|
|
#31 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: prezent ślubny
Cytat:
no i znowu muszę Ci przyznac racje Ja sama nie raz dawałam kasę ale to prawda że jak sie nie ma dużo gotówki to głupio dac w kopercie 200 zeta i juz po sprawie, a prezent to zawsze prezent nie razi tak jak mała ilość kasy w kopercie a ja zawsze jak kupuje prezent dobieram go jak najstaranniej. W to lato to już będzie moje 6 wesele więc z kasą coraz kruszej Dzięki Rossi dobrałam fajny prezent na weselisko na ktore ide w pazdzierniku - bedzie to kołdra z wełny owczej + dwie poduchy też z wełny. Zrobilam wywiad w razie czego czy któreś z nich nie ma uczulenia na wełne i jakies tam inne podobne rzeczy które mogą wyjść przy tej poscieli . Będzie im ciepło w nocy i dzidziuś przyjdzie na świat zdrowy bo mama jego nie będzie chorowac w takim cieplym łóżeczku hehe plan powinien sie udac a wątpie że sie zdubluje
|
|
|
|
|
|
#32 |
|
Zadomowienie
|
Nusia ależ się cieszę
Kurcze u mnie z tym wywiadem to pewnie by się zaraz poznali! Hmm podusie w sumie też by mogły być już sobie wyobrażam jaka mega paka będzie Czym się kierujesz przy zakupie tej kołderki oglądałam na allegro są różne..ja wiem że na pewno będę chciała, żeby przynajmniej z jednej strony był "baranek" (tak jak wcześniej w tym linku) a nie tylko w środku kołdry. Nie wiem tylko czy w takiej kołderce śpi się samej czy ubiera się ją w pościel |
|
|
|
|
#33 |
|
Raczkowanie
|
też się zastanawiałam czy poszewka powinna być na taką kołdre czy nie
ale w sumie to chyba będzie bardziej higienicznie oblec ją w jakąś bawełnianą ładną poszewkę. A z tymi poduchami to mi sie udało bo dzwoniłam to tego kolesia co sprzedaje te kołdry i sam zaproponował że jak na prezent będzie fajnie dokupić poduszki też z wełny owczej nio i tak kompletuje hihi aaale będzie paka !
|
|
|
|
|
#34 |
|
Zadomowienie
|
A ja do niego napisałam
no i powinno się je ubierać w kołderkę.P.S. Byłam w "Realu" bo tam była od dziś w promocji z 169zł na 99zł no i kołderki daaawno brakło a ładna była (ta ostatnia: http://www.jarotex.pl/oferta/lekka/ )wyciągłam od nich nr. te. i bede dzwonić bo ma być dostawa ![]() No to powodzenia życzę! Jak nie zapomnę to napiszę czy się młodym prezent podobał
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:16.

a taki prezent wydaje mi się przydatny i wątpię, żeby był zdublowany
. Będzie im ciepło w nocy i dzidziuś przyjdzie na świat zdrowy bo mama jego nie będzie chorowac w takim cieplym łóżeczku
hehe plan powinien sie udac a wątpie że sie zdubluje

Kurcze u mnie z tym wywiadem to pewnie by się zaraz poznali! Hmm podusie w sumie też by mogły być
już sobie wyobrażam jaka mega paka będzie
a ładna była