|
|
#31 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: NeW Fryz Men propozycje
Moim zdaniem ta najladniejsza jest ta fryzura.
|
|
|
|
|
#32 |
|
Rozeznanie
|
eee a ja nie lubię wylalusiowanych facetów, najfajniejsze są fryzury naturalne, lekko postawione na żel, potargane i już. Im więcej będziesz kombinował tym głupsze będą efekty. Idź do fryzjera niech cię jakoś fajnie zetnie, później żel w łapę, potargaj, postaw i tak będzie najlepiej.powodzenia
|
|
#33 |
|
Raczkowanie
|
Takie postawione na zel to bleeeeeeeeeeeee
Dluzsze wlosy sa ciekawsze io to, ze mam tendencja w strone lalusia to mi nie wadzi Takie krotkie to ma sie jedno uczesanie i nic innego sie nie zrobi z nimi. Dlugie mozna zawsze ulozyc troche inaczej, zrobic inaczej przedzialek itp. Wiec dlugie dora
|
|
|
|
|
#34 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Razem mozemy podziwiać to, co piękne A jaki kolor włosów ma twój bro?
|
|
|
#35 |
|
BAN stały
|
ej dziewczyny facet coraz bardziej w dzisiejszych czasach zaczyna dbac o siebie i nie mowcie na nas ze bedziemy wylalusiowanymi chłopczykami my tez chcemy sie podobac oczywiscie płci przeciwnej
|
|
|
|
|
#36 |
|
Rozeznanie
|
fistaszek20 => ok, tylko wszystko w granicach normy
facet musi mieć w sobie troszke, ze tak sie wyrażę niegrzeczności i nie wszystko musi być w nim idealne i dopracowane
|
|
#37 |
|
BAN stały
|
nie wiem jak to jest dokładnie ale ja dostałem jakiegos bzika na punkcie swojej osoby i chciałbym zmienić siebie jak najlepiej a kto wie lepiej niż wy jak to zrobić zapraszam na swoj watek metamorfoza moze cos mi doradzisz
|
|
|
|
|
#38 |
|
Rozeznanie
|
dobra, lecę zobaczyć
|
|
#39 |
|
BAN stały
|
nie widze zadnej odpowiedzi od aga87 moze dac link
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...888#post567888 czy az tak zle ze nic nie piszesz |
|
|
|
|
#40 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie będę tu mówiła w imieniu wszystkich dziewczyn, ale jak chodzi o mnie: nie cierpię metroseksualistów facet musi być męski, a nadmierna dbałość o siebie wyklucza męskość o wiele bardziej podobają mi się ci, którzy nie przywiązują szaleńczej wagi do swojego wyglądu, a mimo to prezentują się świetnie-tacy właśnie są najbardziej podniecający seksowni w swej lekkiej niedbałości
|
|
|
|
|
|
#41 |
|
BAN stały
|
nie robie tego dla kogos tylko dla siebie i nie widze w tym nic złego
zreszta za młody jestem zeby dbac o swoj wyglad po to by podrywać dziewczyny narazie mysle o szkole karierze zawodowej a na koniec zostawiam sobie rodzine
|
|
|
|
|
#42 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#43 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#44 |
|
BAN stały
|
effula moze mi coś doradzisz
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...385#post568385 |
|
|
|
|
#45 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Niestety sam musi stwierdzić, co mu będzie pasować, bo to w końcu jego włosy Ale życzę powodzenia w namawianiu - jasne końcówki przy ciemnych włosach wygladają super fajnie - moj kolega tak sobie zrobił w zeszłym roku i wyglądał extra
|
|
|
#46 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nom domyślam się że było mu extra wypaśnie to wygląda
|
|
|
#47 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#48 |
|
BAN stały
|
i wybrałes cos dla siebie bo piszemy i piszemy a nie pytamy ciebie o zdanie
wiem rowniez ze skierowałes pytanie do specjalistek ale postanowiłem sie dołaczyc do tego watku bo sam mam problem mam nadzieje ze nie masz mi tegfo za złe chcociaż nei jestem jedynym facetem ktory dołaczył sie do tego watku
|
|
|
|
|
#49 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
poprostu ogólnie rzecz biorąc nie podobają mi się faceci którzy spędzają więcej czasu przed lustrem niż dziewczyna, naturalność, mi to w zupełności wystarczyCytat:
|
|
|
#50 |
|
Raczkowanie
|
widze ze post troche rozrusł
ciesze sie i mam nadzieje ze znowu zacznie, co do wlosow chyba mam wystarczajaco długie jutro sie pobawie z nimi pstrykne foto, wstawie na forum i poczekam za ocena:p heh ostatnio co miałem w szkole irokeza juz padło nowe przezwisko "Wegeta" jak ktos ogladał Daragonball (bajke)wie o co chodzi:;] a przezwisk to mam z 6juz sam niewiem Pozdrawaim wszytkie panie
|
|
|
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
THX! I nawzajem: POZDRO
|
|
#52 |
|
Raczkowanie
|
wystarczy troche zapuscic takie 15 cm
rozczochrane musza byc i takie ciemne jak sa i bedziesz spoko kolo ![]() no i tylko na podryw ![]() oczywiscie zadnego znacznego rzelu tylko artystyczny nielad polecam adije
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fryzury i styling
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:23.

Dluzsze wlosy sa ciekawsze io to, ze mam tendencja w strone lalusia to mi nie wadzi
Takie krotkie to ma sie jedno uczesanie i nic innego sie nie zrobi z nimi. Dlugie mozna zawsze ulozyc troche inaczej, zrobic inaczej przedzialek itp. Wiec dlugie dora 

ciesze sie i mam nadzieje ze znowu zacznie, co do wlosow chyba mam wystarczajaco długie