|
|
#31 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: ściema w konkursach Rossmanna
No to dokładnie ta sama sytuacja jak u mnie. Z tym że szminka za niecałe 6 zł nie była warta tego żeby gdziekolwiek pisać i się o to awanturować więc dałam sobie spokój. Poza tym wszystko tak samo - byłam wymieniona na liście zwycięzców, a w drogerii o niczym nie wiedzieli, też nic nie mieli na zapleczu i ogólnie wielkie zdziwienie. W tej samej drogerii była też w tym czasie inna dziewczyna z "listy wygranych" i też ta sama historia.
|
|
|
|
|
#32 |
|
Rozeznanie
|
To ja miałam chyba większe szczęście. Wygrałam BB od MNY i czekał na mnie grzecznie w wybranym Rossmanie. Udało mi się tez wygrać kartę podarunkową i była z jednodniowym opóźnieniem, ale była.
Co do nałogowych konkursowiczów to się zgodzę, że takie osoby istnieją. Jak sprawdzam wyniki, to szukam litery swojego nazwiska i tam mniej więcej zawsze te same osoby
|
|
#33 |
|
Raczkowanie
|
cześć. mogę coś napisać o tych konkursach na Wizażu i Rossnet.pl .
Na wizażu wygrałam jeden konkurs na klikanie i przysłali mi pocztą nagrodę jakimś cudem. Ale też musiałam się z nimi kontaktować mejlowo również 3 razy miałam możliwość testowania różnych produktów i też 'przyszły' pocztą. Bez żadnego potwierdzenia. Nie mam pojęcia od czego to zależy ale udało mi się.A jeśli chodzi o Rossnet.pl to wygrałam w konkursie Uwolnij skórę od zanieczyszczeń z markami ALTERRA, RIVAL DE LOOP, SYNERGEN oraz LILIBE! link: http://www.rossnet.pl/konkursy/wynik...contestId=1243 Życzę innym powodzenia bo ja biore udział w konkursach tak gdzieś od 4 miesięcy.
|
|
#34 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#35 |
|
Raczkowanie
|
Ja czesto cos wygrywam- sama nie wiem jak to się dzieje
Ostatnio byl konkurs Vichy, wymyslec jakis opis idealnej cery. Napisalam cos tak o i zapomnialam o tym. Jakies bylo moje zdziwienie gdy za ok miesiac przyszla do mnie paczka z wygranym kremem!
|
|
#36 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Bo mi się takie coś owszem kilka razy zdarzyło, ale jeśli chodzi, o same konkursy to na rossnecie nie wygrałam nic i potwierdzam wygrywają przeważnie te same osoby - często różnią się po prostu wielkością liter, jakąś literówką, czy zdrobnienie imienia albo pełna jego forma. Również odpuściłam, nie ma szans. ---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ---------- A właśnie zajrzałam do rossnetu na zakładkę konkursy i niby mam wpisane po bokach przy niektórych konkursach - Nagroda zostanie wysłana pocztą. Aczkolwiek pocztą nic nie dostałam i nie mogę podejrzeć listy wygranych i nawet nie wiem kiedy te konkursy się skończyły :P W sumie to w nic przy tych konkursach kliknąć nie mogę, więc pewnie nic nie ma :P |
|
|
|
|
|
#37 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#38 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Otóż to. Gdyby coś wygrała, to obok tego wybranego miejsca odbioru nagrody byłby narysowany prezent. Jak w załączniku.
|
|
|
#39 |
|
Przyczajenie
|
W ostatnim konkursie 50 najwyżej ocenionych miało wygrać nagrodę dodatkową. pierwsza z brzegu osoba miała niższą ocenę niż ja a wygrała. ja oczywiście nie. Jest jeszcze osoba która ma bardzo wysoką ocenę i również nie wygrała. Ale ściema..
|
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
Pod uwage brana była też ilośc oddanych głosów... Uwazasz ze sprawiedliwe byłoby gdyby wygrała osoba z jednym głosem o sredneij 5,00 i osoba z 20 głosami o sredneij 4,8?
|
|
|
|
|
#41 |
|
Przyczajenie
|
czyli nie ma co za bardzo się napalać na nagrody.....
|
|
|
|
|
#42 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie tylko te Rossmanowskie. Bardzo chciałam wygrać w konkursie z Lady Gaga, nawet zapach, nie tylko wyjazd. Kombinowałam z odpowiedzią ile się dało. Popatrzyłam potem na osoby które wygrały: część kont na wizażu nie istnieje, część nie ma nawet żadnego posta. Moim zdaniem to nie jest fair. Jeszcze może gdyby część była z aktywnych użytkowniczek a część z tych szaraczków cichych to może, ale MOŻE..
https://wizaz.pl/akcje/sephora/lady-gaga/ tutaj są te wyniki, możecie popatrzeć na nicki. Weszłam na listę Userów wizażu, wpisałam w wyszukiwanie "Kapi09" - "Szukanie nie przyniosło żadnych rezultatów. Spróbuj ponownie."..
Edytowane przez Neciak89 Czas edycji: 2013-01-31 o 19:24 |
|
|
|
|
|
#43 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No nieładnie...
|
|
|
#44 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nagrody za Gagę były wybierana za podstawie prawidłowych odpowiedzi - wyborów a.b.c.d (o ile dobrze pamiętam) ale w głównej mierze najważniejsza była odpowiedź na pytanie otwarte. Konkursy na wizażu to nie ściema Pozdrawiam
Edytowane przez Mirianka Czas edycji: 2013-02-05 o 00:30 Powód: literówka |
|
|
|
|
|
#45 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#46 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#47 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=019cbfde5cc6e455fa19b01 1903180c9b735c7f6;3903848 5]No właśnie wszystkie nicki wizażowe wyskakują w googlach. Bardzo dziwne......
Oj chyba się coś wydało[/QUOTE] pamiętam, że kiedys była wyszukiwarka do szukania użytkowniczek, wrzućcie link jak wiecie gdzie jest. Chciała bym sprawdzić te rewelacje o konkursach na wizażu. A może można swoje konto usunąć? Ktoś założył aby dla konka i wywalił potem. |
|
|
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
A ja mam inne pytanko? Czy dziewczyny, z grudniowego rossmanowego konkursu dostaly juz paczuszki? jak tak to co co wchodzilo w zestaw?
|
|
|
|
|
#49 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie, nie można usuwać kont.
|
|
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
[1=019cbfde5cc6e455fa19b01 1903180c9b735c7f6;3903848 5]No właśnie wszystkie nicki wizażowe wyskakują w googlach. Bardzo dziwne......
Oj chyba się coś wydało[/QUOTE] Hmm dziewczyny, robi się dziwna sytuacja bo m.in. osobiście wybierałam laureatów tego konkursu Wasze insynuacje są w tym momencie trochę nie na miejscu, niemniej problem nie wyszukiwanych nicków zgłosiłam Złosiowi. Zresztą sytuacja z wczoraj - użytkowniczka-spamerka Kulinariów którą chciałam zbanować nie wyświetlała się na liście userów, mimo iż konto oczywiście było i dotarłam do niego po ID w końcu także proszę pomyślcie zanim zaczniecie wydawać takie opinie o nas na zasadzie "wydało się"...
Edytowane przez Mirianka Czas edycji: 2013-02-05 o 00:29 |
|
|
|
|
#51 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja mówię co widzę. Nie wiedziałam kto laureatów wybierał, więc to nie było naskoczenie na Ciebie.
|
|
|
|
#52 |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Na wizażu, a co za tym idzie, w googlarzu również niewidoczne są osoby:
- które nie potwierdziły mailem konta u nas - które nie napisały ani jednego posta - które są zbanowane (choć tutaj googlarz mógł zdążyć je zaindeksować w czasie, kiedy nie miały bana) Tyle odnośnie tajemnicy. |
|
|
|
|
#53 |
|
Zakorzenienie
|
Czy któraś z Was wygrała w konkursie kalendarz Rossmanna? Widzę swoje nazwisko na liście laureatów ale maila nie mam, nikt też nie odpisuje na moje maile... nie mam popularnego nazwiska więc szansa, że to ktoś inny jest znikoma... ktoś też tak ma?
|
|
#54 |
|
Wtajemniczenie
|
Wracając do wątku konkursów - to niestety to nie jest kwestia szczęścia, a zdublowanych kont, albo kogoś kto gra na całą rodzinę. Szkoda, że takie osoby potrafią się jeszcze tym chwalić. W dodatku potem na serwisach aukcyjnych kwitnie handel nagrodami, a te osoby wypisują jeszcze, że nie podoba im się nagroda
. Tak naprawdę grają na handel i odbierają nagrody komuś, kto naprawdę chciałby coś wygrać (jeszcze sprzedają farby Palette z rossnetu, a tusze Maybelline są sprzedawane za doładowania ). To samo dzieje się w innych konkursach, np. w Biedronkowym konkursie była lista zwycięzców i na niej był trzy razy ten sam mężczyzna z jakiejś wsi i były na nią trzy adresy z różnymi numerkami (w stylu Pcim Dolny 14, Pcim Dolny 23, Pcim Dolny 30 ) oraz inna osoba z tej samej miejscowości na to samo nazwisko, ale kobiece imię. Dla mnie żenujące i dopóki w pewien sposób nie zostaną zmodyfikowane zasady to żaden taki konkurs nie będzie fair.
Wierzę w Sekret. 16.06 ćwiczę 2/100 Edytowane przez winklepicker Czas edycji: 2013-02-20 o 00:05 |
|
|
|
|
#55 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#56 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, a ja nie do końca zgodzę się z tym co piszecie.
Jeśli chodzi o konkursy z Rossnet to wygrałam kilka razy. Nie wiem ile, może z 5 - 6 ? I zawsze dostawałam nagrodę w wybranej drogerii. Dostawałam też maila odkąd powiadomienie o nagrodzie miało być wysyłane na maila (wcześniej w ogóle tego nie było). Raz nagroda się spóźniała i Rossnet poinformował, że będzie aż miesiąc opóźnienia, ale upominek był. Znam osobę, która nie dostała maila ale po interwencji u nich wysłali jej tego maila z numerek nagrody więc nie musiała się do nich dobijać, jak to któraś z Was pisała, że wysyła upomnienia,że nagrody nie ma i nic. Natomiast zgodzę się, że pewnie nie czytają tych wszystkich zgłoszeń, bo jest ich mnóstwo... Jak jest kilka tysięcy osób to nie możliwe jest to przeczytać. |
|
|
|
|
#57 |
|
Konto usunięte
|
moim zdaniem oprócz nazwisk laureatów konkursów powinny być też publikowane zwycięskie odpowiedzi na pytania konkursowe.
ja się zawsze produkuje, wkładam w to dużo pracy i nic. Wygrywałam tylko w konkursach czasowych. |
|
|
|
|
#58 |
|
Zakorzenienie
|
Mam już maila
![]() Mnie się zdarza czasem coś wygrać, zwykle takie pierdółki jak krem, balsam ale zawsze fajnie Na listach zwycięzców niestety ciągle powtarzają się te same nazwiska i miejscowości ale w sumie to jak tego dopilnować czy to jedna osoba czy faktycznie cała rodzina bierze udział? Wkurzające no ale trudno. Z tym czytaniem odpowiedzi to ciekawe, bo moim zdaniem nie da się tych tysięcy odczytać, ale z drugiej strony gdyby losowali to na pewno nie wygrałabym więcej niż raz, szansa jest malutka. Może czytają tylko dłuższe wypowiedzi albo jak ktoś pisze nieskładnie to od razu przestają czytać?
|
|
#59 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie wiem, nie podoba mi się to, a może bardziej nie podoba mi się, że organizatorzy nie widzą nic złego, w tym że nagrody, które oferują potem lądują na Allegro albo w ogłoszeniach na odpowiednich forach. Mam na myśli hurtowe wygrywanie przez te same osoby czy na członków tej samej rodziny.
Wierzę w Sekret. 16.06 ćwiczę 2/100 Edytowane przez winklepicker Czas edycji: 2013-02-26 o 00:37 |
|
|
|
|
|
#60 |
|
Konto usunięte
|
już któryś raz biorę udział w konkursie i po wysłaniu formularza występuje błąd krytyczny.
Wpienia mnie to. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:46.

bo ja biore udział w konkursach tak gdzieś od 4 miesięcy.

warto go czytać, żeby się nie potem tak nie dziwić...mi zawsze produkty do testów z wizażu przychodziły pocztą/kurierem i takich dostaw się spodziewałam
Ostatnio byl konkurs Vichy, wymyslec jakis opis idealnej cery. Napisalam cos tak o i zapomnialam o tym. Jakies bylo moje zdziwienie gdy za ok miesiac przyszla do mnie paczka z wygranym kremem!

No nieładnie...