![]() |
#31 |
Przyczajenie
|
Dot.: Prywatny akademik Łódź Kilińskiego 172
hej. a propo sprostowania tych wiadomosci u gory.
jestem lokatorka akademika przy ulicy kilińskiego 172 od poltora miesiaca a juz wraz z czworgiem moich znajomych szukamy "czegos" lepszego. ciekawi was pewnie dlaczego.<?> po miesiacu w akademiku doszlo do dwoch kradziezy. obcy ludzie wchodza na teren akademika. nie sa legitymowani. administracja tlumaczy sie krotkim czasem i nie poznaniem nas do konca...... niestety rowniez ja padlam ofiara wlamania. zaraz po kradziezy skierowalam sie o pomoc do portiera, ktory jedynie zasmial mi sie w twarz. warto wspomniec ze byl wowczas pijany, wlasciwie codziennie jest i siedzial za narkotyki. na dole mamy zabke w ktorej co najmniej raz na poltora tygodnia dochodzi do kradzeizy i zamkniecia sklepu przez wlasciciela.. dlaczego?? bo naprzeciwko jest ulica Abramowskiego. plebsu i rodzin zastepczych. co tydzien dochodzi do pobicia naszych sasiadow w akademiku, nie raz bylam swiadkiem takich sytuacji. przeprowadzilam sie wiec z parteru na czwarte pietro, juz pierwszego dnia na przeciwko na dachu jednej z kamienic przez okno widzialam mezczyzne w kominiarce z nozem ktory agresywanie wymachiwal nim w strone podlogi... ldaczego?? moze ktos tam lezal? a moze nadal lezy? choj mnie to obchodzi. wiecie dlaczego? bo nie udzielono mi pomocy w przypadku wlamania . nie zostalam poinformowana o zlej oklolicy i ze codziennie bede szla na okolo na uczelnie a na dodatek wszystko jednoglosnie zostalo okrzykniete moja wina. jesli chodzi o stan akademika. wyzej przeczytalam ze 'stan jest dobry... " ha-ha . no za☠☠☠isty. codziennie nad ranem wchodze do kazdej kabiny prysznicowej sprawdzic ktora jest najlepsza do skorzystania. polecam po kazdych swietach korzystac po wtedy sa najczysciejsze. podloga nie jest myta a sprzataczki maja to w nosie. codziennie nad ranem wala do drzwi i domagaja sie workow na smieci. mimo iz kupilam je to odmowila ich przyjecia.. zastanawia was dlaczeog??? - bo nie mialy sciagaczy. proste nie? A TO ZA JEDYNE 450 zł od osoby. POLECAM WSZYSTKIM. SZUKASZ WRAZEN? PRZYPADKOWEGO SEKSU W BURDELU NA PARTERZE? <podobno sam szef zaprasza dziewczeta do pracy> CZY MOZE WRACANIA OKREZNA DROGA DO DOMU ZE SZKOLY?? ZADZWON I ZAMOW : Kontakt Administracja Łódź, Żwirki 8 pon. - pt. 8:00 - 16:00 +48 42 630 42 24 lub +48 603 571 163 adres e-mail: administracja@akademiki.o rg P.S. Gdyby ktos chcial przezyc ta niesamowita przygode podpisujac umowe na caly rok ?? to chetnie sie z nim zamienie. wiadomosci na priv lub email Pozdr, Iza |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Wtajemniczenie
|
Co do wiadomości na górze- jeżeli kradzieże to fakycznie słabo no ale jednak mieszkasz w akademiku, wiec nie spodziewaj sie super uczciwości jak sama nie pilnujesz swoich rzeczy. Wiekszosc z Twoich zarzutow kompletnie nie powinna byc skierowana do apexu tylko do łodzi lub do okolicy, w której mieszkasz
![]()
![]() |
![]() |
#33 |
Przyczajenie
|
Oja.
Serio, Iza? Nie przesadzaj nie jest tak źle. Pan Portier o którym pisałaś już dawno jest wywalony, przez co teraz portiernia sprawdza każdego kto wchodzi (co nie jest dobre, w przypadku np. jak chce się kogoś przekimać). Co do łazienek, ja NIGDY nie trafiłam na nieposprzątaną kabinę. Poważnie. Abramka na przeciwko nie zachęca, ale nie jest tak źle. Ja codziennie chodzę tamtędy na autobus i nigdy nie spotkałam się z jakimiś problemami. Pani sprzątaczki - fakt, marudziły o worki dobry miesiąc. Ale teraz jest spokój. Chociaż nie.. Stukanie ich obcasów o 6 rano, który rozlega się na całym korytarzu nie jest przyjemny. Ale ogólnie jest spoko, ludzie fajni - NORMALNI, portierzy też spoko, bo kiedy się trzeba było uczyć nie zamykali kuchni, a nawet jak była impreza to czasem luzowali majty i pozwalali posiedzieć dłużej. Nie można tez za duzo wymagac. To tylko AKADEMIK. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
Odświeżam, może ktoś w tym roku będzie mieszkać na Kilińskiego?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Przyczajenie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Raczkowanie
|
Możesz uzasadnić swoją opinię?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Przyczajenie
|
Witam, odswiezam temat bo jest troche stary a mam pytania dt zamieszkania czy w tym akademiku na Kilinskiego jak również na Gdanskiej i Żwirki.
Jakie obecnie panują tam teraz warunki?? Jest lepiej niż na państwowym akademiku?? Poprosze o szystkie możliwe informacje. Z gory dziękuje |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:51.