![]() |
#32 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wrzesień 2012... Książka Bobbi Brown, baza CK itd
Książka Bobbi Brown Perfekcyjny makijaż - myślę że nie trzeba przedstawiać
IsaDora- Velvet Touch Compact Powder - odcień 12 Beige Mist użyty kilka razy -Podkład Catrice Photo Finish 030 Carmel Beige - użyty może 3 razy - Puder sypki INGLOT 30g -jest to bronzer z subtelnymi drobinkami (użyty kilka razy) to dla mnie rezerwujesz, ja daje ci lolitkę i co jeszcze chcesz moja droga? ![]()
![]() |
#33 |
Zadomowienie
|
Kochana, podziekuje za brazer, wezme tylko ksiazke i baze, biorac pod uwage ceny i wysylke do mnie sprawiedliwie bedzie jesli zaproponuje te dwa flakoniki<Halle i Givenchy> za dwie rzeczy, pasuje?
![]() ---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ---------- Wszystko zalezy od wagi,dlatego nie naciagam i staram sie by druga osoba nie nadplacala za wysylke,dlatgeo proponuje lepsza wymiane. Wysylka tylko droga lotnicza,bo morska idzie ponad 2 miesiace. Mysle,ze nie zaplacisz wiecej niz 25 zl,mam nadzieje, jesli nadal jestes chetna to zapraszam na priv,ja jutro moglabym wyslac. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zadomowienie
|
Ale ambrowego nie dam ci w butelce tylko odlewkę///a lubisz Aliena?? to może chciałabys jeszcze sprobować saphir coś tam, taki pomarańczowy"??
---------- Dopisano o 16:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ---------- Uporządkuje trochę, daje ci lolite klasyczną to jakies 65-70 ml, dam ci ambrowego-odlewkę, pomarańczowego-odlewkę, van cleef first love-odlewkę ok pasuje ci ---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:18 ---------- to dam ci van cleef i arpels first love bo w tamtych mi jeszcze duzo zostało...
![]() |
#35 |
BAN stały
|
- AVON-Spotlight EDT- zostało ok. 15ml
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.ph...t=32204&next =1 -ORIFLAME ICE EDT 30ml/zostało ok 25ml https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.ph...t=11854&next =1 cos u mnie? odpisz proszę u mnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Wtajemniczenie
|
oprócz -Bi-es Aqua Dulci EDP- 50ml/zostało ok.45ml podoba mi się jeszcze:
- Korektor Bell Multi Mineral ( w sztyfcie) odcień 2, kilka razy użyty -ORIFLAME ICE EDT 30ml/zostało ok 25ml -Róż Astor 006 Flamenco Glow ( bardzo ładny ceglasty, trójkolorowy odcień,prawie wcale nie używany) -Błyszczyk Vipera Sweet & Wet odcień 9 (nie używany) - 3/4 Balsamu do Ciała KOKOS EVELINE Spa
![]() |
#37 |
Wtajemniczenie
|
w takim razie jeszcze:
- Słynna Pomadka ochronna ChapStick (truskawkowa)- tylko testowana - Krem tonujący Pharmaceris 01 Natural,zostało ok pół opakowania - Krem BB Garnier (light) dostałam go z wymianki, zużycie określam na góra 20%
![]() |
#38 |
Wtajemniczenie
|
ok jestem zainteresowana tymi rzeczami
![]() w takim razie czy Ci pasuje wymiana białej kurtki + fioletowej bluzy za: - Bi-es Aqua Dulci EDP- 50ml/zostało ok.45ml podoba mi się jeszcze: - Korektor Bell Multi Mineral ( w sztyfcie) odcień 2, kilka razy użyty - ORIFLAME ICE EDT 30ml/zostało ok 25ml - Róż Astor 006 Flamenco Glow ( bardzo ładny ceglasty, trójkolorowy odcień,prawie wcale nie używany) - Błyszczyk Vipera Sweet & Wet odcień 9 (nie używany) - 3/4 Balsamu do Ciała KOKOS EVELINE Spa - 1/2 buteleczki o poj.30( czyli ok 15 ml.) ml perfum Avon Incandesence -ok 1/2 buteleczki mgiełki do Ciała Avon Bali Bliss z drobinkami (piękny zapach) - 1/2 opakowania masła do Ciała Farmona Tutti frutti Liczi & rambutan
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:40.