mam kciukasy- WIEM, ZE BEDZIE DOBRZE! Ja Was nadrobiłam i gratuluje nowym mamusią!!! Ja włąsnie sobie po cichutku czekam na @ chcociaz sama nie wiem kiedy ma byc a moje odczucua są mega dziwne..ale po # niestety chyba może tak być... p.s. KOMU ICE COFFEE? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#40 |
Raczkowanie
|
to i ja w nowym wątku się melduję
![]() powiedzcie kiedy mogę zrobić test,dzis 27dc....a mam 32-35 a czasem i 40 dni.... kiedy sie pojawia ta kreska na brzuchu?to takie pytanie dodatkowe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#41 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
Ja włąsnie sobie po cichutku czekam na @ chcociaz sama nie wiem kiedy ma byc a moje odczucua są mega dziwne..ale po # niestety chyba może tak być...
p.s. KOMU ICE COFFEE? ![]() Trzymam kciuki,żeby wredota nie przyszła, a zamiast tego pojawiły się II kreseczki ![]() Co do dalszej części postu: jaaaaaaaa chceeeeeeeeeee ![]() Bo zaraz się rozstopię normalnie..ufff jak mi goracooooo ![]() Idę zaraz ten barszczyk gotować ![]()
#43 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cześśśćććć!!!! ![]() Test zrobić możesz, ale może jeszcze nie wyjsc ![]() P.s. kreska sie robi ok 4-5 miesiaca?? Cytat:
![]() Co do dalszej części postu: jaaaaaaaa chceeeeeeeeeee ![]() Bo zaraz się rozstopię normalnie..ufff jak mi goracooooo ![]() Idę zaraz ten barszczyk gotować ![]() To już ide robic dla Ciebie kawke... ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#44 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#45 | |||||
Zakorzenienie
|
Hmm. dziewczyny u mnie w małym mieście wynajem mieszkania wychodzi nas +/- 1000 zł (z opłatami) gdzie mieszkanie, stare i średnie ze tak powiem
![]() Moja siostra co kupiła mieszkanie klatke obok mojego wynajmowanego, mieści się tak samo w 1000 zł tylko że nie płaci komuś a spłaca kredyt i ma swoje.. fajnie. Niestety mój TŻ w tym roku pracuje na czarno a ja nie pracuje wogole, wiec szans na kredyt nie ma, ale w następnym roku myślimy nad tym bo TŻ będzie miał umowe a to naprawde bez sensu płacić komuś... Tylko ten kredyt jeszcze trzeba dostać ![]() Co do mojej sytuacji "życiowej" to się własnie zastanawiam... Tak ogólnie to mam technika kosmetycznego i skończyłam I rok studiów pedagogicznych. Kierunek tych studiów jest beznadziejny bo pracy po nim u mnie w mieście nie znajde... jedyne po co to zaczełam to nuda i ewentualnie chciałam mieć tytul magistra. Poprostu u nas nie ma kierunku który mnie interesuje. Teraz sobie tak myśle co by tu zrobić bo zaraz październik... Mogłabym teraz iść na jeszcze jeden semestr i wziąść potem dziekanke, tylko że ta uczelnia jest strasznie ciężka i w ciąży bym chyba nie dała rady, nie przyjmują zwolnień od lekarza, jest strasznie duszno, ławki są mega ciasne no i stres, stres, stres który na mnie się odbija niestety po stokroć bardziej niż na innych. Chyba nie ma sensu, bo różnie się moge czuć a później będę płakać że muszę iść chociaz nie daje rady itd. TŻ mi zabronił ![]() ![]() Więc myśle że albo np. za rok czy dwa pójdę zaocznie na studia tylko ze na innej uczelni.. albo to co zawsze chciałam robić czyli zrobię 2letnie studium farmacji. Co o tym wszystkim myślicie? Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Trzymam Cie za słowo ![]() ![]() Uwielbiam kawe mrożoną, ale kupiłam sobie ostatnio jakąś niedobrą ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Dziewczyny bo wy chodzicie na zakupy a ja tylko to allegro ![]() jakby któraś gdzieś zobaczyła płaszczyk w tym stylu to dajcie znać, bo mi się taki marzy, a w ciazy też by ładnie wyglądał ![]() ![]()
"...Widze Ciebie w głowie, nosze Ciebie w sobie..." Edytowane przez Luna0 Czas edycji: 2012-08-20 o 10:52 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#46 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#47 |
Rozeznanie
|
Witam w nowym wątku
![]() Też proszę o dopisanie do listy staraczek, później podam wszystko co trzeba, bo piszę na szybko - w pracy jestem :/ Robiłam test niedawno za namową koleżanki no i.. negatywny.. Bardzo się rozczarowałam, aż się prawie popłakałam, ale cóż zrobić.. Jedynie czekać na okres i zacząć kolejny cykl starań. |
![]() ![]() |
![]() |
#48 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#49 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam studia skonczone i powiem Ci, ze nie sa mi do niczego potrzebne..niestety robiłam je zaocznie i pracowałam wtedy juz na stałe. Dzieki temu, ze pracowałam iz dobyłam doiadczenie pod koniec 5 roku otworzyłam swoja firme. Czasu juz nie cofne papier mam i moge sobie nim d** podetrzec. ![]() ![]() Także jak Ci studia nie leża to nic na siłe.. ![]() Lunka wiesz co?? DZIŚ PRZEZYJESZ NAJPIEKNIEKSZY DZIŃ NA ŚWIECIE!! ZOBACZYSZ SERCE SWOJEGO DZIECKA..będzie bić tylko dla Was... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
U mnie chyba koniec nadziei po woli bardzo powoli @ się rozkręca.
Taki upał że normalnie mam ochotę wskoczyć do wanny albo basenu zimnej wody ![]() ![]() My wynajmujemy mieszkanie w Austrii tutaj może w porównaniu do polski po przeliczeniu jeszcze to w ogóle mieszkania są dużo droższe, ale porównując do zarobków to jest w porządku. Obecnie mieszkamy w dwie pary na jednym mieszkaniu to i tak jest dużo taniej ale to tak przejściowo dopóki nie znajdą czegoś swojego.
#51 |
Zakorzenienie
|
Kocurek dzięks za kawke, pyszna była
![]() Lunao co do studiów to nic na siłę, jeśli wiesz,że pragniesz teraz maluszka, stres w Twoim przypadku to samobójstwo to ja bym odpuściła. Ty masz dopiero 22-23 lata jak dobrze kojarze. Kobieto pojdziesz sobie za 2-3 lata i zrobisz 2 letnie studium takie jak Ci się marzy. A teraz wrzuć na luz i zajmij się sobą i brzuszkiem. Tobie teraz jest potrzebny spokój ![]() Ameliar Wszystkiego co najlepsze na Nowej Drodze Życia!!! Ruda a może za szybko na test? Jak za szybko to poczekaj i nie przekreślaj odrazu wszystkiego ![]()
#52 |
Zadomowienie
|
Luncia
![]() Jeżeli u Was w mieście są takie możliwosci, nawet bym sie nie zastanawiała, fajnie, że myślicie o przyszłości i o Waszym wspólnym gniazdku ![]() Co do studiów - myslę, że w twoim wypadku, gdzie nie interesuje Cię kierunek który studiujesz to nie ma sensu ciągnąć dalej. Papier to papier niby, ale zawsze możesz studiować coś co lubisz a i miec z tego papier, masz technika kosmetycznego, może studia z tym zwiazane? O ile Cię to kręci. Jeżeli by Cię interesowalo, to zawsze nawet przy dzidzi inaczej by Ci się uczyło (łatwiej) i radoscią byś podchodziła do zajeć ![]() ![]() Nie denerwuj się wynikami ![]() ![]() Podstawową przesłanką do wynajmu i wyprowadzki, było to abysmy z mężem przez problemy innych nie zburzyli własnego małżeństwa ![]() ![]()
#53 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do studium to nie zawsze jest gorsze o studiów. Ja jestem po studium masażu. Nie ma typowych studiów masażu jedynie fizjoterapia w której masażu jest tyle co kot napłakał. W studium masaż mam non stop przez dwa lata, zajęcia teoretyczne, praktyczne plus praktyki. Jestem bardzo zadowolona że zrobiłam studium a nie męczyłam się z fizjoterapią ![]() Co do podjętej przez was decyzji to bardzo dobrze zrobiliście ![]() ![]() ![]()
![]() |
#54 |
Wtajemniczenie
|
Heej
![]() Ale dzisiaj żar z nieba daje ![]() No i w ten piękny,słoneczny dzień zgarnęłam mandat 50 zł i 5 pkt ![]() ![]() Ale wy się rozpisałyście,hoho.. przeczytałam tylko "po łebkach" wiec później nadrobie bo zaraz kuzynka wpadnie na ploty ![]() Dziewczyny od których dostałam PW dopisałam do listy. ![]()
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... ![]() ![]() 17.05.2014- Nasz Dzień ![]() Edytowane przez Dzastin08 Czas edycji: 2012-08-20 o 12:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#55 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Kejthx Własnie w moim mieście się nie da tak wybierać, kosmetycznych studiów oczywiście nie ma bo odrazu bym na nie poszła, a skoro mam technika to i tak mi już nie potrzebne (częsciej zatrudniają po studium bo jest wiecej praktyki), a z farmacją to jest tak że w aptece musi być jeden magister i zarabia on o ok 1000 zł więcej niż technicy (po studium) i kazda apteka ktora ma jednego magistra nie chce już drugiego bo musi mu więcej płacić, woli technika któremu płaci mniej. Dlatego po takim studium ma się technika i można w aptece pracować. Mnie wogole interesują kosmetyki-lekarstwa te dwa tematy połączone razem, może po tych dwóch technikach będę pracować tam gdzie chcę ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
Luncia
![]() Ja nie mam mgr przed nazwiskiem i wcale nie czuje się gorsza od innych!!! Owszem skończyłam LO, zdałam mature, zrobiłam 2 letnia szkołe Tech. Administracji. Poszłam na studia ale zrezygnowałam. Szkoły kończyłam mając już dzieci. ![]() Uważam,że na nauke zawsze jest czas i jeszcze zdąrzymy to nadrobić obie ![]() A jak patrze na tych wszystkich ludzi,którzy nerwy i kase zostawili na uczelni, a teraz Państwo ma ich w dupiu i pracy nie ma, to już wogóle się zastanawiam nad tym wszystkim ![]() A tak wogóle to za chwile 14sta i ważne wydarzenie przed Tobą. Ściskam kciuki,aż mnie paluchy bolą i czekam na wieści od Ciebie po powrocie od gina. Zobaczysz serduszko będzie biło jak dzwon a kropek pomacha rączką do mamusi ![]()
#57 |
Zakorzenienie
|
Masz racje
![]() ![]() Dzięki dziewczyny za te słowa... i tak najchętniej zwiałabym ![]() no ale czas się podmalować iiii... ojeju aż mi słabo. ale ja to przezywam głupia ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A ja dodam, ze ja nawet mam skończone dwa kierunki i tak pracuje w innym zawodzie ![]() ![]() ![]() Czekamy na relację ![]()
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
A ja skończyłam studia, ale nie napisałam mgr, bo już na 5 roku jak szukałam pracy zorientowałam się, że w zawodzie nie mam czego szukać (typowo męska branża) i to mi g... da.
No i nie pracuję w zawodzie i jakoś daję radę. Ale mam ochotę na inne studia albo właśnie studium - tylko problem jest, bo te studia teraz są tylko dziennie, a nawet jak otworzą zaocznie to jets trochę kasy, a w szkołach policealnych raczej kierunek nie powstaje ![]() Ale ja poczekam ![]()
#60 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja też mam w planach doszkolić się, ale w kierunku w którym pracuje, tyle, że nie mogę się zdecydować, więc w miedzyczasie robię kursy i kursiki i się only doszkalam. Aaaa i muszę w końcu zacząć szkolić i szlifować angielski (nie używam w pracy, więc nie mam praktyki i zapominam ![]() ![]() Dzastin prześlę swoje dane ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:44.