![]() |
#31 |
BAN stały
|
Dot.: Zarabianie przez Internet!
pierwszy post + spam = ban
Edytowane przez zlosliwiec Czas edycji: 2009-03-03 o 20:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#32 |
Zadomowienie
|
Dot.: Zarabianie przez Internet!
Może tutaj
![]() ![]() XxxXxxXXxxXXxXxXXxX
#33 |
Zadomowienie
|
Dot.: zarabianie przez internet
Może tutaj .?
![]() ![]() Ja mam szanse wygrać 500 zł ![]() Zapraszam. XxxXXXxxXXxxXXXxxX wygraj100.
![]() Mój <3 Kotek ; * Dążę do celów ![]() Edytowane przez shane00 Czas edycji: 2009-03-26 o 18:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#34 |
Przyczajenie
|
spam
Edytowane przez zlosliwiec Czas edycji: 2010-04-19 o 09:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#35 |
Przyczajenie
|
Znalazłam ciekawy i dosyc niedoceniony sposób na zarobienie małego kieszonkowego na nasze babskie rzeczy
![]() chcesz wiedziec wiecj pisz na pw ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#36 |
BAN stały
|
spam
Edytowane przez zlosliwiec Czas edycji: 2010-04-19 o 09:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#37 |
BAN stały
|
![]()
przestępstwo z kodeksu karnego, organizacja piramidy finansowej
kopia zachowana dla policji numer IP 89.200.209.* Edytowane przez zlosliwiec Czas edycji: 2010-04-19 o 09:38 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#38 |
BAN stały
|
spam - 3 pkt karne
Edytowane przez zlosliwiec Czas edycji: 2010-09-02 o 06:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#39 |
Przyczajenie
|
Tym tematem niedawno się zainteresowałam.
I z tego co widzę, to klikanie maili jest słabo opłacalne. Jednak gdyby ktoś chciał się przekonać na własnej skórze, to z pośród tysiąca linków polecę dwa: 1. Tutaj w jeden dzień dorobiłam się aż 1zł ![]() http://☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠com/pages/index.php?refid=hania197 2. Tutaj wypłacić mogę już 5 zł (w jeden dzień zarobiłam 0,10gr ![]() http://ekasa.org/pages/index.php?refid=hania197 W tych linkach widzę jakąś nadzieję, reszta jest nie do wykonania |
![]() ![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
hania197, ZP
|
![]() ![]() |
![]() |
#41 |
Przyczajenie
|
Edytowane przez robert55 Czas edycji: 2010-11-16 o 01:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#42 |
Przyczajenie
|
http://www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠2surf.com/?ref=180445 na tym linku dorobilam sie o 10 dolarow w niecaly miesiac ale wyplacaja dopiero od 20 dolarow, systerm polega na tym ze wlacza nam sie migajacy na dole ekranu niewielki baner z ktorym juz nic nie musimy robic, ma byc tyko wlaczony, ewentualnie mozemy klikac w te reklamy na dole i wtedy sie chyba wiecej zarabia
|
![]() ![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
A ja od paru tygodni sprawdzałam kilka ofert i faktycznie może trochę grosza wpaść. Na razie wychodzi mi ok. 30-40zł. dziennie, ale raz jest lepiej, raz gorzej. Za nicnierobienie nie płacą, trochę trzeba na to poświęcić. Pomyślałam jednak, że przez wakacje mogę się tym zająć, a potem się zobaczy
![]() Polecam Wam szukanie dobrych ofert w sieci ![]()
#44 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
Programy partnerskie i reklamy
![]()
#46 |
Raczkowanie
|
Wyobraźcie sobie sytuację... z resztą nie musicie - bo tak się robi na co dzień.
![]() Kupujemy pewien towar/produkt i bardzo nam się podoba, więc chwalimy się nim przed znajomymi - jakie to dobre a i cena jest OK, pasuje, kolory itp cechy wychwalamy. Nasi znajomi z ciekawości idą zobaczyć/spróbować ten zachwalany przez nas produkt. I co? Sami go kupują, potem się chwalą, że też kupili i są bardzo zadowoleni. Ich znajomi z kolei robią to samo - i tak "jedna pani powiedziała drugiej". Firma, która to sprzedała zarobiła na naszej "szeptanej" reklamie krocie. Co my klienci z tego mamy? Satysfakcję. To się teraz zmienia. Firmy zaczynają się dzielić z klientami swoimi zyskami - nie płacąc/wydając na reklamę. Zarabianie przez internet to teraz staje się normalnym dodatkowym zajęciem (z czasem może być i głównym). I tak powstają Programy Partnerskie (jak tu już wcześniej wspomniano) czy sieci Marketingu Wielopoziomowego (tzw MLM). W necie odbywa się to trochę wolniej niż na rynku bezpośrednim. Nie można też stawiać "kreski" na zarabianiu w necie tylko z jednej czy dwóch niekorzystnych sytuacji. To się dopiero rozwija i warto szukać - ponieważ z takiej "pracy" powstaje dochód pasywny. Klikanie na reklamy, uruchomienie w tle programu z reklamami, e-maile, ankiety, klikanie na "lubię to" na FB czy inne metody zarabiania, które weszły już jakiś czas temu zostaną "zweryfikowane' i będą musiały dostosować się do obecnych wymogów. A tym wymogiem jest zasada: firmy zaczynają się dzielić zyskami. To się już dzieje i się nie zmieni. To jest teraz przejściowy okres (ile potrwa nie wiadomo). Są teraz jedne firmy, które "wyzyskiwały" i jeszcze "wyzyskują" a pojawiają się firmy, które się dzielą zyskami i wypierają te pierwsze. Zarabianie w necie przez Programy Partnerskie (polecanie produktu innym, reklamowanie na swoich stronach poprzez tzw. reflink) - jest to dobre w sytuacji, gdy mamy np własną stronę, bloga czy mamy swoje forum. Tak działają sklepy z różnymi towarami - proponując PP swoim klientom. Co do zarabiania w ogóle w necie - warto tym się interesować: ze względu na dodatkowe pieniądze, proste pieniądze i w miarę łatwe pieniądze. Powstają to coraz ciekawsze i śmielsze projekty/portale na których można zarobić pieniądze ale trzeba np zainwestować jakąś sumę własnych środków. Najlepiej zarabia się na reklamach ale nie klikając - np biorąc udział w podziale zysków z reklam. Ktoś słyszał o takim programie? Takie wielkie portale (np FB, G+), wyszukiwarki (np Google, Yahoo) zarabiają pieniądze na nas użytkownikach i to są pieniądze rzędu milionów dolarów na miesiąc. Gdyby wszyscy na dany znak zrezygnowali z bycia użytkownikiem tychże, to te portale nie miałyby z czego czerpać zysków. Firmy, wielkie firmy dają swoje reklamy TYLKO tam, gdzie są miliony osób. Mała firma - mała reklama - mały portal. Wielkie firmy - wielkie zyski - dużo reklam w wielkich portalach. Właśnie powstaje taki portal, który będzie się dzielił zyskami z reklam i to 50% jest dla użytkowników a 50% dla inwestorów strategicznych. Dokończę jutro, idę na siłownię i basen, przepraszam. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#47 |
Raczkowanie
|
Przypomniałem sobie jeszcze o e-mailach. Warto przy takim zarabianiu w necie założyć w tym celu osobną skrzynkę pocztową, żeby nie mieszać spraw prywatnych z "zawodowymi". Nie zawsze trafi się na uczciwą firmę i taki adres e-mail może być "bombardowany" dużą ilością spamu. Dlatego taka osobna poczta jest dobrym rozwiązaniem. W razie tego typu sytuacji tworzymy filtr antyspamowy i po sprawie a w najgorszym wypadku rezygnujemy z tej dodatkowej poczty.
Co do ofert o zarabianiu w necie to nie ma czegoś takiego, jak "nic nie musisz robić i będziesz zarabiać" - to fakt, jak pisze Futbolowa - cokolwiek ale trzeba zrobić, czy to poświęcić czas na klikanie, czy włączanie regularnie programu z reklamami, czy wysyłanie e-maili czy też wypełnianie ankiet itd itp. Więcej lub mniej ale trzeba coś zrobić. Pisałem wcześniej o polecaniu w PP czy zarabianiu poprzez internet w MLM-ie. Coraz więcej osób działających w Networku zaczyna korzystać z neta, nawet prowadzić spotkania czy to przez Skypa czy to przez webinary. Internet staje się narzędziem do zarabiania pieniędzy. Dlatego jeszcze raz powtórzę, że warto szukać ofert, bo można znaleźć coś dla siebie. Tych ofert będzie coraz więcej i coraz bardziej ciekawsze. Wspomniałem o nowo powstającym portalu. Grupa ludzi: inwestorzy finansowi, informatycy, graficy i jeszcze parę osób od kilku lat tworzyło taki portal społecznościowy. Wiadomo, że tradycyjnie stworzenie takiego projektu to są ogromne koszty, potem dochodzi coś co jest najdroższe z tego wszystkiego - reklama. Jak zdobyć rzeszę użytkowników i to w najkrótszym czasie, bo im dłużej tym większe koszty a jak pisałem to duże pieniądze są z reklam przy wielkiej ilości użytkowników. Firma wpadła na pomysł aby przed uruchomieniem portalu "zdobyć" rzeszę fanów w krótkim czasie, by też szybko mieć wpływy z reklam proponując użytkownikom metodę polecania. Zostajesz zaproszony lub dostajesz linka referencyjnego, z którego możesz się zarejestrować. Po rejestracji masz już sam własny link i poprzez ten link zapraszasz swoich znajomych - tak budujesz własną grupę znajomych. Brzmi znajomo dla tych co działają w MLM-ie? Tak, firma będzie wypłacała nam za naszych poleconych do 5 generacji w głąb a na szerokość jest bez ograniczeń. Więc, jeśli zaprosisz kilka osób (np 3-5) a oni zrobią podobnie, to Twoja "rodzina" (grupa, struktura - różnie to jest określane) zacznie mieć sporo członków, a jeśli zaprosisz więcej niż 3-5 osób i np 10-15 to rozrośnie się do sporych rozmiarów a firma będzie wypłacała co miesiąc i to na zawsze. To też jest sposób na dodatkowe pieniądze, tzw dochód pasywny. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#48 |
BAN stały
|
Ja jestem zarejestrowana na
*tolunie (w miesiąc uzbierałam pierwsze 50 000 punktów = 50 zł, teraz idzie wolniej, ale łapię punkty regularnie) * centrumreklam i zielonymail (codziennie klilka się w reklamy, ale pieniążki zbiera się bardzo powoli *przeczytamwszystkich (punkty wymienia się na nagrody) - NAJLEPSZY PORTAL, ponieważ codziennie puntków można uzbierac od kilkudziesięciu do kilkuset, nagrody są świetne! Zainteresowanym podam link ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#49 |
Przyczajenie
|
spam
Edytowane przez zlosliwiec Czas edycji: 2012-06-06 o 10:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#50 |
Zadomowienie
|
Mnie całkiem niedawno znajomy uświaddomił, że w większości wypadków zarabianie w sieci to zwykłe wyłudzanie danych jest.
Poczytasz, zobaczysz w wyobraźni juz te zera na swoim koncie i.... rejestrujesz się , a jak ![]() A oni w tym czasie sprzedają Twoje dane -w końcu musiałeś zaakceptować regulamin, który stanowi, że te twoje dane to mogą sprzedawać każdemu co się nawinie. Za imię i nazwisko + adres podobno można dostać około złotówki, jak mają do tego jeszcze datę urodzenia, adres mailowy oraz telefon to za jeden taki komplet ok. 5 zł się płaci. Ale, że Polak potrafi, to ostatnio się pojawiły lipne rekrutacje do pracy - wysyłasz swoje CV, ale że jest zaznaczone że "skontaktują się z wybranymi kandydatami" to myślisz, że nie spełniasz wymagań. A cwaniaczki handlują czyimś życiem za grube pieniądze. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#51 |
Przyczajenie
|
Ja mam baner. Całkiem sympatyczna sprawa, punkty same się naliczają i na koniec miesiąca przeliczane są na kasę. Kokosów nie przynosi ale w końcu za "nicnierobienie" dobre cokolwiek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#52 |
Przyczajenie
|
http://pl.☠☠☠☠☠☠☠☠☠2surf.com/?ref=686402
Wystarczy zainstalować program i zarabiać. Polecam Edytowane przez barbra19 Czas edycji: 2013-02-15 o 14:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#53 |
Przyczajenie
|
Na tej stronie też można zarobić.Wystarczy odbierać poczte.....http://www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/klik/VXNVYWI=
|
![]() ![]() |
![]() |
#54 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Jak dla mnie te wszystkie roboty internetowe są nic nie warte, tak samo jak ten pic na wodę 4 posty powyżej. Już lepiej prowadzić własnego bloga i zarabiać na reklamie, czy nawet ulotki roznosić. Szanuj i cen swój czas ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:23.