![]() |
#31 |
Raczkowanie
|
Dot.: Ile pamietacie z wlasnego wesela?
Ja na imprezach piję normalnie alkohol, tak samo mój mąż, więc nie będę się wygłupiać i na własnym weselu strugać abstynentki. Na weselach są osoby, które mają za cel spicie np. pana młodego, bo to ich kumpel z wojska itp.itd. i opcja "ze mną się nie napijesz?!", a w ten sposób wilk syty i owca cała.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
jesli moge zapytac to sie sie dokladnei stalo? U mnei w sumie tez srednio swiadkowie sie spisali, ale tez to byla nasza wina bo nie okreslilismy jasno obowiazkow. Jakos tak zalozylam ,ze moja druchna bedzie wiedziec, ze ma mi np przypomniec o torcie jak widzi ,ze mnie nie ma na sali czy poprawic sukienke itd. Ale moja druchna przjela sie obowiazkiem zabawiania gosci wiec ja robilam co chcialam ![]() ![]() Trudno, wazne ze bawilam sie dobrze i wszyscy wydawali sie byc zadowoleni na drugi dzien Cytat:
![]() Ale rozumiem,z e ktos w ogole nie pije i nie chce. Nie rozumiem tylko, tego przymus ,ze panstwo mlodzi nie powinni pic i jeszcze powinni zachowywac w okrealony sposob. My tam sie bawilismy na weselu i w sumie bylo nam wszystko jedno czy sie zachowujemy tak jak wypada ![]() ps. ta orzechowka to moje nowe odkrycie, najlepsza wodeczka jaka kiedykolwiek smakowalam Edytowane przez roxyroxy Czas edycji: 2012-09-05 o 11:40 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
Ja nie pamiętam prawie nic. A przynajmniej nie dokładnie.
W nocy po imprezie pamiętałam jeszcze wszystko dokładnie bo leżąc w łóżku z TŻ rozmawialiśmy o różnych szczegółach z wesela. Kilka dni później już nic nie pamiętałam. Tzn. pamiętam, że biegałam po sali i staraliśmy się rozmawiać z ludźmi, pamiętam, że był tort i udziec, że był pierwszy taniec, podziękowania dla rodziców, że prawie nic nie zjadłam. Ale o czym i z kim rozmawiałam, ile czasu już w ogóle. Przy jakich piosenkach tańczyłam? Nawet nie pamiętam o czym rozmawiałam z TŻ. Ewidentnie działałam w dość stresowej sytuacji ![]() ![]()
![]() |
#34 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Przyczajenie
|
A ja pamiętam wszystko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
ja pamiętam prawie wszystko (oprócz mowy pani Urzędnik bo myślałam o czymś innym, mianowicie o tym aby nie zapomnieć i nie przekręcić słów przysięgi
![]() ![]()
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
Ponoć mało się pamięta ze swojego ślubu i wesela
![]() Ciekawe ile ja ze swojego zamapiętam, hehehehe |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() My też się dobrze bawiliśmy i nam się podobało. 90 % gości podziela nasze zdanie, a skoro są tacy, którym się nie podobało to znaczy, że to nie nasza wina. My z czasem pamiętamy tylko te fajne rzeczy ![]() Co do świadków - mieli jasno określone zadania - nie wykonali żadnego po za pojawieniem się w kościele i ładnym wyglądem ( też kwestia gustu). O ile świadek nadrobił później na weselu, zabawianiem gości i odwożeniem ich do domu. Za to na poprawinach znowu dał tyłka. Podsumowując - nigdy bym drugi raz nie zdecydowała się na siostrę męża i mojego przyjaciela. Co ciekawsze od świadków nie dostaliśmy nawet kartek z życzeniami (o niczym innym nawet nie wspominając) - uznali, chyba, że nie potrzebna nam pamiątka. No cóż, ale odpłaciliśmy im przy podziękowaniu - miały być dla nich dobre wina przy podziękowaniu dla rodziców - dostali je goście, którzy ich zastąpili przed weselem - zawozili wódkę, zajmowali się kwiatami, strojami i pomagali nam jak tylko mogli, mimo, że jechali 11 godzin autobusem, żeby z nami być. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
![]() To i ja się podzielę swoimi wrażeniami po weselu. Pamiętam wszystko co się działo przed godziną "W"- fryzjera, makijaż rozmowy z foto i kam kiedy przyjechali do mnie i ubieranie. Ale w momencie gdy wyszliśmy z domu szczegóły już mi umykały. Z wesela pamiętam I taniec, tort, podziękowania i oczepiny. Oraz osoby z którymi rozmawiałam. Bawiliśmy się super ale teraz czekamy na film żeby móc sobie poprzypominać te szczegóły ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Raczkowanie
|
Prawda jest taka, że dzień ślubu bardzo szybo mija. Do tego dochodzi jeszcze stres, więc człowiek nie jest w stanie zapamiętać wszystkiego. Ja pamiętam, że obudziłam sie o 3 nad ranem, potem fryzjerka, kosmetyczka, przyjazd fotografa... najmniej pamiętam z mszy, gdyż wtedy ogarnęło mnie największe zdenerwowanie
![]()
![]() |
#41 |
Zadomowienie
|
Ja pamietam wszystko i to mozna powiedziec ze szczegółami
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#42 |
Zadomowienie
|
dziewczyny, film jest zdjecia sa a pamiec nadal szwankuje! ja tu przepraszalam znajomych ,ze nie rozmawialam z nimi w ciagu nocy a tu na filmie, ewidentie sobie z nimi ucinam pogawedke
![]() Ale chcialabym przezyc to jeszcze raz! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:33.