![]() |
#31 | ||
Raczkowanie
|
Dot.: Mamusie Marcowo-Kwietniowe 2013 cz,II
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#32 |
Wtajemniczenie
|
No widzę, że dziś same obiecanki - cacanki :P a tu trzeba nie obiecywać tylko ciężko pracować i pisać ;P
U mnie z cerą nawet nie najgorzej, chociaż mam wrażenie że jestem nieco bardziej wrażliwa na kosmetyki i częściej mi się zdarza że mnie coś uczuli.
#33 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no ale że teraz nie o mnie chodzi, to nawet katar mnie stresuje Cytat:
![]() wogole odkąd ostatnio odkryłam że jest coś tak pysznego jak frytki to najchętniej zjadłabym je nawet na śniadanie ale ziemniaków nie mam ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
ups
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
To i ja się witam na nowej części.
![]()
#36 | |||||||
Zakorzenienie
|
no i zakończyły wątek beze mnie
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() mówisz w Lublinie najlepsze gofry ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:54 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ---------- Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
Witam Was Mamy
![]() ![]() Przepraszam za moja nieobecnosc, lecz po raz drugi juz padl mi modem... podczytywalam Was na laptopie u przsyjaciolki czesto, lecz nie szlo nadarzyc, napisac nie moglam, bo nie pamietam swojego hasla do konta, a na lapku mam autologowanie.... LEcz od dzis wszystko mi hula, nie zapeszajac ![]() Widze ze drugi watek juz... Ładnie ![]() Ja bylam we wt na 2 wizycie u gin, powiedziala ze badania wyszly dobrze, przeciwciala na toxo mam, [obawialam sie gdyz posiadam kotka w domu] ale wszystko jest okej. Kazala mi tylko wiecej pic, bo ze chyba za malo pije bo minimalnie cos tam wyszlo w moczu... Potem na samolot, badanie, stwierdzila mi tyłozgęcie macicy, i mowila ze ile bd mogla zebym lezala na brzuchu, i spala, zeby sie lepiej uzlozyla.... przepisala falvit mama i to tyle, usg przesunela na 3.10. Czy ktoras z was tez ma te tylozgiecie? Moj TZ oczywiscie spanikowal, ze czy to nie grozne dla dziecka, ze co teraz bedzie itd... ![]() wyslalam juz wiadomosc do strippi ;p
Nie prostuje wlosow od 01.03.2012 Ost. Farbowanie 30.05.12 ![]() ![]() ŻONA OD 16.07.11 ![]() ![]() Czekamy na Bejbii! ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/zud3ol2a133o08zn.png Spotkamy sie za ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/cd9b3e3kdqo8qacs.png Edytowane przez barbara_barbie Czas edycji: 2012-09-20 o 08:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#38 | ||
Rozeznanie
|
hej wam..
![]() meldujemy się i my.. ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() no niestety im młodsze tym więcej uwagi potrzebuje.. moja ma 2 lata 4 miesiące.. zajmie się czasem sama sobą.. ale w większości tylko mama i mama.. ![]() a mama biedna umiera nad muszlą.. ![]()
![]() |
#39 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
no dziewczynki daje wam dziś szansę bo zaraz jade do Katowic więc że tak powiem cały dzień w dup.... 4 godziny podrózy w jedna stronę eh... będę wieczorem i mam nadzieje mieć co czytać ![]() miłego dnia ![]()
![]() |
#41 |
Rozeznanie
|
Luna0, Malpka frytki mniam.. ja bym zjadła takie domowe grube..
![]() ale boję się.. ![]() na pewno nie rano, bo już mnie morduje.. boję się wstać.. ![]() może na obiad dziś skrobnę.. i jakiś kotlet serowy za mną chodzi.. ![]() Dragusia to dobrej drogi, bo pogoda coś nie za bardzo.. przynajmniej u mnie.. :/
Edytowane przez joanna200 Czas edycji: 2012-09-20 o 08:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#42 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:06 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#43 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
pancerzyk ochronny? ![]() mam cere nastolatki (zawsze uzywalam LRP, ale odstawilam wszystko... oprocz pasty cynkowej), wlosy mi leca, ale paznokciami moge sruby wkrecac ![]() ![]() witam z ranca!
![]() ![]() |
![]() |
#44 |
Wtajemniczenie
|
hej dziewczyny, dziękuję za życzenia zdrowia dla babci! proszę mocno trzymać kciuki bo jednak biorą ją na szpitala do badania bo mama powiedziała że noga nie jest na swoim miejscu ;( to ja nie wiem na co oni wczoraj czekali ;( nie myślałam że tak źle jest.
muszę się jakoś zabrać do nauki bo egzamin za 6 dni, ale nie wiem jak to zrobię ![]() a tak apropo pomidorówek nie wiem jak wy robicie ale najszybszą pomidorówkę i naprawdę smaczną robi się na soku pomidorowym 100% ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
no niestety.
#46 | |||||
Wtajemniczenie
|
Witam się i ja w II części
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#47 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, nic tak nie podnosi ciśnienia jak teściowa
![]() Jak powiedziałam, że moja mama odda nam łóżeczko dla dziecka, wózek, ubranka itd. (mam 10 letniego brata więc ubranka po nim są w dobrym stanie), to stwierdziła, że ona też ma kocyki po swoich dzieciach. Tylko, że jej najmłodsze dziecko, to mój mąż i ma 28 lat ![]() Albo pytała o to jak nazwiemy małego. No to mówię, że dla dziewczynki ciężko nam imię wybrać, bo w sumie, żadne nam się nie podoba jakoś specjalnie. Na co ona "Eugenia, też jest ładnie". Czyli nazwijmy córeczkę po babuni, a nie będzie się do nas odzywać do 18 roku życia ![]() Ciągle nad uchem, że mam dbać o siebie, że zdrowo odżywiać itd. itd., bo ja w kapciach nie chodzę, bo coś. Ale zatkało jak powiedziałam, że wyniki mam idealne i zajadłam tą informację mizerią z 30% śmietanką ![]() Teściowie są teraz w trakcie wyprowadzki. No to chcą nam zostawiać stare garnki, koce czy firany. Chcą się po prostu pozbyć tego, to nam pociskają. No i dobre rady byśmy nie remontowali mieszkania, bo po co przecież. Najlepiej to oddać im pieniądze, bo mieszkanie spłacić musimy. Jedna rozmowa, a ciśnienie skacze mi jak szalone. ![]() ![]() Nie ma to jak z rana się wyżalić ![]() Byłam wczoraj w H&M i kupiłam sobie pierwszy ciuszek ciążowy. Uroczą tunikę w drobne paseczki ![]() ![]()
![]() |
#48 | |||
Zakorzenienie
|
true.
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Ubostwiam takie historie. wiem, ze latwo powiedziec, ale zlej cieplym moczem ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#49 | |
Zakorzenienie
|
Witam w II części
![]() ![]() Cytat:
Wczoraj tak strasznie się źle czułam w pracy, myslałam, że nie wytrzymam do końca głowa mnie tak bolałą, że jeszcze rano obudziłam się z bólem. Na szczęście dzisiaj wolne, to troszkę odpocznę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry w drugiej czesci
![]() po jak zwykle codziennym przytulanku z kibelkiem ugotowalam sobie kakao, i zagryzam sucharkami ![]() ja chcialabym z zakupami poczekac do polowy grudnia, wtedy sa wyprzedaze w h&m i ciuszki ciazowe beda kosztowac tylko polowe... ale cos czuje, ze jedna pare spodni, jakies legginsy bede musiala juz teraz kupic.. ciasno sie robi, tzn we wszystko wchodze, ale uciska brzuch ![]() ja juz chyba dla dziewczynki mam wybrane imie, podobaja mi sie Anna (czytane Ana) lub Marie ![]() ![]() dla chlopca bedzie ciezko ..
Moja dziewczynka Edytowane przez Moderna Czas edycji: 2012-09-20 o 08:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#51 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#52 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() na kotlet serowy kupuję ser w kostce, ja zawsze edamski chyba jest najlepszy.. kroję go w plastry o grubości ok. 1cm, panieruję jak mięso i do frytkownicy na moment, dopóki się nie zarumieni, bo jak będzie długo to cały ser się wyleje i będzie taki spieczony a takiego nie lubię.. ![]() Cytat:
![]() ![]() u mnie bardzo podobnie.. pokaż tuniczkę.. ![]() moderna kakao.. aaaa.. lecę zrobić.. ![]()
Edytowane przez joanna200 Czas edycji: 2012-09-20 o 08:33 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#53 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:36 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
ej Zygfryd jest mój!!! Zygi Zygi
![]() dobra idę papapa, ale będę czytać z telefonu ![]()
#55 |
Wtajemniczenie
|
a moja tesciowa dziś mi przysłała smsa z zapytaniem jak się czuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a u mnie dziś rowno 16 tydzień czyli zaczyna mi lecieć 17 ![]()
#57 |
Wtajemniczenie
|
Zygi Zygi
![]() ---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ---------- ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Jak z cerą? o matko ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A mi wczoraj dwie osoby w pracy powiedziały, że już widać ciążę. W ogóle, zaczepiła mnie kobietka, której nic nie mówiłam, i zapytała jak się czuję, co z L4, kiedy termin... więc widać, że wieść się rozniosła.. I stwierdziłam, że skoro widać, to teraz będę dumnie eksponować brzuszek, a co! ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#59 | |
Wtajemniczenie
|
Masakra są te tory między Wroc a Katowicami, ta droga się tak wlecze i pociąg, że momentami mam wrażenie że jakby człowiek jechał rowerem obok to by szybciej dotarł. Zawsze jeżdżę samochodem, ale w czerwcu musiałam pociągiem i mnie już tam trafiało, aż poprosiłam męża żeby mnie z Katowice odebrał, bo między Krak a Kato też chyba prawie dwie godziny pociąg jedzie !, a autem zajmuje to pod sam dom 4o min !
Cytat:
![]()
![]() |
#60 |
Wtajemniczenie
|
odkąd jestem w ciąży sms pierwszy raz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:24.