|
|
#31 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Pazdziernikowo
Cytat:
edit: na pewno nazwa jest dobra? Sa w niej az dwa rozne numery. Edytowane przez 4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b Czas edycji: 2012-10-22 o 13:53 |
|
|
|
|
#34 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#38 |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
cześć Słońce
Chyba nic z tego nie będzie tym razem, bo: jeden kubek się ostał, ale go małż zaadoptował szampon i maseczka już się wymieniły... (swoją drogą baaardzo się cieszę, że Cię jednak ciągnie w stronę naturalnej pielęgnacji a pierścionki wszystkie, które oddaję, są na mnie za duże. Więc na Ciebie też będą za duże; nie wiem, jaki to rozmiar, ale ja noszę 9 - w porywach 10 więc małe, ale nie ekstremalnie małe rozmiary. Ty podejrzewam,że podobne lub nawet mniejsze nosisz. Ten z bursztynem owszem jest, kupiony w Gdańsku oczywiście, na Jarmarku Dominikańskim czy coś i na moje oko to 11stka.Lakier oczywiście do wzięcia, oddałabym za jakiś inny opi najchętniej Albo za Twój ChG; tylko czy wymiana jednego lakieru ma sens??? (filozoficzne pytanie ![]() W Warszawie pada śnieg |
|
|
|
#39 |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
mówisz... słuchaj ja wobec tego sprawdzę jaki to rozmiar w sklepie. chodzi o ten mały bursztyn, tak? nie o ten wielki??? Bo ten wielki to nie mam gwarancji, że jest autentyczny. chociaż raczej też jest...
|
|
|
|
#41 |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
dzień dobry
![]() Masz same cenne rzeczy w wątku pomyślę jeszcze, ok? Wstępnie jak pisałam ta czerwona chinka mi pasi (niestety mam fijoła na punkcie lakierów) ale coś mi się zdaje że mam podobny kolor w opi...
|
|
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 119 pkt / 100% pozyt.
|
James - podobaja mi sie tylko 5-tki Diora. Spoza watku moge zaproponowac wył. szminke YSL Rouge Volupte nr 9 lub Bobbi Brown Oli Free Tinted Moisturizer w kolorze Extra Light
Edytowane przez smash Czas edycji: 2012-11-03 o 15:42 |
|
|
|
#50 |
|
Konto usunięte
|
up
|
|
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
Hej James, zainteresowałby Cię może podkład Lancome Color Ideal kolor najjaśniejszy?
![]() Mi się u Cb parę rzeczy podoba
|
#52 |
|
Zakorzenienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;36949843].
- Daisy M. Jacobsa - refill/uzupelniacz, 15 ml, nowy. .[/QUOTE] znajdziesz cos u mnie za powyzsze? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=656648
|
#53 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#55 |
|
Zakorzenienie
|
coś za mgiełkę chanel ?
|
|
|
|
#59 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#60 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
. Moge tylko zapytac o pochodzenie perfum? Kupowalas osobiscie?
|
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:12.

szampon i maseczka już się wymieniły... (swoją drogą baaardzo się cieszę, że Cię jednak ciągnie w stronę naturalnej pielęgnacji

pomyślę jeszcze, ok? Wstępnie jak pisałam ta czerwona chinka mi pasi (niestety mam fijoła na punkcie lakierów) ale coś mi się zdaje że mam podobny kolor w opi...