Zajrzałam na jego pocztę i facebooka... :C - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-10-09, 18:07   #31
moooniaaaa
Zakorzenienie

Dot.: Zajrzałam na jego pocztę i facebooka... :C

Zamiast siedzieć na wizażu lepiej idź porób screeny, przydadzą Ci się jak oprzytomniejesz.
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-09, 18:23   #32
Ineczka33
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez xxxMaria_Magdalenaxxx Pokaż wiadomość
Jestem wychowana w taki sposób, że zawsze staram się coś naprawić, bo uciec z pola walki jest niezmiernie łatwo.
Jak już przejrzysz na oczy, to dostrzeżesz, że to on uciekł z pola walki, bo wytrwać z jedną kobietą w małżeństwie było by trudniejsze niż życie jak singiel... Spieprzył jak gówniarz, z życia, które z Tobą zaczął budować.

To on ma wiele do naprawienia, nie ty, stawiasz się w pozycji ''leku na całe zło" i zaraz zaczniesz szukać w sobie winy za jego zachowanie...
Jeszcze tylko brakuje tekstu o niesieniu swojego krzyża...

Cytat:
Ja naprawdę czuję, że on mnie kocha,
Naprawdę ma swoisty sposób na wyrażanie miłości. Szukanie dup na portalach erotycznych.

Cytat:
Mam wrażenie, że on się po zmianie pracy wplątał w dziwne towarzystwo, które powoli zmienia go w zupełnie innego człowieka i czuję się tym kompletnie bezsilna.
Dziewczyno, włącz myślenie, on jest dorosły i wie co robi. A Ty chcesz go wychowywać jak 7 latka, który popala za szkołą...

Edytowane przez Ineczka33
Czas edycji: 2012-10-09 o 18:24
Ineczka33 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-09, 18:37   #33
Leece
Raczkowanie

Cytat:
Jestem wychowana w taki sposób, że zawsze staram się coś naprawić, bo uciec z pola walki jest niezmiernie łatwo.
A kija prawda, Ty w tym momencie nie walczysz, tylko chowasz się w krzakach przy polu i czekasz, aż bitwa sama się skończy. Skoro "ucieczka to najprostsze wyjście" to śmiało, spróbuj odejść albo chociaż wyobrazić sobie życie bez swojego faceta. Zakończenie toksycznego związku to jedna z najtrudniejszych rzeczy, jakie można zrobić w takiej sytuacji. Nie jest ucieczką, ale aktem odwagi. Ucieka się od swojej winy, od bezczelnego buca się odchodzi - z godnością i podniesioną głową.

W żadnym wypadku nie namawiam Cię, żebyś zostawiła faceta. Po prostu szlag mnie trafia, kiedy słyszę, że "najłatwiej jest uciec", "kiedyś ludzie próbowali naprawiać związki, teraz od razu się rozwodzą". Gówno prawda. Tacy ludzie są tchórzami, boją się zostawić partnera, z którym są nieszczęśliwi, wolą męczyć się i nic z tym nie robić, bo tak im jest wygodniej. A później chwalą się, ile to nie wycierpieli w imię miłości.
And vodka makes you not remember any of that crap.
Leece jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-09, 19:17   #34
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
Takie złośliwości są mi w tej chwili naprawdę niepotrzebne. Jestem wychowana w taki sposób, że zawsze staram się coś naprawić, bo uciec z pola walki jest niezmiernie łatwo. Ja naprawdę czuję, że on mnie kocha, a nasze dzieci są owocem miłości. Mam wrażenie, że on się po zmianie pracy wplątał w dziwne towarzystwo, które powoli zmienia go w zupełnie innego człowieka i czuję się tym kompletnie bezsilna.
Bardzo mi przykro, że cię coś takiego spotkało.
Ale widzisz, nie możesz winić towarzystwa z pracy za to, co się dzieje. Jeśli nie będzie chciał to nie będzie z tym towarzystwem nigdy nigdzie wychodził, tylko wracał do Ciebie, nie pójdzie z inną do łóżka jeśli Cię kocha(a tak twierdzisz).
Chyba, że boisz się, że się o zdradzie nie dowiesz, ale masz jego hasła do fejsbuka a on prędzej czy później pochwali się "koledze".
A konta na sex portalach ja uznałabym za zdradę.

ciri15 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-09, 19:18   #35
suszarka
Buc

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Zamiast siedzieć na wizażu lepiej idź porób screeny, przydadzą Ci się jak oprzytomniejesz.
mądre słowa.

a jak chcesz więcej dowodów to nic nie rób, poczekaj i zobacz.
aczkolwiek mnie by mocno przeraziło (chyba bardziej niż seks anonse)jak by mi chłop się innym facetem fascynował, który bzyka laskę, ta mu obiad robi a on tym obiadem częstuje drugą, którą dnia następnego obraca. hell yeah, superhero dla dorosłego faceta.
Stary 2012-10-09, 19:22   #36
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
Ok, czyli to moja wina. Może masz rację. Tylko ja nie chcę wyrzucać starej pralki a ją naprawić. Tylko nie wiem jak się za to zabrać. Tylko proszę Cię, moich dzieci do tego nie mieszaj....
To trwa tyle, że raczej już nie ma nic do naprawiania... Sama piszesz, że to nie pierwszy raz.

ciri15 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-09, 20:14   #37
leniwca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Leece Pokaż wiadomość
A kija prawda, Ty w tym momencie nie walczysz, tylko chowasz się w krzakach przy polu i czekasz, aż bitwa sama się skończy. Skoro "ucieczka to najprostsze wyjście" to śmiało, spróbuj odejść albo chociaż wyobrazić sobie życie bez swojego faceta. Zakończenie toksycznego związku to jedna z najtrudniejszych rzeczy, jakie można zrobić w takiej sytuacji. Nie jest ucieczką, ale aktem odwagi. Ucieka się od swojej winy, od bezczelnego buca się odchodzi - z godnością i podniesioną głową.

W żadnym wypadku nie namawiam Cię, żebyś zostawiła faceta. Po prostu szlag mnie trafia, kiedy słyszę, że "najłatwiej jest uciec", "kiedyś ludzie próbowali naprawiać związki, teraz od razu się rozwodzą". Gówno prawda. Tacy ludzie są tchórzami, boją się zostawić partnera, z którym są nieszczęśliwi, wolą męczyć się i nic z tym nie robić, bo tak im jest wygodniej. A później chwalą się, ile to nie wycierpieli w imię miłości.

Świetnie opisane.
Nie zdziwię się, jak autorka stwierdzi, że chyba nie wiesz co to 'prawdziwa' miłość. Miłość wszystko wybaczy.
Tylko, że w ten sposób pan nie wyciągnie wniosków ze swoich błędów, bo wiee, że wszystko zostanie mu wybaczone. Po co ma się zmieniać, jak autorka i tak nie odejdzie? Jemu jest dobrze, ją ma w du.pie, a ona bierze to za objaw wielkiej miłości... No cycki opadają.
*o włosy dbam i zapuszczam!
leniwca jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-10-09, 20:23   #38
LucjanER22
Przyczajenie

Może po prostu szczerze z nim porozmawiaj? Może po 10 latach znasz już jakieś triki, które pozwolą Ci uszczknąć prawdy
Stary 2012-10-09, 20:25   #39
new woman in town
Zakorzenienie

Widziały gały co brały.

Męcz się, dręcz się dalej i nie narzekaj.

Masakra...nie rozumiem panienek, które wiedzą z kim zachodzą w ciąże i/lub biorą ślub, licząc że ich wytrwałość, miłość, one same, sprawią, że burak przeistoczy się w faceta z klasą. A potem zonk. Żałosny kłamca, śliniący się erotoman, dzieciak a nie partner. Ale cierp dalej - przecież, to trudny, wymagający związek. Szkoda by było zmarnować 10 lat tolerowania kłamcy, znoszenia wszystkiego. Aż śmierć was nie rozłączy!
new woman in town jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-09, 21:22   #40
201604181004
Konto usunięte

A w tej bajce :CCC były smoki :C???
201604181004 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-09, 21:37   #41
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Takie złośliwości są mi w tej chwili naprawdę niepotrzebne. Jestem wychowana w taki sposób, że zawsze staram się coś naprawić, bo uciec z pola walki jest niezmiernie łatwo. Ja naprawdę czuję, że on mnie kocha, a nasze dzieci są owocem miłości. Mam wrażenie, że on się po zmianie pracy wplątał w dziwne towarzystwo, które powoli zmienia go w zupełnie innego człowieka i czuję się tym kompletnie bezsilna.
a winni sa tylko kumple
TmargoT jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-10-09, 21:40   #42
ulicznica
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to ulicznica

Cytat:
Napisane przez new woman in town Pokaż wiadomość
Widziały gały co brały.

Męcz się, dręcz się dalej i nie narzekaj.

Masakra...nie rozumiem panienek, które wiedzą z kim zachodzą w ciąże i/lub biorą ślub, licząc że ich wytrwałość, miłość, one same, sprawią, że burak przeistoczy się w faceta z klasą. A potem zonk. Żałosny kłamca, śliniący się erotoman, dzieciak a nie partner. Ale cierp dalej - przecież, to trudny, wymagający związek. Szkoda by było zmarnować 10 lat tolerowania kłamcy, znoszenia wszystkiego. Aż śmierć was nie rozłączy!
W ciągu 10 lat związku wiele się może zmienić.
Może miał pewne predyspozycje do oszukiwania i kłamania, ale wychodziło to w drobiazgach, a nie czymś takim. Niemniej jednak nie bronię go, bo to co tutaj czytam świadczy o braku jakiejkolwiek klasy - nie wierzę, że tak nisko można upaść, będąc samemu wysoko
Już wcześniej musiał być burakiem - zdrajcą - itp., tylko że w stanie "uśpienia".
Najgorzej, że Ty akceptujesz takie rzeczy. Tylko nie zapomnij zbadać się u wenerologa.
W moim bliskim otoczeniu zdrada małżeńska wyszła dopiero w ten sposób.

KSIĄŻKOWE NOWOŚCI W WĄTKU - KLIK!

Biżu i ciuchy M, L, XL

"Bo gdy Bóg zamyka drzwi, otwiera okno..."
ulicznica jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-09, 22:15   #43
kleo_4
Zakorzenienie

Cieszę się że moj TŻ nie ma Fb...

Kocham i jestem kochana

14.12.2015♥ Moje malutkie-największe szczęście
kleo_4 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-09, 22:36   #44
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kleo_4 Pokaż wiadomość
Cieszę się że moj TŻ nie ma Fb...
czy to wyznacznik wierności?
TmargoT jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-09, 22:49   #45
maciejmaciejw
Przyczajenie

Szanowne,

aż się specjalnie zarejestrowałem, żeby coś napisać.

Mario Magdaleno. Macie dzieci. Nic nie rób pochopnie. Sprawdź swoją teorię. Jako facet mogę Ci powiedzieć, że jest prawdopodobna. Może wcale Cię nie zdradza tylko tęskni za swobodnym życiem i znajduje jego namiastkę w sieci?

Czy warto niszczyć rodzinę o coś takiego? Poobserwuj, pogadaj.

A nawet jeśli zdradza z przygodnymi "pupami" - znowu, czy to powód do niszczenia rodziny? Czy poza tą jedną sprawą dogadujecie się we wszystkim?

Coraz więcej jest związków otwartych i jakoś funkcjonują... Powoli. Szczęście rodzinne i dzieci to zbyt wiele, żeby to lekką ręką przekreślać o kilka maili.
IMO problem się pojawia jak on się ZAKOCHA, ZAUROCZY. Fioł na punkcie seksu jest poniekąd dla nas normalny. Jeśli nie ma to negatywnego wpływu na Wasz związek to po jaką cholerę robić z tego wielkie halo? Jeśli Ty masz kolegę w pracy, z którym od czasu do czasu się prześpisz, mąż się nie dowie, nadal go kochasz, to o co chodzi?

Koleżanki, dziwnie lekko rozpieprzacie rodzinę, nie znając żadnych szczegółów.
maciejmaciejw jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-09, 22:56   #46
Sztywniaaraa
Raczkowanie

Facet pukał inne laski będąc z Tobą od 10 lat,a Ty źle się czujesz,że przeczytałaś mu pocztę? BŁAGAM!
Sztywniaaraa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-09, 23:02   #47
leniwca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez TmargoT Pokaż wiadomość
czy to wyznacznik wierności?
Widać niektóre uważają swoich facetów za napalonych idiotów, którzy z facebooka zrobią sobie sex portal do wyszukiwania nowych panienek. To się cieszą, jak nie ma tam konta.

Ale ja tak gadam z zawiści. Bo mój ma konto na fb i teraz pewnie wcale nie śpi, tylko romansuje z jakąś panną. No bo niby po co mu tam konto? Przejrzałam na oczy.
*o włosy dbam i zapuszczam!

Edytowane przez leniwca
Czas edycji: 2012-10-09 o 23:05
leniwca jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-10, 02:47   #48
Salalina
Rozeznanie

Przeczytaj sobie początek "Anny Kareniny" Tołstoja (do momentu jak Anna rozmawia z Dolly). Tołstoj mówi tam, co kobieta powinna zrobić w obliczu draństwa swojego faceta. Nie jest to odpowiedź oczywista, jest niewygodna, ale... przenikliwie mądra. Polecam.

Edytowane przez Salalina
Czas edycji: 2012-10-10 o 03:02
Salalina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-10, 09:09   #49
maciejmaciejw
Przyczajenie

Kurcze, dlaczego moderator wycina moje posty?

Specjalnie zarejestrowałem się, żeby zabrać głos.

1. Bardzo dziwie się wszystkim dziewczynom, które lekką ręką zalecają zniszczyć rodzinę i zostawić faceta. Nie znacie żadnych szczegółów sprawy a bierzecie na siebie odpowiedzialność za nieszczęśliwe życie dzieci.
2. Maria Magdalena - najpierw szczegółowo rozeznaj sprawę. Czy rzeczywiście z kimś sypia? A może podbudowuje swoje męskie poczucie własnej wartości? Może w łóżku się nie sprawdza tak jakby chciał i szuka sposobu na weryfikację? A może ubarwia swoje ciężkie i nudne życie szczyptą cudzych przygód...
Jak już się dowiesz, że Cię regularnie zdradza, to odpowiedz sobie na pytanie - jaki to ma wpływ na Waszą rodzinę? Czy Cię kocha? Czy kocha dzieci? Czy zapewnia Wam byt, ciepło, wychowanie, etc.? Jeśli wszystko jest ok a on chodzi w bok, to czy czujesz się skrzywdzona? Dlaczego? Bo chcesz go mieć dla siebie? Bo z inną mu jest lepiej? A może nie warto w ogóle się tym przejmować? Jeśli dla niego to sport, to może zanim się rozstaniecie sama spróbuj z kim innym i popatrz na jego reakcję?

Jest milion rozwiązań po drodze a dziewczyny nic tylko zostaw go, odejdź. Panie drogie, powoli!

Gościu
maciejmaciejw jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-10-10, 09:12   #50
201706190936
Konto usunięte

Cytat:
, mówi mi wciąż że mnie kocha, [...]a przez niektóre jego akcje jestem już siwa. Zawsze mu wybaczam bo chcę byśmy byli szczęśliwi. .
czy ty nie widzisz że to się ze sobą kłóci? Przeczytaj to z parę razy...

Cytat:
Ja naprawdę czuję, że on mnie kocha, a nasze dzieci są owocem miłości. Mam wrażenie, że on się po zmianie pracy wplątał w dziwne towarzystwo, które powoli zmienia go w zupełnie innego człowieka i czuję się tym kompletnie bezsilna.
To jest dorosły facet kobieto, nie jest ubezwłasnowolniony, widać pasują mu takie "metamorfozy".
Poza tym zastanów się czy z miłością myślał o tobie i dzieciach jak umawiał się z paniami z seks anonsów? Widzisz tu miłość czy znów będziesz go na swój dziwny sposób usprawiedliwiać?
Cytat:
Może masz rację. Tylko ja nie chcę wyrzucać starej pralki a ją naprawić. Tylko nie wiem jak się za to zabrać. Tylko proszę Cię, moich dzieci do tego nie mieszaj....

"Kolejna z dziwną - jak dla mnie - wizją związku pt. związek to nieustanne szarpanie faceta, żeby wszedł na właściwą ścieżkę, wybaczanie mu co chwilę jakichś grzechów etc. Matrix."

Ja po prostu nie chcę wyjść na debila... boję się że te moje odkrycia nie są jeszcze wystarczającym powodem by komuś spakować walizki. Mnie samej zdarza się z ciekawości klikać różne rzeczy, a do tego nie mam pojęcia jak odniósł się do wypowiedzi kolegi mój tż. Alarmujące jest to, że całą dyskusję od razu skasował, ale czy to jest mój as w rękawie?

"Jesteście katolikami?" wiem, że nie odpowiada się pytaniem na pytanie, ale jakie to ma znaczenie?
Im wcześniej się ogarniesz z tą sprawą tym lepiej dla ciebie. Nie ma na co czekać i tyle. Musisz wiedzieć na czym stoisz bo takie bezsensowne tkwienie w bagienku nic ci nie da. Tak samo waszym dzieciom.
201706190936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-10, 09:26   #51
ewa102
Zadomowienie

Ja bym poczekała i poszperała w poczcie.Dopóki nie bedziesz miala nie zbitych dowodów to będzie Cie przekonywal,ze masz urojenia lub wymyślasz,a on jest nie winny 0 i zapewne zmieni hasło.

I porób zdjecia lub screeny,przydadzą sie w przyszlosci na rozwodzie.[ jesli faktycznie Cie zdradza cały czas]. Nie wiadomo czy nie bedzie walczyl o dzieci,a tak to nie bedzie zadnyych podstaw by mu ich przyznać.

W tym wypadku nie radze jak dziewczyny rzucać wszystko i odchodzisz,tylko myślec przyszłościowo.

Akcja "pokaż kolana!"

czas: do maja

cel: ćwiczyć,ćwiczyć,ćwiczyć !

15km

Edytowane przez ewa102
Czas edycji: 2012-10-10 o 09:29
ewa102 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-10, 09:59   #52
pegi braun
Raczkowanie

Autorko na razie bym mu nic nie mówiła, zaglądała na tego facebooka i czekała na kolejne jego potknięcie. Niestety ale nawet najlepszy oszust w końcu zostawia jakiś ślad.

I podobnie jak ewa102 uważam, że bez zbitych dowodów z Twojej strony nie ma sensu. On coś wymyśli, powie, że to żart, że się popisywał. A w najgorszym wypadku zarzuci, że mu nie ufasz i sprawdzasz.
Poczekaj i weź się w garść, żeby nie zauważył, że coś jest nie tak.
Stary 2012-10-10, 10:06   #53
201803290936
Konto usunięte

Ona nigdy nie zdobędzie niezbitych dowodów, bo każdy dowód, jak się facet uprze, można podważyć - świadkowie? kłamią, majtki na lampie? kolega podrzucił, SMS-y w komórce? ktoś mi telefon zhackował i tak dalej. Więc jakieś przyczajania się w celu zebrania większej ilości dowodów? Bez sensu. Co najwyżej w celu przeprowadzenia rozwodu z orzeczeniem o jego winie, ale dla siebie samej? Jeżeli dla niej kłamstwa faceta i całokształt to nie dowód, to nic nim nie będzie.
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-10, 10:23   #54
egocentryczna
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Leece Pokaż wiadomość

Bardzo mądry post, sama prawda.

Mi się wydaje, że Autorka założyła wątek, bo oczekiwała rad w stylu; ,,porozmawiaj z nim, może się zmieni, szkoda niszczyć 10letni związek". No i skoro te świństwa, które opisała nie sprawiły, że myśli o odejściu od męża to już nie wiem co musiałoby się stać, żeby zmieniła zdanie. No i tak jak napisała Leece, tchórzem to Ty jesteś teraz, bo cichutko siedzisz, nic nie robisz, chociaż mąż Cię zdradza. Odwagą jest coś zmienić, chcieć tego...
egocentryczna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-10, 10:24   #55
ulicznica
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to ulicznica

Autorko, co zamierzasz z tym fantem zrobić? Bo jeśli nic, to chyba właściwie dobrze Ci się nadal oszukiwać, udawać, że jesteś z tym kolesiem szczęśliwa.

Ja chyba zrobiłabym piekło po uprzednim wydrukowaniu sobie tych rzeczy.

KSIĄŻKOWE NOWOŚCI W WĄTKU - KLIK!

Biżu i ciuchy M, L, XL

"Bo gdy Bóg zamyka drzwi, otwiera okno..."
ulicznica jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-10, 11:20   #56
JanePanzram
Zakorzenienie

Korzystasz autorko z tego samego komputera, co on? Czy on korzysta ze swojego?
I czy on te swoje rozmowy przeprowadza w pracy tylko, czy tez w domu?
JanePanzram jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-10, 15:14   #57
xxxMaria_Magdalenaxxx
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Sztywniaaraa Pokaż wiadomość
Facet pukał inne laski będąc z Tobą od 10 lat,a Ty źle się czujesz,że przeczytałaś mu pocztę? BŁAGAM!
Problem w tym, że nie mam żadnych podstaw by myśleć, że pukał inne laski. Bardzo sporadycznie wychodzi z domu, a w 99% wiem z kim jest albo zabiera mnie ze sobą. Ten jeden procent to obowiązkowe szkolenie z zakładu pracy na terenie innego miasta, a i tak nie mam powodu by myśleć by mnie tam zdradził. Mam tylko ślady, że rejestrował się na portalach erotycznych. Mówiąc, że to się zdarzało w przeszłości mam na myśli np. sytuację, w której chatował z laską z miasta oddalonego o setki kilometrów podając się za policjanta (@_o? kłamstewko) i umawiał się z nią w jej mieście co było absolutnie nierealne do spełnienia, lub inna przykładowa sytuacja: kilkakrotnie tracił pracę i nigdy się do tego nie przyznał. O tym fakcie dowiadywałam się przypadkiem i ze sporym opónieniem. Kłamał też, że przez bity miesiąc 10 godzin dziennie spędza na rozmowach kwalifikacyjnych i wcale nie ma go w domu tylko po to by mieć pretekst do absolutnego nie dotykania się do prac domowych. Ja nie staram się go bronić. Staram się być sprawiedliwa. Jest coś takiego jak domniemanie niewinności, a ja nigdy go za rękę nie złapałam. Nie chcę wyjść na psychopatkę, która pakuje walizki bo facet oglądał sobie w internecie inne laski i ma prymitywnego kumpla. Jak już kończyć związek to z wyraźnego powodu i mając niezbite dowody. Póki co nie znalazłam więcej powodów do niepokoju, ale nadal jestem czujna.

Poza tym wszystkim, chciałabym dodać, że on nie był taki zawsze. Początek naszego związku to bajka, dopiero po kilku latach zmienił się nie do poznania, ale co ja będę tłumaczyć, jak ktoś nie chce tego zrozumieć i imputuje mi, że jestem złą matką bo sobie wybrałam takiego delikwenta na ojca moich dzieci to żadna siła mu tego nie przetłumaczy...
xxxMaria_Magdalenaxxx jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-10-10, 15:18   #58
JanePanzram
Zakorzenienie

spytam się więc wprost: po co ten wątek?
wiesz wszystko lepiej przecież

JAKI jest cel zakładania takiego wątku?
Stary 2012-10-10, 15:24   #59
xxxMaria_Magdalenaxxx
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez JanePanzram Pokaż wiadomość
Korzystasz autorko z tego samego komputera, co on? Czy on korzysta ze swojego?
I czy on te swoje rozmowy przeprowadza w pracy tylko, czy tez w domu?
On ma swój komputer i laptopa, ja mam swojego peceta. Wyprzedzając pytanie nie sprawdzałam co tam ma i chyba nie miałoby to sensu bo jak pisałam wcześniej on dosłownie wszystko kasuje. Historię, ciasteczka... Rozmowy przeprowadza raczej różnie i w domu i w pracy, natomiast rejestrował się na portalach erotycznych nawet w pracy co dla mnie szczytem głupoty.

---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ----------

Cytat:
Napisane przez JanePanzram Pokaż wiadomość
spytam się więc wprost: po co ten wątek?
wiesz wszystko lepiej przecież

JAKI jest cel zakładania takiego wątku?
Wystarczyłoby, że przeczytałabyś do końca mój pierwszy post. Miałabyś wszystko jak na dłoni. Nie wiedziałam co mam zrobić. Czy porozmawiać z nim i jeśli już to w jaki sposób, co mu powiedzieć, czy dalej ukrywać fakt, że mam dostęp do jego poczty. Z nim się bardzo cięzko rozmawia, bo tak manipuluje rozmową, że zawsze wychodzi na niewinnego, a ja na przewrażliwioną histeryczkę.

---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ----------

Cytat:
Napisane przez Doris1981 Pokaż wiadomość
Ona nigdy nie zdobędzie niezbitych dowodów, bo każdy dowód, jak się facet uprze, można podważyć - świadkowie? kłamią, majtki na lampie? kolega podrzucił, SMS-y w komórce? ktoś mi telefon zhackował i tak dalej. Więc jakieś przyczajania się w celu zebrania większej ilości dowodów? Bez sensu. Co najwyżej w celu przeprowadzenia rozwodu z orzeczeniem o jego winie, ale dla siebie samej? Jeżeli dla niej kłamstwa faceta i całokształt to nie dowód, to nic nim nie będzie.
No właśnie... chyba masz rację :C to nie ma sensu, poddaję się i tak z nim nie wygram.
xxxMaria_Magdalenaxxx jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-10, 15:33   #60
JanePanzram
Zakorzenienie

Cytat:
Z nim się bardzo cięzko rozmawia, bo tak manipuluje rozmową, że zawsze wychodzi na niewinnego, a ja na przewrażliwioną histeryczkę.
Z nim rozmowa jest bezcelowa (co zresztą normalne nie jest) - a to dlatego, bo on w wielu rzeczach kłamie.
Jeśli więc cokolwiek ci odpowie - trzeba założyć, że to nie jest prawda, że najprawdopodobniej kłamie (oraz: cokolwiek ci nie powie, to w żaden sposób twoich wątpliwości nie rozwieje, bo i tak będziesz sie zastanawiać "a może jednak?")

Więc jeśli ty masz w jakiś sposób zyskać pewność - to tylko w wyniku tego, do czego sama dojdziesz.

Ja uważam, że to jest sytuacja zupełnie nienormalna...
Ale ona tak się przedstawia.

Edytowane przez JanePanzram
Czas edycji: 2012-10-10 o 15:36
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości