![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: sex - pierwsze kroki
Na pewno musicie zacząć się zbliżać do siebie powoli, bo hop na głęboką wodę nie jest dobrym pomysłem. Skoro masz opory, żeby go cmoknąć w policzek to nie zabierajcie się od razu za seks, bo z tego może wyjść więcej złego niż dobrego.
Nauczcie się namiętnych pocałunków, wspólnego dotykania, choćby w formie głaskania, ale musicie najpierw pokonać stres związany z dotykaniem stref intymnych. Nie rozumiem dlaczego nie całujesz swojego mężczyzny ot tak, sama z siebie, przecież on cię nie wyśmieje ![]() Tylko pamiętaj, wszystko w swoim czasie. ![]()
![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
Ja zaproponowałabym na początek coś w stylu "sex przez ubranie". Ocieranie się o siebie w trakcie całowania, dotykanie... Przecież nie musisz od razu się rozbierać, a takie zachowania naprawdę bardzo podniecają i pomogą Ci się rozkręcić i stać się bardziej odważną w tych sprawach.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
..
Edytowane przez mmarta24 Czas edycji: 2018-08-19 o 16:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Hrodebert
|
Wierzyć mi się nie chce że przez rok czasu dorosły chłop ino się mizia , nie próbował ręki w majtki włożyć ,nosz kurna z czystej ciekawości choćby
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | ||
Przyczajenie
|
Dzięki tylu odpowiedziom i moim przemyśleniom związanym z waszymi radami coś powoli zaczyna mi chodzić po głowie
![]() Zaczynam od dzisiaj szczerze rozmawiać z nim o swoich potrzebach, wiem że mnie zrozumie to w końcu mój facet. Spróbuje pokonać blokadę dotyku. Zacznę na co dzień go dotykać, chwytać za pupę, przytulać i całować. Kiedy się trochę z tym przełamie i jak zostaniemy sami w niego w mieszkaniu (mieszka z kolegą ze studiów, tyle że nie ma go tam przynajmniej 3 dni w tygodniu) zacznę dotykać go pod koszulką, później zdejmę ją, siądę na nim podczas gdy on będzie leżeć i będę ocierać się ciałem o niego. ( Tym samym sprawdzę, jak reaguje na to, że dotykam go w tych miejscach) Poprowadzę jego rękę po moim ciele. Aż dojdzie do majtek i tam ją zostawię ![]() A i muszę się cała wydepilować, żeby podczas stosunku nie zastanawiać się co on sobie pomyśli, chce ładnie wyglądać, żeby poczuć się pewniej. No i kupić jakąś bieliznę ![]() ![]() To jest chwilowo mój plan. Mam nadzieje, że się sprawdzi. Chce wybadać najpierw co on tam ma w spodniach i chce, żeby i on wiedział czego się ma spodziewać, będziemy czuli się na pewno dużo pewniej a już następnym razem przejdziemy do rzeczy. Co o tym myślicie? Powinnam coś dodać lub pominąć? ---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ---------- Cytat:
![]() ![]() Bardzo mądrze wszystko napisałaś ![]() ![]() Edytowane przez TakaNiemadraJa Czas edycji: 2012-10-13 o 21:56 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Hrodebert
|
Ciężko mu będzie w tej pozycji operować tą ręką w majtkach
![]() Z tą całkowitą depilacją też bym nie przesadzał skoro czujesz się nie komfortowo ,z resztą nie każdemu się taka golizna podoba ...może jakiś kompromis ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#38 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Na czas kiedy będzie miał rękę na moim ciele, mogę podnieść trochę pupę i zając pozycje na "czworaka" a on będzie pode mną leżał, lub może jakoś na boku ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Rozeznanie
|
Facet ma szczęście a tobie życze żeby miał dużego i wysokie libido.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do depilacji, zrób to jak najdelikatniej, dobrą maszynką, a pozniej posmaruj skórę czymś, żeby uniknąć podrażnień (puder dla dzieci, sudokrem itd). Sama mam wrażliwą skórę, więc znam ból depilacji "na szybko". Włoski w miejscach intymnych nie muszą być od razu buszem ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#41 |
Raczkowanie
|
Kurczę, a mnie się wydaje, że takie powolne odkrywanie siebie nawzajem jest najpiękniejsze i w rzeczywistości nie ma się po co tak bardzo spieszyć
![]() Wizażanki mają rację, metoda małych kroczków jest dla was odpowiednia. Nic na siłę, nie za szybko, nie od razu na głęboką wodę. Dotykanie, całowanie, masaże. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |||
Przyczajenie
|
Dziękuje Ci bardzo za tak miłe słowa
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:07 ---------- Poprzedni post napisano o 18:04 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:11 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ---------- Cytat:
![]() Dziękuje ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ---------- Cytat:
![]() O zabezpieczeniu na pewno nie zapomnimy ![]() ![]() Edytowane przez TakaNiemadraJa Czas edycji: 2012-10-14 o 17:22 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Raczkowanie
|
Tez uwazam ze to slodkie
![]() ![]() ![]() A co do depilacji to moj byly facet z ktorym tylko byly zabawy spytal czy nie moglabym sie tam wydepilowac...wtedy wydalo mi sie to dziwne bo to chyba ja o tym decyduje...ale w koncu tak zrobilam, sama przyznalam ze to wygodne, ale czasem skroa sie podraznia. No i przez dlugi czas z obecnym tez sie golilam, pozniej zdarzylo sie pare razy ze nie zdarzylam albo cos na spontanie wyszlo i sie troche wtedy krepowalam co on sobie pomysli itd,i wrecz nie chcialam wtedy wiekszych zblizej, ale po kolejnych paru razach on mnie zapewnial ze mu to nie przeszkadza kompletnie jak nie jest tam kompletnie golo i przestalam do tego przykuwac az taka wage. Jak sie szykuje na spotkanie z nim to depiluje,ale jak czasem wyjdzie inaczej to juz sie tym nie przejmuje, wiec zalezy na jakiego faceta trafilas,ogolnie nic mu nie powinno przeszkadzac jesli Cie Kocha i jest twoj ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
A ja proponuje moze najpierw jak sie rozbierzecie to przykryc sie jakims kocykiem. Napewno nie bedziesz sie tak krepowac
![]() Masz naprawde super faceta;p z tego co opowiadasz Napewno bedzie sie wam podobało I powodzenia... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Nie wiem czy można to jakoś powiązać ale, mój Tż zawsze goli zarost przed naszym spotkaniem, bo nie chce mnie kłuć podczas całowania no i oczywiście bardziej estetycznie to wygląda, ale jak raz kiedyś przyjechał z delikatnym trzydniowym zarostem prosto z pracy do mnie to nie czułam obrzydzenia ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:34 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:47 ---------- Poprzedni post napisano o 16:34 ---------- Ogólnie dziewczyny jeszcze mało ruszyło, ale dwa dni temu miałam bardzo przyjemny masaż ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Raczkowanie
|
Ja bym mu po prostu powiedziała, że jestem gotowa i chciałabym z nim to zrobić i niech się dzieje, co chce
![]() ![]() ![]()
![]() |
#48 |
Hrodebert
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja jestem zdania, że najlepsze jest odkrywanie siebie bez żadnych planów... Poważnie, możesz sobie układać w głowie ile chcesz, trzymać wszystkie przeczytane pomysły, ale jak przyjdzie co do czego i ogarnie Was ten szał namiętności, wszystko Ci gdzieś ucieknie i zdasz się na instynkt. Możesz wierzyć, lub nie, ale Twoje ciało będzie doskonale wiedziało, jak się zachować, jak już dojdzie do zbliżenia. Ciężko mi troszkę wczuć się w Twoją sytuację, bo ja z kolei uwielbiam przejmować kontrolę, więc nie wyobrażam sobie, jak można bać się pocałować swojego mężczyznę, ale faktycznie, jest w tym coś uroczego i delikatnego. Trzymam za Was kciuki, daj znać jak tam idzie!
![]() |
![]() |
#51 |
Hrodebert
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Konto usunięte
|
Gratuluję i trzymam kciuki
![]() ale dalej nie umiem zrozumieć, dlaczego PO ROKU bycia razem nie umiecie bez kombinowania i dorabiania idologii do nieśmiałości przy oglądaniu filmu zacząć się całować i dać się ponieść chwili? Nie potrafię tego zrozumieć, przecież całowanie to bardzo erotyczna czynność i siłą rzeczy, chce się więcej. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przecież stanik przeszkadza w masażu ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 |
Zadomowienie
|
Po depilacji polecam oliwke w żelu [smaruj w ciagu dnia tyle razy ile bedziesz czula ze potrzebne ]-nie bedziesz miala podrażnien
![]() I nie wiem jak inne dziewczyny ale mnie podrażniają majteczki z koronki lub jej elementami na wzgorku łonowym jesli zaloze tego dnia co byla depilacja. Mnie po poście "pół roku bez pocałunku" ta sytuacja wydaje sie nawet normalna ![]()
![]() |
#55 |
Raczkowanie
|
Tak jak pisały już dziewczyny - wszystko musi być spontanicznie, nie planuj niczego bo nie wyjdzie. Mój pierwszy wyglądał tak, że chciałam mu dać w prezencie koszulkę... no to tą koszulkę założyłam na siebie (oczywiście bez stanika, z jakimiś kornkowymi majtkami) i czekałam pod kocykiem (on brał prysznic w międzyczasie). No i jak przyszedł to się zdziwił, a zdziwił się jeszcze bardziej jak mu powiedziałam, że ta koszulka jest dla niego i żeby ją ze mnie ściągnął
![]() ![]() Co do pocałunków i pieszczot - facet na pewno nie uzna cię za zboczeńca, jeśli naprowadzisz jego rękę ![]()
![]() |
#56 | |||
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ---------- Czuję się dziewczyny trochę jakbym prowadziła jakiś dzienniczek, albo pamiętnik, no ale jak obiecałam to wam ![]() Można powiedzieć, że uprawialiśmy sex, ale.. przez ubranie ![]() ![]() ![]() HAHA, Czuje się prawie rozdziewiczona ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Raczkowanie
|
Prawie w tym wypadku robi naprawdę wielką różnicę... zobaczysz
![]() Ale widać, że stopniowo przełamujecie kolejne bariery, w tym tempie pewnie niedługo dojdzie do faktu. A co do kompleksu małego biustu - naprawdę, możesz mi nie wierzyć, ale tak jak faceci może i oglądają się za babką, która na ulicy ma duże cycki, tak w łóżku... jeśli to będziesz Ty, a jemu zależy na Tobie, jeśli zobaczy Cię po raz pierwszy nago, będziecie blisko... będzie mieć w dupie, czy są małe czy duże. Tym bardziej, że jesteś młoda - czyli nie będzie mieć do czynienia z tzw. zwisami ![]() Ja też nie miałam gigantycznego biustu i mój mężczyzna nie narzekał (ha, spróbowałby!), chociaż gdy podczas ciąży i po niej zdecydowanie powiększyłam rozmiarówkę, widziałam, że się podoba. ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Do autorki moim zdaniem to on powinien wyjść z inicjatywą i cię prowadzić jako facet a nie na odwrót. ---------- Dopisano o 23:46 ---------- Poprzedni post napisano o 23:44 ---------- Cytat:
Edytowane przez bober111 Czas edycji: 2012-10-24 o 22:47 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Rozeznanie
|
Ciekawie masz droga Autorko
![]() Też się depilowałam, na długo przed, bo myślałam, że wszystko może się zdarzyć w każdej chwili, ale jednak ja musiałam wziąć sprawę w swoje ręce. I wyszło całkowicie spontanicznie, po prostu powiedziałam mu: wejdz we mnie (xD), no i to zrobił. W sumei to dobrze, że los zaoszczędził mi stresu związanego z tym całym "pierwszym razem". Życzę Tobie powodzenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Daruj sobie te komentarze, widac ze jestes jakis walniety. Może czekał na swoja druga połówke prawdziwa, a nie brał pierwszej lepszej jak zapewne Ty!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:01.