|
|
#31 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tłumacz migowy w Mini Mini
Cytat:
)Mój syn lubi kucyki (chociaż niektóre odcinki ogląda zza fotela ) a najszczęśliwszy jest jak leci jakaś pełnometrażowa Barbie
|
|
|
|
|
|
#32 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz Bruno kończy tv na teletubisach - tu też są opinie podzielone Pola wogóle nie oglądała, Bruno lubi
|
|
|
|
#33 |
|
Gang Iren
|
Jeszcze tak sie wtrace na temat bajek ale nie na mini mini.Wlasnie z corka z 2-3 razy w tyg ogladamy bajki Disneya,te dlugie takie 1,5 godz,np Krol lew,Moj brat niedzwiedz,Lilo i Stich.To nam chyba nigdy sie nie znudzi.Piekne bajki!No ale raczej dla starszych,bo dla maluchow za dlugie.
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
my od października zmieniliśmy kablówkę i niestety minimini w niej nie ma
Ale Pana migacza bardzo lubiliśmy, fenomenalnie angażował się całym sobą w bajkę, jego mimika, gesty nawet dla mnie osoby nie znającej języka migowego wiele mówiły i dawały frajdę z oglądania go Synek też pana migacza akceptował, miał styczność z dziećmi niesłyszącymi i wiedział dlaczego ten pan jest i że dzięki niemu inni tez mogą zrozumieć i "usłyszeć" bajkę. A co do bajek, to u nas chyba w ostatnim czasie nie było takiego hitu, aby jedna bajka zdobyła jego serce. Choć w sumie bardzo lubił oglądać dino pociąg i dzięki niemu naprawdę wiele dowiedział się o dinozaurach, zapamiętywał ich nazwy i przełozyło się to na fascynację dinozaurami. Lubił "martę mówi" my z tż też ale niesttey są to już powtórki które kiedyś lecialy. Lubi "misia w niebieskim domu" zwłaszcza jej początek gdzie małe stworki(chyba stworki) rozwalają pierze z poduszki zwłascza ich "rockową" piosenkę
|
|
#35 | |
|
Zakorzenienie
|
Pomysł bardzo dobry.
Młodemu nie przeszkadza. Chociaż sam zauważa, że JEŚT PAM albo że NIE MA PAMA. Facet niczego sobie, notabene. ![]() ---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ---------- Cytat:
Elmo - fascynacja. Niedźwiedź - bardzo w porządku. Lubimy też wszystko z rybką i Szarego Misia. A z innych to jeszcze Dino Pociąg jest ok. Ale już bez szalu i raczej nie daje rady do końca doczekać. Ciekawi go też Kotka Pusia. Za to wszystkie piosenki są uwielbiane do bólu. Rycerz Mike jest nowy dla Daniela i dwa pierwsze odcinki obejrzał z zapartym tchem. Nie lubi Rasta Myszy (co mnie nie dziwi, okropna bajka), często wyłącza tv gdy leci Lew Rara, nigdy nie ogląda programów z dziećmi i tym dziwnym zniewieściałym tatusiem, nie wiem jak mu tam... Sama mam problem patrzeć na gościa, tak na marginesie. |
|
|
|
|
|
#36 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nim jestem jak się bawimy w Jessa![]() Ad.2. Och jak słyszę ale jesteś głupi to też mam nerwa w Marcie kilka razy widziałam brzydkie zachowaniaCytat:
Znaczkowa liga gra o wszystko chcemy nareszcie poznać przyszłość i na boku swój znaczek mieć Już prawie znamy na pamięć![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wiem, on jest sztuczny, animowany.
Jak może nigdzie nie być wzmianki o nim
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
Taszkin off, ale piękna godzina postu
|
|
|
#39 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ad.2. No mnie też to dziwi ![]() Dzisiaj się przyjrzałam z bliska i faktycznie ma obrączkę
|
|
|
|
|
|
#40 |
|
Przyczajenie
|
nie wiem czy wy to juz znalazlyscie ale jak ja szukalam to nie moglam znalezc. uwaga uwaga!!! imie szalonego pana w czarnym sweterku toooooo pan Tomasz Smakowski.
nacieszcie oko jak i ja nacieszylam, ale jednak to nie to samo co w bajce.sceneria robi swoje!
|
|
|
|
|
#41 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nawet są zdjęcia w google, ale jest w garniturze i chyba wolę go w swetrze
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Być rodzicem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:34.

)
) a najszczęśliwszy jest jak leci jakaś pełnometrażowa Barbie

Synek też pana migacza akceptował, miał styczność z dziećmi niesłyszącymi i wiedział dlaczego ten pan jest i że dzięki niemu inni tez mogą zrozumieć i "usłyszeć" bajkę.

w Marcie kilka razy widziałam brzydkie zachowania

nawet są zdjęcia w google, ale jest w garniturze i chyba wolę go w swetrze