|
|
#31 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Przyjaciolka, pozyczone pieniadze itd
Cytat:
Wolałabym schować dumę do kieszeni, pojechać na wesele jednej z najbliższych mi osób bez głupiej figurki za 5zł, a prezent czy jakąś niespodziankę zrobić jej później, gdy tylko finanse mi na to pozwolą.
|
|
|
#32 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A ja sie pytam jaki jest sens wydawania pieniedzy na przelot z zagranicy,żeby się tak "nachapać" ?I tak,poszłabym na wesele mojej przyjaciółki bez prezentu,jesli jej by na tym zależało.Przyjazń jest po to żeby sie wspierac i być dla siebie.Nawet wiecej nie wyobrazam sobie wsydzić się przed przyjaciółka i nie przyjść z takiego powodu.Co to za róznica czy prezent bedzie w dniu slubu czu pózniej. |
|
|
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
No ja bym sie upomniała. Spłacasz na dodatek procenty z pozyczonej sumy. Ok chcesz byc dobra przyjaciółką, to powiedz, ze procentów nie musi Ci oddawac jesli moze oddac dług teraz, ale jesli zamierza zwlekac, no to sorry, niech odda wszystko. Przyjazn przyjaznia, ale kazdy ma swoje rodziny, swoje wydatki, to widzę bardziej wykorzystywanie niz przyjazn, bo przyjazn ma tez swoje granice. Chciałas byc dobra, pozyczyłas, no ale pozyczyłas, a nie dałas.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:20.

?