![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ja się pogubiłam.....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Potem są tragedie przez to. Moje zdanie,co kto sobie robi, nie będę nikomu zaglądała pod kołdrę.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jesli ktoś bawi się z głową to nie ma tragedii. nie każdy jest jednak mądry i świadomy swoich wyborów ![]() Edytowane przez TmargoT Czas edycji: 2012-10-13 o 21:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
po drugiej stronie szafy
|
![]() |
#35 | |
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#36 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W każdym razie autorka nie wspomniała o jakiejkolwiek przeszłości swojego adoratora, która ewentualnie wpływałaby na strach przed zaangażowaniem. Czyli ta jego przeszłość nie musiała być utkana nieszczęśliwymi związkami, to już nadinterpretacja. W te klocki trudno o zachowanie zdrowego rozsądku osobom powiedzmy przeciętnie ukształtowanym emocjonalnie. To znaczy trudno oddzielić rozum od emocji i bawić się dobrze jedynie opierając związek na seksie. Są tacy zapewne, jednak większość śmiertelników wcześniej czy później kończy na nieprzespanych nocach i analizach czy to przeobrazi się w coś więcej. Co ja mam Tobie zresztą mówić, sama czytasz dziesiątki wątków zawiedzionych i wykorzystanych osób, które myślały, że czerpią z życia garściami. Do czasu. A tak jakoś nie przypominam sobie wielu (ani jednego) w którym opisano by sytuację, w której obie strony radośnie przystają na związek oparty jedynie na łóżku. Edytowane przez laisla Czas edycji: 2012-10-13 o 23:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja sobie przypominam,ale szybko to się kończy i zazwyczaj potem każdy wychodzi skulony z takich "związków". Dla mnie nie da się iść do łóżka z byle kim.. Jakoś nie potrafiłabym otworzyć w sobie takich drzwi,które by mnie zaprowadziły do seksu z osobą X. Nieznaną mi, do której owszem,czuję koleżeństwo ale to za mało ,żeby jednak udawać,że spoko fajny seks, wszystko super..ale jednak brakuje tego mianownika. W sumie od małego wszyscy są przystosowani do kierowania się w stronę związku opierającym się na miłości względem drugiej osoby, zarówno to ma wpływ na to co się dzieje w nas jak i to ,że chyba nie da się oddzielić emocji od wielu rzeczy,które robimy.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Przyczajenie
|
Widzę, że największą dyskusję poruszył wątek łóżkowy
![]() Co do przeszłości lubego dodam, że dość długo z nikim się nie spotykał ani nie sypiał (co najmniej pół roku) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A ja nigdy nie byłam typem co skakał z kwiatka na kwiatek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Raczkowanie
|
chyba lepiej nie anstawiac sie na cos wiecej aby sie nie rozczarowac... zawsze potem mozna byc milo zaskoczoną
![]() On jest mlodszy od Ciebie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Przyczajenie
|
Ano jest młodszy ale tylko o rok
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:31 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ---------- Ano nie pyta czy ma się z nim przespać, mam wrażenie, że chce jednak poznać naszą opinię czy ma dalej w to brnąć bez względu na poziom jego zaangażowania i dalszych perspektyw na przyszłość ich związku. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
widocznie coś jest na rzeczy skoro facet bez "zobowiązań"obawia się tworzyć powazny związek. albo to nie ta partnerka,albo skaza z przeszłości. Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Przyczajenie
|
O tak skupmy się na całokształcie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:25.