![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Martwe piekno
Nijak!
Choćbyś pisała jak Dante, to byś i tak dostała cięgi, bo sam temat to powoduje. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Całość się ciężko czyta. Nie będę się rozwodzić w temacie, Zresztą chyba nie o tym jest ten wątek, wskazałam jedną z przyczyn dla której otoczenie może Cie odbierać jako osobę dziecinną.
Edytowane przez anka_res Czas edycji: 2012-10-13 o 18:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
BAN stały
|
yhym, domniemane...
![]() Anka_res hahahaha, jezu, z tym nie mniej to na prawde przypadek, non stop edytuje tutaj posty, bo wychodzi mi zapis typu 'domyslila m si e'', haha, jezeli nie wierzysz, twoja sprawa ![]() ![]() ![]() O i znow edytowalam ''mabyc'' na ''ma byc'' ;p Edytowane przez GiadaScordia Czas edycji: 2012-10-13 o 18:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
OK, dobra, wierzę, po prostu śmiesznie wyszło
![]() Dobra, nie będę się znęcać nad stylem, zresztą rzecz gustu, ja jestem konkretna (BTW u mnie za przegadane wypracowania dostawało się niskie stopnie), podrzuciłam myśl tylko, zrobisz z tym, co zechcesz, albo i nie. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#38 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() edytowałam, bo to jednak inaczej brzmiało ![]() Edytowane przez JanePanzram Czas edycji: 2012-10-13 o 18:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Raczkowanie
|
Witaj. Jeśli chodzi o młody wygląd to większość kobiet, które dbają o siebie wyglądają na wiele młodsze, sama mam ten "problem" ostatnio kiedy byłam u syna na wywiadówce w nowej szkole wychowawczyni zapytała czy jestem jego starszą siostrą
![]() ![]()
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
Ech, ani głos, ani wygląd w niczym realnie nie przeszkadza. Mam koleżankę - 25 lat, 155cm wzrostu, ze 45 kilo, buzia dziewczynki, głosik cieniutki. Dziewczyna była ratownikiem medycznym - i radziła sobie z różnymi typami. Jest pewna siebie i zdecydowana - i ma gdzieś, co kto o niej myśli. I w życiu nie przyszło jej do głowy, że "się nie nadaje, bo ma cienki głosik i wygląda jak dziewczynka".
Ja z kolei mam 180cm, wyglądam nieźle - i jakoś nie załatwiło mi to nigdy za☠☠☠istej pracy czy super faceta - wręcz przeciwnie, oni ode mnie raczej uciekali, albo nie traktowali jako ew materiału na partnerkę - bo "żona" powinna być szarą mychą. Kilkanaście lat temu katowałam się ćwiczeniami, bo moja talia odbiega od ideału 90/60/90. Teraz mam 35 lat i primo, wiem już, że mam taką budowę i guzik mogę zrobić, secundo - lata mi to. Takie wyimaginowane problemu są charakterystyczne dla młodego wieku - za kilka lat Ci przejdzie. A jeśli nie przejdzie, trzeba będzie się przejść do psychologa. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ---------- Cytat:
Mam nadzieje, ze masz racje. Pieknie by bylo gdyby faceci tez mieli takie podejscie... ---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ---------- O ile moj jakis rowiesnik moze traktowac mnie normalnie, mam wrazenie, ze o chlopaku starszym o 6 lat moge sobie pomarzyc... |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Podobnie było z moim trądzikiem. Starsi faceci, których poznałam na osiemnastce u koleżanki (jej szwagier, brat i jakiś tam kolega. Mieli wtedy po 26-27 lat) chóralnie stwierdzili, że jestem fajną, atrakcyjną dziewczyną, a trądzik przecież z wiekiem mija, z resztą faceci nie zwracają aż tak wielkiej uwagi do tego. Nie do końca im uwierzyłam, choć było to miłe. Może byłam młoda i głupia, bo teraz wśród moich obecnych rówieśników widzę podobne podejście. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
BAN stały
|
Boje sie, ze nie bedzie skupial sie na glosie, ale z powodu tego glosu z gory zalozy, ze jestem niedojrzala i, kolokwialnie uscislajac, poczuje sie jak pedofil
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ale pomyśl. Poznasz kogoś, kto ma głos jak zapijaczony wokalista zespołu metalowego... Wrzucisz go od razu do worka "nieakceptowalny"? Czy jednak posłuchasz tego CO mówi tym głosem? Wiadomo, że różni ludzie chodzą po świecie. Niektórzy brzydcy jak noc, a swoją charyzmą tłumy za sobą ciągną. Niektórzy z głosem, którego nie można odróżnić od szeptu, a gdy się odzywają wszyscy wokół milkną, żeby wysłuchać tego, co ten ktoś ma do powiedzenia. Z Tobą może być tak samo. Nieważne jaką masz barwę głosu. Najwyżej kariera w Call Center Ci nie podejdzie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
BAN stały
|
Hm masz racje, szczegolnie w tym: '' Wrzucisz go od razu do worka "nieakceptowalny"? Czy jednak posłuchasz tego CO mówi tym głosem?'', tak oczywiste, ze az zapominanie
![]() Jednak ciezko mi zmienic podejrzenia co do wrazenia jakie robie...ale nie bede wymagac od Ciebie ani od innych, zeby napisali mi: oh nie, na pewno nie jest jak myslisz, dziecinny glosik jest odbierany normlanie. Chociaz czasami sie ludze, ze plec przeciwna odbiera mnie jak najzwyczajniej. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Proponuję - przestań się skupiać nad tym, jak Cię ludzie widzą, zajmij się sobą. Rozmyślanie o tym, co to Tobie ludzie myślą, na pewno nie pomoże. Facet będzie się czuł jak pedofil, jeśli będziesz się zachowywać jak dwunastolatka - wygląd nie ma nic do rzeczy (żeby nie było - ja nie insynuuję, że się tak zachowujesz). |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
BAN stały
|
No racja ; )
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:56.