|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zajrzałam na jego pocztę i facebooka... :C
Zamiast siedzieć na wizażu lepiej idź porób screeny, przydadzą Ci się jak oprzytomniejesz.
|
|
|
|
|
#32 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To on ma wiele do naprawienia, nie ty, stawiasz się w pozycji ''leku na całe zło" i zaraz zaczniesz szukać w sobie winy za jego zachowanie... Jeszcze tylko brakuje tekstu o niesieniu swojego krzyża... Naprawdę ma swoisty sposób na wyrażanie miłości. Szukanie dup na portalach erotycznych. Dziewczyno, włącz myślenie, on jest dorosły i wie co robi. A Ty chcesz go wychowywać jak 7 latka, który popala za szkołą...
Życie na czas? Czas na życie! Edytowane przez Ineczka33 Czas edycji: 2012-10-09 o 18:24 |
|
|
|
|
|
#33 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
W żadnym wypadku nie namawiam Cię, żebyś zostawiła faceta. Po prostu szlag mnie trafia, kiedy słyszę, że "najłatwiej jest uciec", "kiedyś ludzie próbowali naprawiać związki, teraz od razu się rozwodzą". Gówno prawda. Tacy ludzie są tchórzami, boją się zostawić partnera, z którym są nieszczęśliwi, wolą męczyć się i nic z tym nie robić, bo tak im jest wygodniej. A później chwalą się, ile to nie wycierpieli w imię miłości.
|
|
|
|
#34 | |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
Ale widzisz, nie możesz winić towarzystwa z pracy za to, co się dzieje. Jeśli nie będzie chciał to nie będzie z tym towarzystwem nigdy nigdzie wychodził, tylko wracał do Ciebie, nie pójdzie z inną do łóżka jeśli Cię kocha(a tak twierdzisz). Chyba, że boisz się, że się o zdradzie nie dowiesz, ale masz jego hasła do fejsbuka a on prędzej czy później pochwali się "koledze". A konta na sex portalach ja uznałabym za zdradę.
|
|
|
#35 | |
|
Buc
|
Cytat:
a jak chcesz więcej dowodów to nic nie rób, poczekaj i zobacz. aczkolwiek mnie by mocno przeraziło (chyba bardziej niż seks anonse)jak by mi chłop się innym facetem fascynował, który bzyka laskę, ta mu obiad robi a on tym obiadem częstuje drugą, którą dnia następnego obraca. hell yeah, superhero dla dorosłego faceta.
|
|
|
#36 |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
To trwa tyle, że raczej już nie ma nic do naprawiania... Sama piszesz, że to nie pierwszy raz.
|
|
#37 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Świetnie opisane.Nie zdziwię się, jak autorka stwierdzi, że chyba nie wiesz co to 'prawdziwa' miłość. Miłość wszystko wybaczy. Tylko, że w ten sposób pan nie wyciągnie wniosków ze swoich błędów, bo wiee, że wszystko zostanie mu wybaczone. Po co ma się zmieniać, jak autorka i tak nie odejdzie? Jemu jest dobrze, ją ma w du.pie, a ona bierze to za objaw wielkiej miłości... No cycki opadają.
|
|
|
#38 |
|
Przyczajenie
|
Może po prostu szczerze z nim porozmawiaj? Może po 10 latach znasz już jakieś triki, które pozwolą Ci uszczknąć prawdy
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
Widziały gały co brały.
Męcz się, dręcz się dalej i nie narzekaj. Masakra...nie rozumiem panienek, które wiedzą z kim zachodzą w ciąże i/lub biorą ślub, licząc że ich wytrwałość, miłość, one same, sprawią, że burak przeistoczy się w faceta z klasą. A potem zonk. Żałosny kłamca, śliniący się erotoman, dzieciak a nie partner. Ale cierp dalej - przecież, to trudny, wymagający związek. Szkoda by było zmarnować 10 lat tolerowania kłamcy, znoszenia wszystkiego. Aż śmierć was nie rozłączy! |
|
|
|
|
#40 |
|
Konto usunięte
|
A w tej bajce :CCC były smoki :C???
|
|
|
|
|
#41 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#42 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może miał pewne predyspozycje do oszukiwania i kłamania, ale wychodziło to w drobiazgach, a nie czymś takim. Niemniej jednak nie bronię go, bo to co tutaj czytam świadczy o braku jakiejkolwiek klasy - nie wierzę, że tak nisko można upaść, będąc samemu wysoko Już wcześniej musiał być burakiem - zdrajcą - itp., tylko że w stanie "uśpienia". Najgorzej, że Ty akceptujesz takie rzeczy. Tylko nie zapomnij zbadać się u wenerologa. W moim bliskim otoczeniu zdrada małżeńska wyszła dopiero w ten sposób.
|
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
Cieszę się że moj TŻ nie ma Fb...
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#45 |
|
Przyczajenie
|
Szanowne,
aż się specjalnie zarejestrowałem, żeby coś napisać. Mario Magdaleno. Macie dzieci. Nic nie rób pochopnie. Sprawdź swoją teorię. Jako facet mogę Ci powiedzieć, że jest prawdopodobna. Może wcale Cię nie zdradza tylko tęskni za swobodnym życiem i znajduje jego namiastkę w sieci? Czy warto niszczyć rodzinę o coś takiego? Poobserwuj, pogadaj. A nawet jeśli zdradza z przygodnymi "pupami" - znowu, czy to powód do niszczenia rodziny? Czy poza tą jedną sprawą dogadujecie się we wszystkim? Coraz więcej jest związków otwartych i jakoś funkcjonują... Powoli. Szczęście rodzinne i dzieci to zbyt wiele, żeby to lekką ręką przekreślać o kilka maili. IMO problem się pojawia jak on się ZAKOCHA, ZAUROCZY. Fioł na punkcie seksu jest poniekąd dla nas normalny. Jeśli nie ma to negatywnego wpływu na Wasz związek to po jaką cholerę robić z tego wielkie halo? Jeśli Ty masz kolegę w pracy, z którym od czasu do czasu się prześpisz, mąż się nie dowie, nadal go kochasz, to o co chodzi? Koleżanki, dziwnie lekko rozpieprzacie rodzinę, nie znając żadnych szczegółów. |
|
|
|
|
#46 |
|
Raczkowanie
|
Facet pukał inne laski będąc z Tobą od 10 lat,a Ty źle się czujesz,że przeczytałaś mu pocztę? BŁAGAM!
|
|
|
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
Widać niektóre uważają swoich facetów za napalonych idiotów, którzy z facebooka zrobią sobie sex portal do wyszukiwania nowych panienek. To się cieszą, jak nie ma tam konta.
Ale ja tak gadam z zawiści. Bo mój ma konto na fb i teraz pewnie wcale nie śpi, tylko romansuje z jakąś panną. No bo niby po co mu tam konto? Przejrzałam na oczy.
samica leniwca _______________________ *projekt denko. *o włosy dbam i zapuszczam! Edytowane przez leniwca Czas edycji: 2012-10-09 o 23:05 |
|
|
|
|
#48 |
|
Rozeznanie
|
Przeczytaj sobie początek "Anny Kareniny" Tołstoja (do momentu jak Anna rozmawia z Dolly). Tołstoj mówi tam, co kobieta powinna zrobić w obliczu draństwa swojego faceta. Nie jest to odpowiedź oczywista, jest niewygodna, ale... przenikliwie mądra. Polecam.
Keep movin! Edytowane przez Salalina Czas edycji: 2012-10-10 o 03:02 |
|
|
|
|
#49 |
|
Przyczajenie
|
Kurcze, dlaczego moderator wycina moje posty?
Specjalnie zarejestrowałem się, żeby zabrać głos. 1. Bardzo dziwie się wszystkim dziewczynom, które lekką ręką zalecają zniszczyć rodzinę i zostawić faceta. Nie znacie żadnych szczegółów sprawy a bierzecie na siebie odpowiedzialność za nieszczęśliwe życie dzieci. 2. Maria Magdalena - najpierw szczegółowo rozeznaj sprawę. Czy rzeczywiście z kimś sypia? A może podbudowuje swoje męskie poczucie własnej wartości? Może w łóżku się nie sprawdza tak jakby chciał i szuka sposobu na weryfikację? A może ubarwia swoje ciężkie i nudne życie szczyptą cudzych przygód... Jak już się dowiesz, że Cię regularnie zdradza, to odpowiedz sobie na pytanie - jaki to ma wpływ na Waszą rodzinę? Czy Cię kocha? Czy kocha dzieci? Czy zapewnia Wam byt, ciepło, wychowanie, etc.? Jeśli wszystko jest ok a on chodzi w bok, to czy czujesz się skrzywdzona? Dlaczego? Bo chcesz go mieć dla siebie? Bo z inną mu jest lepiej? A może nie warto w ogóle się tym przejmować? Jeśli dla niego to sport, to może zanim się rozstaniecie sama spróbuj z kim innym i popatrz na jego reakcję? Jest milion rozwiązań po drodze a dziewczyny nic tylko zostaw go, odejdź. Panie drogie, powoli! Gościu |
|
|
|
|
#50 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Poza tym zastanów się czy z miłością myślał o tobie i dzieciach jak umawiał się z paniami z seks anonsów? Widzisz tu miłość czy znów będziesz go na swój dziwny sposób usprawiedliwiać? Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#51 |
|
Zadomowienie
|
Ja bym poczekała i poszperała w poczcie.Dopóki nie bedziesz miala nie zbitych dowodów to będzie Cie przekonywal,ze masz urojenia lub wymyślasz,a on jest nie winny 0 i zapewne zmieni hasło.
I porób zdjecia lub screeny,przydadzą sie w przyszlosci na rozwodzie.[ jesli faktycznie Cie zdradza cały czas]. Nie wiadomo czy nie bedzie walczyl o dzieci,a tak to nie bedzie zadnyych podstaw by mu ich przyznać. W tym wypadku nie radze jak dziewczyny rzucać wszystko i odchodzisz,tylko myślec przyszłościowo.
Akcja "pokaż kolana!" czas: do maja cel: ćwiczyć,ćwiczyć,ćwiczyć ! 15km ![]() Edytowane przez ewa102 Czas edycji: 2012-10-10 o 09:29 |
|
|
|
|
#52 |
|
Raczkowanie
|
Autorko na razie bym mu nic nie mówiła, zaglądała na tego facebooka i czekała na kolejne jego potknięcie. Niestety ale nawet najlepszy oszust w końcu zostawia jakiś ślad.
I podobnie jak ewa102 uważam, że bez zbitych dowodów z Twojej strony nie ma sensu. On coś wymyśli, powie, że to żart, że się popisywał. A w najgorszym wypadku zarzuci, że mu nie ufasz i sprawdzasz. Poczekaj i weź się w garść, żeby nie zauważył, że coś jest nie tak.
|
|
#53 |
|
Konto usunięte
|
Ona nigdy nie zdobędzie niezbitych dowodów, bo każdy dowód, jak się facet uprze, można podważyć - świadkowie? kłamią, majtki na lampie? kolega podrzucił, SMS-y w komórce? ktoś mi telefon zhackował i tak dalej. Więc jakieś przyczajania się w celu zebrania większej ilości dowodów? Bez sensu. Co najwyżej w celu przeprowadzenia rozwodu z orzeczeniem o jego winie, ale dla siebie samej? Jeżeli dla niej kłamstwa faceta i całokształt to nie dowód, to nic nim nie będzie.
|
|
|
|
|
#54 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mi się wydaje, że Autorka założyła wątek, bo oczekiwała rad w stylu; ,,porozmawiaj z nim, może się zmieni, szkoda niszczyć 10letni związek". No i skoro te świństwa, które opisała nie sprawiły, że myśli o odejściu od męża to już nie wiem co musiałoby się stać, żeby zmieniła zdanie. No i tak jak napisała Leece, tchórzem to Ty jesteś teraz, bo cichutko siedzisz, nic nie robisz, chociaż mąż Cię zdradza. Odwagą jest coś zmienić, chcieć tego... |
|
|
|
|
|
#55 |
|
Zakorzenienie
|
Autorko, co zamierzasz z tym fantem zrobić? Bo jeśli nic, to chyba właściwie dobrze Ci się nadal oszukiwać, udawać, że jesteś z tym kolesiem szczęśliwa.
Ja chyba zrobiłabym piekło po uprzednim wydrukowaniu sobie tych rzeczy.
|
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
Korzystasz autorko z tego samego komputera, co on? Czy on korzysta ze swojego?
I czy on te swoje rozmowy przeprowadza w pracy tylko, czy tez w domu? |
|
|
|
|
#57 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Poza tym wszystkim, chciałabym dodać, że on nie był taki zawsze. Początek naszego związku to bajka, dopiero po kilku latach zmienił się nie do poznania, ale co ja będę tłumaczyć, jak ktoś nie chce tego zrozumieć i imputuje mi, że jestem złą matką bo sobie wybrałam takiego delikwenta na ojca moich dzieci to żadna siła mu tego nie przetłumaczy... |
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#58 |
|
Zakorzenienie
|
spytam się więc wprost: po co ten wątek?
wiesz wszystko lepiej przecież JAKI jest cel zakładania takiego wątku? |
|
|
|
|
#59 | |||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#60 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli więc cokolwiek ci odpowie - trzeba założyć, że to nie jest prawda, że najprawdopodobniej kłamie (oraz: cokolwiek ci nie powie, to w żaden sposób twoich wątpliwości nie rozwieje, bo i tak będziesz sie zastanawiać "a może jednak?") Więc jeśli ty masz w jakiś sposób zyskać pewność - to tylko w wyniku tego, do czego sama dojdziesz. Ja uważam, że to jest sytuacja zupełnie nienormalna... Ale ona tak się przedstawia. Edytowane przez JanePanzram Czas edycji: 2012-10-10 o 15:36 |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:21.

Świetnie opisane.