|
|
#31 |
|
BAN stały
|
Dot.: Użytkowniczka Koteczka89
Gdyby nie przypuszczenie, że ww. użytkowniczka ewidentnie ma jakieś emocjonalne problemy, to struchlałabym na myśl, że niektórzy dla kawałka szmatki (no offence
) potrafią kompletnie zszargać swoje dobre imię.
|
|
|
|
#32 |
|
Konto usunięte
|
do tego mecenas Majusia Jusia poza tym postem ma dwa na modowym
![]() co za zbieg okoliczności. Jezu taka żenada....
|
|
|
|
#33 |
|
BAN stały
|
Coś mi ten wątek pachnie sądem.
|
|
|
|
#34 | |
|
Raróg
|
[1=a298662d510bb0f537bc3b0 c2466fe273199e5e8_64a898f 2369c4;36515641]Koteczka89 wcielenie dwudzieste?[/QUOTE]
Dwudzieste jak najbardziej, radze jak najszybciej zglosic sprawe na samą górę, pod jednym z nicków jest ban stały i z automatu powinien byc na reszte, bo az sie czytac nie chce tych bzdur.
|
|
|
#35 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Może myślała, że jak tu trochę postraszy to kolejny temat rozejdzie się po kościach. Moja droga studentko prawa posiadająca trzy posty na forum - naprawdę przez tyle lat studiów nie słyszałaś o tym, że umowa ustna ma moc prawną? Nie wspomnę już o tym, że korespondencja drogą email jest solidnym dowodem ![]() Dziecko drogie, naprawdę warto było kłamać, oszukiwać i mącić przez prawie rok żeby nie wysłać jednej koszuli z lumpeksu...? |
|
|
|
|
#36 | |
|
.
|
Cytat:
|
|
#37 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
No tak, bo posiadanie 12 878 postów na tym forum jest wyznacznikiem oświecenia intelektualnego i słuszności racji
|
|
|
|
|
#38 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#39 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#40 | |
|
Raróg
|
Przecież już sprawdziłam i napisałam, że to klon Koteczki (jeden z wielu).
|
|
|
#41 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#42 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#43 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#44 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#45 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Chodziło tylko o to, że już po sposobie napisania posta było widać, że to ta sama osoba tylko kolejne konto ![]() Każdy kiedyś zaczyna pisać na forum. Ja swego czasu też miałam pierwsze 3 posty :P Tak jak Senses Woman napisała - doceniamy każdego o ile nie robi się nas w jajo
|
|
|
|
|
#46 | |
|
Zadomowienie
|
Ja nie mogę... co za oszustka... wstydu za grosz.
|
|
|
#47 |
|
Zadomowienie
|
Moim zdaniem ta dziewczyna ma jakies problemy natury psychicznej
![]() Już od dawna jej posty i wypowiedzi działały mi na nerwy... Co za człowiek |
|
|
|
#48 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#49 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#50 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#51 | |
|
Zadomowienie
|
A tu cytat z jej bloga... litosci
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#52 |
|
Konto usunięte
|
dajcie linka do bloga!
plis
|
|
|
|
#53 |
|
BAN stały
|
Do autorki posta :
Bez dowodów (prawdziwych!) że czegoś Tobie NIE wysłałam nie masz prawda posądzać mnie o kradzież i oszustwo, uzywajac moich danych personalnych i wizerunku. Co wiecej : no więc zniesławienie art 212 kk Art. 212 Zniesławienie § 1. Kto pomawia inną osobę, grupę osób, instytucję, osobę prawną lub jednostkę organizacyjną niemającą osobowości prawnej o takie postępowanie lub właściwości, które mogą poniżyć ją w opinii publicznej lub narazić na utratę zaufania potrzebnego dla danego stanowiska, zawodu lub rodzaju działalności, podlega grzywnie albo karze ograniczenia wolności. § 2. Jeżeli sprawca dopuszcza się czynu określonego w § 1 za pomocą środków masowego komunikowania, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku. § 3. W razie skazania za przestępstwo określone w § 1 lub 2 sąd może orzec nawiązkę na rzecz pokrzywdzonego, Polskiego Czerwonego Krzyża albo na inny cel społeczny wskazany przez pokrzywdzonego. § 4. Ściganie przestępstwa określonego w § 1 lub 2 odbywa się z oskarżenia prywatnego. (stać mnie na to i zrobie to, jeśli wątek nie zniknie.) dopuscilas sie wykroczenia z paragrafu 2 i jezeli jeszcze raz to zrobisz to za swoja bluzke zaplacisz mi i to kilka tysiecy zlotych nawiazki i dodatkowo bedzie miala sprawe karna a ze nic Ci w świetle prawa nie ukradlam kradzież to rt. 278 Kradzież § 1. Kto zabiera w celu przywłaszczenia cudzą rzecz ruchomą, podlega karze pozbawienia wolności od 3 miesięcy do lat 5. § 2. Tej samej karze podlega, kto bez zgody osoby uprawnionej uzyskuje cudzy program komputerowy w celu osiągnięcia korzyści majątkowej. § 3. W wypadku mniejszej wagi, sprawca podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku. § 4. Jeżeli kradzież popełniono na szkodę osoby najbliższej, ściganie następuje na wniosek pokrzywdzonego. § 5. Przepisy § 1, 3 i 4 stosuje się odpowiednio do kradzieży energii lub karty uprawniającej do podjęcia pieniędzy z automatu bankowego. w świetle prawa czy cokolwiek wysłałam (a ze moglo nie dojsc z winy poczty nie moja wina) czy nie jest mało istotne, bo bluzke wysłalas mi Ty, własnoręcznie, ja nic Ci nie zabierałam Także lepiej jeśli ten wątek zniknie, bo nie dam się pomawiać i to w taki sposób, i wierz mi, stać mnie na pozew. |
|
|
|
#54 |
|
Konto usunięte
|
egocentryczna jako sztudentkę usmego rogu prawa rzekam iż to czyn chaniebny i zabroniony. halo, policja, przyjedźcie na wizaż.
|
|
|
|
#55 |
|
Konto usunięte
|
czytając jej bloga i mając na uwadze to co tu wyrabia to stwierdzam że ona ma problem ze sobą
|
|
|
|
#56 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
skany internetowe są wystarczającym dowodem by rozpocząć działania. Moje zgłoszenie zostało przyjęte. Dotyczyło to akurat maltretowana zwierząt i skany z wypowiedziami użytkownika forum zadowoliły odpowiednie organy. Więc to zależy co uznamy za prawdziwy dowód. Powodzenia i życzę by się sprawa rozstrzygnęła korzystnie dla obu stron |
|
|
|
|
#57 |
|
BAN stały
|
zapomniałam dodać :
jest to porada od znajomego radcy prawnego, i jesli nie usuniesz wszystkich Twoich wpisów z oszczerstwami na mój temat to pojde z tym (powaznie pisze teraz!!) do sadu, a kolega radca bardzo chetnie weźmie moja sprawe, co oznacza takze ze obciaze Cie kosztami sadowymi i pełnomocnika. Tyle w temacie. |
|
|
|
#58 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#59 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#60 |
|
Konto usunięte
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:48.

) potrafią kompletnie zszargać swoje dobre imię.

Chodziło tylko o to, że już po sposobie napisania posta było widać, że to ta sama osoba tylko kolejne konto